سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

نکاتی برای آمادگی آزمون دکتری 1401

انتشار 8 شهریور 1400
مطالعه 19 دقیقه

هر ساله داوطلبان زیادی در آزمون دکتری شرکت می کنند. زمان آزمون دکتری معمولاً در اسفندماه است و ثبت نام نیز عموماً در آذرماه صورت می گیرد. همانطور که می دانید در کشور ما برای ورود به مقطع دکتری، علاوه بر شرکت در کنکور و مجاز شدن، نیاز است تا در مصاحبه نیز پذیرفته شوید. از این رو برای موفقیت در آزمون دکتری، یک سری نکات کلیدی را برای آزمون کنکور و همچنین مصاحبه باید در نظر گرفت زیرا اگر به آن ها توجه نکنید، نمی توانید در مقطع و رشته مورد نظرتان پذیرفته شوید. در این مطلب قصد داریم مسیر موفقیت و کسب آمادگی برای آزمون دکتری را به شما نشان دهیم.با ما همراه باشید.

پیش از این که بخواهیم درمورد آمادگی برای آزمون دکتری با هم صحبت کنیم، بهتر است به این سؤال پاسخ دهید که انگیزه شما از شرکت در آزمون دکتری و پذیرش در این مقطع تحصیلی چیست؟ سؤالاتی مثلِ اصلاً چرا دکتری بخوانم؟ دکتری به چه دردم می خورد؟ خواندن آن چه اثری بر زندگی من دارد؟ را از خودتان بپرسید و پاسخ آن را پیدا کنید.

پاسخ به این سؤال از چند بعد مهم است. نخست این که فرایند پذیرش و نیز تحصیل در مقطع دکتری چندان ساده نیست، پا گذاشتن در این مسیر، مستلزم انگیزه بالا و پشتکار فراوان است. بنابراین، اگر دلایل محکمی برای قبولی و تحصیل در مقطع دکتری داشته باشید، ساده تر این مسیر را طی خواهید کرد. نکته مهم دیگر هم این است که به هر حال ممکن است این سوال در مصاحبه دکتری از شما پرسیده شود و چه خوب است که همین ابتدای راه، به آن فکر کنید و پاسخ آن را پیدا کنید.

روش های پذیرش در دوره دکتری

در دوره دکتری به چند روش مختلف می توان در دانشگاه ها داخل کشور پذیرش گرفت که در زیر به هر یک از این روش ها اشاره شده است:

آزمون دکتری که متداول ترین روش جهت پذیرش در این مقطع تحصیلی است و بیشترین ظرفیت پذیرش را به خود اختصاص داده است. که جهت قبولی در کنکور دکتری لازم است در امتحان کتبی سازمان سنجش شرکت کنید و پس از انتخاب رشته و در صورت دعوت به مصاحبه، در مرحله دوم پذیرش یعنی همان بررسی سوابق آموزشی و پژوهشی و مصاحبه شفاهی نیز حضور پیدا کنید. قبولی در دوره دکتری از طریق کنکور بدون شرکت در مصاحبه امکان پذیر نیست.

دکتری بدون آزمون استعداد درخشان که برای دانشگاه های سراسری و دانشگاه آزاد صورت می گیرد و آیین نامه ها متفاوتی در این زمینه تدوین شده است. گفتنی است پذیرش بدون آزمون دکتری در دانشگاه های سراسری از طریق فراخوان هر دانشگاه به طور مجزا و در دانشگاه آزاد از طریق فراخوان متمرکز و به صورت یک باره صورت می گیرد. پذیرش بدون کنکور استعداد درخشان صرفاً به معنای عدم نیاز به شرکت در آزمون کتبی است. داوطلبان این نوع پذیرش نیز لازم است در مصاحبه شفاهی دانشگاه ها حضور پیدا کنند.

دکتری بدون آزمون پردیس های بین الملل که از طریق آزمون اختصاصی و بدون نیاز به شرکت در آزمون نیمه متمرکز دکتری است. پردیس های ارس و کیش دانشگاه تهران، پردیس کیش دانشگاه صنعتی شریف و پردیس ارس دانشگاه تبریز از این جمله هستند. در این نوع پذیرش نیز داوطلبان لازم است در مصاحبه شفاهی حضور پیدا کنند.

دکتری بدون آزمون واحدهای بین الملل دانشگاه آزاد بدون شرکت در کنکور اما با شرکت در مصاحبه شفاهی دکتری صورت می گیرد.

پذیرش از طریق جایزه شهید احدی جهت پذیرش بدون آزمون نخبگان در مقطع دکتری که این روش پذیرش نیز بدون شرکت در آزمون کتبی و تنها با گذر از مرحله مصاحبه دکتری است.

انتخاب هر یک از روش های فوق به شرایط شما بستگی دارد. شرایط مختلفی مانند معدل، زمان لازم جهت کسب آمادگی برای آزمون، رزومه، امکان هزینه کردن برای تحصیل و بسیاری موارد دیگر در انتخاب هر یک از روش های فوق مؤثر است.

ثبت نام کنکور

زمان ثبت نام و برگزاری کنکور دکتری 1401

طی سال های اخیر، زمان ثبت نام آزمون دکتری در آذرماه بوده است. دفترچه ثبت نام کنکور نیز چند روز پیش از ثبت نام از طریق سازمان سنجش منتشر خواهد شد.

با توجه به این که آزمون دکتری سراسری و آزاد به صورت یکپارچه برگزار می شود، لازم است همه داوطلبان کنکور دکتری سراسری و آزاد در موعد مقرر به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و ثبت نام کنند. نیازی به ثبت نام جداگانه برای داوطلبان دکتری دانشگاه آزاد نیست و همه داوطلبان به طور همزمان داوطلب دانشگاه سراسری و آزاد محسوب می شوند.

زمان برگزاری آزمون دکتری 1401 قاعدتاً همانند سال های گذشته در اسفند ماه خواهد بود. بنابراین، اگر می خواهید برای شرکت در آزمون دکتری برنامه ریزی کنید، می توانید برنامه خود را تا اوایل اسفند ماه تدوین کنید.

زمان ثبت نام پذیرش های بدون کنکور

فراخوان های پذیرش دکتری بدون کنکور استعدادهای درخشان دانشگاه های سراسری از سوی دانشگاه ها در زمان های مختلفی منتشر می شود. زمان انتشار فراخوان ثبت نام بدون کنکور پردیس های بین الملل دانشگاه های سراسری نیز روال مشابهی دارد.

در خصوص زمان ثبت نام دکتری استعداد درخشان دانشگاه آزاد و واحدهای بین الملل این دانشگاه نیز نمی توان زمان دقیقی اعلام کرد. اما معمولاً ثبت نام جهت این نوع پذیرش ها در دانشگاه آزاد بعد از برگزاری کنکور دکتری است.

ثبت بدون کنکور

برنامه ریزی برای آمادگی آزمون کتبی دکتری

پس از این که تصمیم خود را برای آزمون دکتری گرفتید و از کلیات آن نیز اطلاع پیدا کرد، وقت آن است که با یک برنامه ریزی خوب و منسجم در مسیر قبولی گام بردارید. در ادامه این مطلب در خصوص نحوه برنامه ریزی برای کسب موفقیت در کنکور دکتری با هم صحبت خواهیم کرد.

شناسایی منابع

اولین قدم برای شروع کردن مطالعه برای آزمون دکتری شناسایی منابع است. برای شناسایی منابع سعی کنید چند روش را بررسی کنید و در نهایت بهترین منابع را انتخاب نمایید.

سوالات آزمون دکتری سال های قبل را بررسی کنید. بررسی سوالات به شما کمک می کند که متوجه شوید چه مباحثی در کنکور دکتری مهم تر است و از بین سرفصل های آزمون دکتری که در دفترچه ثبت نام مطرح شده، کدام یک از اهمیت بالاتر برخوردار هستند. همچنین ممکن است بتوانید مهم ترین منابع کنکور را شناسایی کنید.

دست به سرچ شوید و در سایت های مختلف، منابع آزمون دکتری را بررسی کنید و فصل مشترک آن ها را پیدا کنید.

از طریق پلتفروم ها، سایت ها و شبکه های اجتماعی سعی کنید هم رشته ای های خود به خصوص داوطلبان آزمون دکتری رشته خود را پیدا کنید و با آن ها تعامل کنید. یکی از بهترین روش های شناسایی منابع کنکور دکتری همین است.

شناسایی منابع

آیا امکان حذف برخی منابع هست؟

با توجه به توضیحاتی که بالاتر گفته شد، اگر می خواهید شانس خوبی برای قبولی داشته باشید، بهتر است منابع را حذف نکنید. اگر وقت کافی برای مطالعه همه منابع ندارید، آن ها را اولویت بندی کنید.در هنگام برنامه ریزی برای خواندن منابع کنکور دکتری، اولویت شما باید خواندن منابع اصلی باشد که بیشترین سؤال از آن ها طرح می شود. منابعی که سؤالات کمتری از آن ها طرح می شود را در اولویت های قرار دهید.اگر در هنگام مطالعه با منبع جدیدی مواجه شدید، می توانید با روش زیر به خوبی از پس آن برآیید:

پیش خوانی

در مرحله پیش خوانی، اول به صورت سطحی و گذرا متن را می خوانیم؛ عنوان ها و تیترها را نگاه می کنیم؛ به تصاویر توجه می کنیم؛ با این فرآیند خواهیم فهمید که قرار است چه چیزی را بخوانیم.

پیش خوانی

مطالعه عمیق

در مرحله بعد به بررسی و مطالعه عمیق مطلب می پردازیم در واقع وقتی در یک منبع مطلبی می خوانیم که در منابع قبلی که خوانده ایم هم بوده، بد نیست به منابع قبلی بازگردیم و مروری بر آن ها داشته باشیم و ارتباط مطالب منبع جدید و منبع قبلی را پیدا کنیم. این کار در به خاطر سپردن مطالب مفید است.

مطالعه برای مصاحبه

آیا بدون داشتن درصد خوب در دروس عمومی امکان قبولی هست؟

بله تجربه نشان می دهد که پذیرش در برخی رشته ها بدون کسب درصد بالا در این دروس هم امکان پذیر است، اما طبیعتاً پاسخگویی به سوالات عمومی مسیر قبولی را برای شما هموارتر خواهد کرد.

آیا بسته های آمادگی آزمون دکتری برای قبولی کافیست؟

با توجه به رقابت شدید در دوره دکتری، توصیه می شود که تمرکز خود را بر روی منابع اصلی بگذارید و کتاب های کمک آموزشی، بسته های آمادگی و کتاب های خلاصه و نکته و تست برای ماه های آخر و جمع بندی و مرور استفاده کنید. به خصوص اگر به دنبال قبولی در دانشگاه های برتر هستید، فرصت مطالعه منابع اصلی را از دست ندهید.


شناسایی وضعیت خود

برای این بخش از برنامه ریزی برای کنکور دکترا به این سؤالات پاسخ دهید تا تصور روشن تری از شرایط خود داشته باشید و بتوانید بر اساس آن برنامه ریزی کنید:

در کدام دروس قوی تر هستید؟

با کدام منابع آشنایی دارید و یا قبلاً آن ها را خوانده اید؟

در کدام دروس ضعف دارید؟

بعد از ارزیابی وضعیت خودتان، می توانید منابعی که از قبل شناسایی کردید را دسته بندی و برای خواندنشان برنامه ریزی کنید. خواندن منابع و سرفصل هایی که در آن ها قوی هستید و خواندنشان زمان زیادی از شما نمی گیرد می تواند اولویت شما باشد. همچنین برای منابعی که ضعف دارید راه حل پیدا کنید. خواندن و تمرکز برای آن دروس اگر مهم هستند و سوالات زیادی از آن ها در آزمون مطرح می شود و یا شرکت در کلاس های کنکور یک راه حل می تواند باشد.

شناسایی وضعیت خستگی


برنامه ریزی و زمان بندی برای کنکور دکتری

پس از شناسایی منابع و ارزیابی وضعیت خودتان و در نهایت اولویت بندی منابع برای مطالعه و مشخص شدن سایر کارهایی که برای موفقیت در امتحان کتبی دکتری باید انجام دهید، وقت برنامه ریزی برای درس خواندن است. سعی کنید در برنامه ریزی خود، مطالعه دروس متنوعی را همزمان با هم مدنظر داشته باشید. مطالعه چند منبع مختلف به طور همزمان مانع از خستگی ذهنی شما می شود. البته اگر این روش برای شما مفید نیست، به روشی که راحت تر هستید پیش بروید.همچنین بهتر است دروس عمومی را همزمان با دروس تخصصی مطالعه کنید. به خصوص خواندن درس زبان عمومی لازم است در یک فرایند تدریجی صورت گیرد و نمی توان در بازه زمانی کوتاه انتظار نتایج خوبی داشت.

برنامه ریزی شامل مراحل زیر خواهد بود:

مطالعه بری آزمون دکتری

مطالعه کنکور دکتری

هنگامی که مشغول خواندن منابع هستید، با هر روشی که برای شما مناسب تر است باید خلاصه نویسی کنید. خواندن بدون نوشتن و خلاصه کردن مباحث یک اشتباه بزرگ در هنگام مطالعه برای آزمون دکتری است.

مرور جامع کنکور دکتری

بسیاری افراد برای تثبیت مطالب در ذهنشان لازم است چند بار منابع را بخوانند. به این مرحله مرور جامع گفته می شود که به طور کامل منابع را بازخوانی می کنید تا در ذهنتان تثبیت شود.

مرور جامع  برای دکتری

مرور خلاصه ها برای دکتری

مرور خلاصه ها و جمع بندی برای کنکور دکتری

هر چه به روزهای کنکور نزدیک تر شدید، بیشتر به منابع نکته و تست و خلاصه های خودتان نیاز پیدا می کنید. در این مرحله با مطالعه خلاصه ها زمان کمتری برای مرور لازم خواهید داشت.

تست زنی برای کنکور دکتری

تست زدن به شما کمک می کند که هم مطالبی که خوانده اید را به نوعی مرور کنید و هم امکان تکرار سوالات سال های قبل وجود دارد و این کار به شما در کسب درصد بهتر کمک خواهد کرد. در صورتی که در هنگام تست زدن متوجه ضعف در بخش خاصی شدید می توانید مجدد آن بخش را مطالعه کنید.

تست زنی  برای دکتری

کی شروع کنیم

کی شروع به درس خواندن برای ازمون دکتری کنیم؟

اگر داوطلب کنکور دکتری 1400 بوده اید و مسیر را یک بار طی کرده اید، توصیه ما این است که خیلی به خودتان سخت نگیرید. به هر حال شما یک بار این مسیر را رفته اید و قبول نشده اید، باز هم جلوتر از بقیه هستید. می توانید درس خواندن را با یک فاصله زمانی بعد از اعلام نتایج و استراحتی کوتاه شروع کنید. ولی اگر تازه نفس هستید و برای بار اول در کنکور دکتری شرکت می کنید، هر چه سریع تر شروع کنید. منابع برای ازمون دکتری زیاد و مسیر طولانی است. هر چه زودتر شروع کنید، مسیر هموارتر خواهد شد.

نکات کلیدی در نحوه درس خواندن برای آزمون دکتری

کجا درس بخوانم؟ این سؤالی است که خیلی از داوطلبان از خود می پرسند. هر جا که آرامش و تمرکز بیشتری دارید، بهترین مکان برای درس خواندن شماست. کتابخانه یا اتاق شخصی یا وسط نشیمن خانه فرقی ندارد. هر جا تمرکز دارید و بازدهی مطالعه شما خوب است، بهترین جا برای درس خواندن شماست. اما می توان بیان کرد که باید نکاتی را در برای آمادگی آزمون دکتری در نظر گرفت که در زیر به یکسری از این نکات اشاره شده است.

در هنگام درس خواندن، سعی کنید تفریح هم داشته باشید. به خصوص اگر زود شروع به درس خواندن کرده اید، هر کاری که حالتان را خوب می کند به عنوان تفریح در نظر بگیرید. طبیعتاً با نزدیک شدن به زمان برگزاری آزمون، میزان تفریح کمتر خواهد شد.

در طول مسیر درس خواندن برای آزمون دکتری، خودتان را با خودتان مقایسه کنید. این که دیگران زمان بیشتری صرف مطالعه می کنند و یا منابع بیشتری خوانده اند، لزوماً به معنای شانس بیشتری قبولی نیست. به هر دلیلی ممکن است آن ها در جلسه آزمون به خوبی شما عمل نکنند.

جمع کردن مرخصی ها برای روزهای نزدیک کنکور دکتری یک راه حل خوب برای داوطلبان شاغل است. اگر هم متأهل هستید و فرزندی دارید، در روزهای مطالعه برای کنکور از خانواده خود کمک بخواهید.

در هنگام مطالعه برای آمادگی آزمون دکتری متمرکز باشید؛ هم ذهنی و هم به لحاظ فعالیت ها. کارهای متفرقه نکنید، خود را مشغول شبکه های اجتماعی تان نکنید، دغدغه های روزمره را کنار بگذارید و سعی کنید فقط روی درس متمرکز باشید.

تا زمان آزمون دکتری، تمرین نه گفتن به خودتان و دیگران داشته باشید. نه گفتن به خودتان برای درس نخواندن، برای کارهای غیرضروری و … نه گفتن به دیگران برای کارهای غیرضروری، برای ناامید شدن و …

از وقت های مرده خود استفاده کنید؛ در مسیر رفت وآمد و یا هنگامی که به امور منزل مشغول هستید، می توانید از منابع صوتی استفاده کنید؛ مثلاً لغات زبان بخوانید و یا این که به صدای خود که هنگام درس خواندن ضبط کرده اید گوش کنید.

سهم آزمون کتبی و مصاحبه دکتری در پذیرش نهایی

در صورتی که تغییری صورت نگیرد، آزمون کتبی و مصاحبه در پذیرش نهایی داوطلبان کنکور دکتری تاثیری 50 درصدی خواهند داشت. یعنی در پذیرش نهایی نیمی از نمره متعلق به آزمون کتبی و نیمی متعلق به مرحله دوم (مصاحبه شفاهی دکتری و بررسی رزومه) است. البته این موضوع مربوط به داوطلبان دکتری آموزشی – پژوهشی است و آزمون دکتری در پذیرش نهایی داوطلبان دکتری پژوهش محور تأثیری 30 درصدی دارد.

این موضوع مهم را نباید از یاد ببرید که جهت دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه ها، آزمون کتبی سازمان سنجش تأثیری 100 درصدی دارد. یعنی پس از شرکت در آزمون کتبی، باید حدنصاب نمره مدنظر دانشگاه ها را داشته باشید تا دعوت به مصاحبه شوید. در صورتی که در آزمون کتبی خوب عمل نکنید و رتبه و نمره خوبی کسب نکنید، عملاً شانسی برای ادامه مسیر ممکن است نداشته باشید. بنابراین، در وهله اول لازم است به خوبی از عهده آزمون کتبی سازمان سنجش برآیید.

سهم ازمون کتبی

ساختار آزمون دکتری

علاوه بر آزمون کتبی و یا کنکور دکتری مصاحبه دکترا در کل 100 امتیاز دارد که این امتیاز بین بخش‌های مختلف فعالیت‌های آموزشی، فعالیت‌های پژوهشی و جلسه آزمون شفاهی به‌صورت 40،30 و 30 امتیاز تقسیم‌بندی می‌شود در ادامه به توضیح هر بخش می‌پردازیم.

فعالیت های آموزشی

به فعالیت های اطلاق می شود که در دوران تحصیلی و آموزشی خود به آن ها پرداخته اید که در جدول زیر به فعالیت های آموزشی و امتیازاتی که برای هر بخش اختصاص داده شده است اشاره شده است.

فعالیت ها

امتیازات

طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی

3 امتیاز

طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی ارشد

3 امتیاز

رتبه دانشگاه محل تحصیل در دوره کارشناسی ارشد

5 امتیاز

معدل پایه کارشناسی ارشد

6 امتیاز

جزء برگزیدگان المپیادهای علمی

5 امتیاز

داشتن مدرک معتبر زبان بین المللی

6 امتیاز

جمع کل

30 امتیاز

فعالیت های آموزشی

جلسه آزمون مصاحبه دکتری

این بخش از آزمون مصاحبه دکتری مرتبط به جلسه مصاحبه دکتری می باشد که داوطلب باید با مطالعاتی که در قبل جلسه مصاحبه دکتری دارد بتواند به سوالات مختلفی که از طرف اساتید از او پرسش می شود به بهترین شکل پاسخ دهد و می توان گفت غالباً تفاوت زیادی بین سوالات مصاحبه دکتری سراسری و سوالات مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد نیست. به طور خلاصه در ادامه به رایج ترین سوالات که در این مرحله از دانشجو پرسیده می شود اشاره شده است.

سوالات عمومی در مصاحبه‌ آزمون دکتری

در برخی مصاحبه‌ها دیده شده که اساتید سوالات عمومی مختلفی نیز می‌پرسند که پاسخ مشخصی ندارد و ممکن است برای هر فرد متفاوت و مختص به خودش باشد. به عنوان نمونه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

سوالات عمومی در مصاحبه آزمون دکتری

  • منبع درآمد و شغل

  • وضعیت تأهل و داشتن فرزند

  • محل و شرایط زندگی و اسکان در شهر دانشگاه

  • دلیل تعیین اولویت‌ها در انتخاب رشته (این سوال همواره چالش‌های مختلفی در پی داشته است و لازم است دلایل منطقی مناسبی برای آن از پیش آماده کنید).

  • انگیزه از تحصیل در مقطع دکتری

  • سوالات غیرمعمول همانند آخرین کتابی که خوانده‌اید، ورزش کردن و …

  • سوالات مذهبی (به‌خصوص در دانشگاه‌های خاصی که ماهیت مذهبی دارند).

سوالات تخصصی در مصاحبه‌ آزمون دکتری

در برخی موارد اساتید در مصاحبه دکتری سوالات تخصصی از دانشجویان می پرسند که در زیر به یکسری از این سوال ها اشاره شده است:

  • سوال در خصوص مبانی نظری، روش تحقیق و نتیجه‌گیری پایان‌ نامه مقطع کارشناسی ارشد

  • سوالات تخصصی مرتبط با رشته

  • سوال درخصوص موضوعی که برای پژوهش در مقطع دکتری اعلام کرده‌اید.

  • سوالاتی در خصوص روش تحقیق و آمار

  • سوالات تخصصی درمورد دروسی که اعلام کرده‌اید مشغول به تدریس آن‌ها هستید.

  • سوالات تخصصی درخصوص پژوهش‌ها و مقالاتی که پیش از این انجام داده‌اید.

سوالات تخصصی در مصاحبه دکتری

سوالات زبان انگلیسی در مصاحبه‌ آزمون دکتری

بعضی اوقات اساتید از دانشجویان سوالاتی را به انگلیسی می پرسند که در زیر به یکسری از این سوالات اشاره شده است:

سوالات زبا

  • چکیده پایان‌نامه مقطع کارشناسی ارشد

  • شرح موضوع مدنظر برای رساله دکتری

  • معرفی خود به زبان انگلیسی

  • دیالوگ‌های ساده روزمره

  • پرسش از واژگان تخصصی رشته به زبان انگلیسی


فعالیت های پژوهشی

فعالیت پژوهشی شامل تحقیقات و دستاوردهایی می باشد که شما در طول تحصیل آن ها را کسب کرده اید. که این پژوهش ها شامل چاپ مقاله، چاپ کتاب ،ترجمه کتاب جدید خارجی ، ثبت اختراعات و همچنین کیفیت پایان نامه کارشناسی ارشد می باشد. که در جدول زیر به هر یک از فعالیت های پژوهشی و امتیازاتی که برای هر بخش اختصاص داده شده است اشاره شده است.

نوع فعالیت

امتیاز

مقالات علمی چاپ شده مرتبط با رشته تحصیلی در مجلات معتبر داخلی و خارجی

22 امتیاز(هر مقاله 7)

مقالات علمی چاپ شده مرتبط با رشته تحصیلی در مجلات علمی ترویجی

هر مقاله 2 امتیاز

گواهی ثبت اختراع مورد تایید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی خارجی

تا 7 امتیاز

گواهی ثبت اختراع مورد تایید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی داخلی

تا 5 امتیاز

برگزیدگان جشنواره علمی معتبر خارجی

تا 7 امتیاز

برگزیدگان جشنواره علمی معتبر داخلی

تا 3 امتیاز

تالیف و ترجمه چاپ کتاب

تا 4 امتیاز

کیفیت پایان نامه کارشناسی ارشد

تا 4 امتیاز

(عالی 4 امتیاز خیلی خوب 2 امتیاز)

جمع کل

40 امتیاز

تقویت رزومه همزمان با آمادگی برای آزمون کتبی دکتری

همان طور که پیش از این هم گفتیم، قبولی در مقطع دکتری تنها با گذر از آزمون کتبی میسر نیست و لازم است در مرحله دوم نیز نمره خوبی کسب کنید. اگر پیش از این رزومه خوبی مهیا نکرده اید، آن را به بعد از کنکور موکول نکنید. معمولاً پس از برگزاری آزمون کتبی تا شرکت در مصاحبه دکتری زمان خیلی زیادی ندارید و فرصت کافی برای تقویت رزومه خود به شکل چشم گیر ندارید. بنابراین، اگر می خواهید در مصاحبه دکتری هم نمره خوبی کسب کنید، از همین الان به فکر باشید و رزومه خود را تقویت کنید.

روش‌هایی برای کمک به تقویت رزومه در بخش پژوهشی

همانطور که مشخص است دو مورد فعالیت های آموزشی و آزمون شفاهی کاملا مرتبط با گذشته و معلومات آزمون دهندگان می باشد اما بخش فعالیت پژوهشی شامل تحقیقات و دستاوردهایی می باشد که شما می توانید همین الان اقدام کرده و با دستی پر در جلسه مصاحبه حضور پیدا کرده و 40 امتیاز کامل را اخذ نمایید در زیر به 3 نوع از فعالیت ها که سینا ترجمه می تواند با سهولت تمام به انجام آن ها بپردازد تا شما بتوانید امتیاز کامل را کسب کنید اشاره شده است:

استخراج مقاله از پایان نامه و چاپ آن

همان‌طور که قبلاً اشاره شد چاپ مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی از امتیاز بسیار بالایی برخوردار است. از طرف دیگر چاپ مقاله پروسه‌ای زمان‌بر می‌باشد. بدون شک بهترین روش استخراج مقاله از پایان نامه است تا در کوتاه‌ترین زمان و با کم‌ترین هزینه بتوانید مقاله خود را در معتبرترین مجلات چاپ کرده و تقویت رزومه خود کمک کنید

تبدیل پایان نامه به کتاب

تألیف کتاب مرتبط با رشته تحصیلی و چاپ آن بعد از مقاله از امتیاز بالایی برخوردار است شاید این سؤال برایتان پیش بیاید که تألیف کتاب نیاز به زمان بیشتری دارد، ولی شما می‌توانید با تبدیل پایان نامه به کتاب و چاپ آن سریع‌تر این کار را انجام دهید در این صورت دید داوران را نسبت به خود بهتر می‌کنید زیرا یقیناً پایان نامه‌هایی قابل چاپ می‌باشند که استانداردهای لازم برای چاپ کتاب را داشته باشند.

ترجمه کتاب جدید خارجی

ترجمه کتاب جدیدالنشر خارجی مرتبط با رشته تحصیلی شما امتیازی برابر با تألیف کتاب دارد. از این رو می‌توانید بدون هرگونه دغدغه درخواست خود را برای کارشناسان سینا ترجمه ارسال نمایید تا کتابی در حوزه تحصیلی شما معرفی کرده و اقدامات لازم انجام شود.

خدمات سینا ترجمه برای آمادگی برای مصاحبه دکتری

با توجه به آنچه که در خصوص مصاحبه دکتری ارائه شده در می یابیم که بخش آموزشی مربوط به سوابق تحصیلی دانشجو و همچنین بخش آزمون شفاهی مرتبط به خود دانشجو می باشد که باید صرفا با تلاش ها و کوشش های خود به امتیاز مناسب برساند.اما درخصوص بخش پژوهشی می توان گفت تمامی امتیازات مصاحبه دکتری که مربوط به سوابق پژوهشی می باشد را به راحتی با کمک کارشناسان مجرب سینا ترجمه می توان بدست آورد و با دست پر به جلسه مصاحبه حضور داشت. در واقع شما دانشجویان عزیز می توانید با کمک کارشناسان و متخصصان سینا ترجمه اقدام به استخراج مقالات از پایان نامه نمایند و این مقالات را در مجلات معتبر داخلی و خارجی به چاپ برسانید. برای کسب امتیاز تالیف و چاپ کتاب نیز، می توانید پایان نامه های خود را به کتاب تبدیل نمایند و این کتاب را به چاپ برسانند تا امتیاز این بخش را هم دریافت نمایند . همچنین این موسسه با معرفی کتب جدیدالنشر و اقدام به ترجمه توسط مترجمین متخصص و چاپ آن با نام دانشجو به عنوان مترجم کتاب می تواند موجب شود تا امتیاز ترجمه کتاب را هم کسب کنید. ما به شما تضمین تقویت رزومه دکتری را می دهیم و تا روز مصاحبه دکتری همراه شما خواهیم بود اگر احساس می کنید زمان را از دست داده این و دیگر امیدی برای موفقیت در مصاحبه باقی نمانده است همین حالا با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا سریعترین و معتبرترین متد های تقویت رزومه دکتری را برای شما معرفی و فراهم کنند.

جهت ثبت سفارش هر یک از خدمات استخراج مقاله از پایان نامه، پذیرش و چاپ، تبدیل پایان نامه به کتاب و ترجمه کتاب جدیدالنشر خارجی و چاپ آن می‌توانید از طریق لینک‌ های زیر اقدام نمایید و یا از طریق تماس و یا ایمیل و همچنین از طریق شبکه‌های مجازی (واتساپ، اینستاگرام، تلگرام) با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:



سوالات متداول

زمان برگزاری مصاحبه های دکتری در سایت سینا ترجمه اطلاع رسانی خواهد شد.

سوالاتی در مورد چکیده پایان‌نامه مقطع کارشناسی ارشد، شرح موضوع مدنظر برای رساله دکتری،معرفی خود به زبان انگلیسی،دیالوگ‌های ساده روزمره،پرسش از واژگان تخصصی رشته به زبان انگلیسی و ... .

بله تجربه نشان می دهد که پذیرش در برخی رشته ها بدون کسب درصد بالا در این دروس هم امکان پذیر است، اما طبیعتاً پاسخگویی به سوالات عمومی مسیر قبولی را برای شما هموارتر خواهد کرد.



در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام
ترجمه صوتی با گارانتی/ اطمینان از کیفیت بالا و خدمات اصلاحی
ترجمه صوتی با گارانتی/ اطمینان از کیفیت بالا و خدمات اصلاحی
سابمیت مقاله چیست؟/تفاوت سابمیت (submit) و اکسپت (accept) مقاله
سابمیت مقاله چیست؟/تفاوت سابمیت (submit) و اکسپت (accept) مقاله
چاپ کتاب جهت تقویت رزومه دانشجویان
چاپ کتاب جهت تقویت رزومه دانشجویان
مقاله استخراج شده از پایان‌نامه چگونه است؟
مقاله استخراج شده از پایان‌نامه چگونه است؟
تبدیل پایان‌نامه به کتاب و اخذ 4 امتیاز برای مصاحبه دکتری
تبدیل پایان‌نامه به کتاب و اخذ 4 امتیاز برای مصاحبه دکتری
چگونه می‌توان در مدت زمان کم مقاله علمی پژوهشی چاپ کرد؟
چگونه می‌توان در مدت زمان کم مقاله علمی پژوهشی چاپ کرد؟
بهترین سایت معرفی مجلات برای پذیرش و چاپ مقاله
بهترین سایت معرفی مجلات برای پذیرش و چاپ مقاله
کاهش کمیت مقاله/ شرط پذیرش در مجلات
کاهش کمیت مقاله/ شرط پذیرش در مجلات
ویراستاری کتاب با بهترین کیفیت و کم‌ترین قیمت
ویراستاری کتاب با بهترین کیفیت و کم‌ترین قیمت
مراحل و هزینه‌های چاپ کتاب
مراحل و هزینه‌های چاپ کتاب
چگونه می‌توان اعتبار یک مجله را بررسی کرد؟
چگونه می‌توان اعتبار یک مجله را بررسی کرد؟
معتبرترین مجلات خارجی کدام هستند؟
معتبرترین مجلات خارجی کدام هستند؟
معرفی کتاب جدیدالنشر/ثبت اسم شما به‌ عنوان مترجم
معرفی کتاب جدیدالنشر/ثبت اسم شما به‌ عنوان مترجم
چه نوع مقالاتی را می‌توان از پایان‌نامه استخراج کرد؟
چه نوع مقالاتی را می‌توان از پایان‌نامه استخراج کرد؟
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات معتبر برای دفاع دکتری
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات معتبر برای دفاع دکتری
آیا فرمت مجلات با یکدیگر متفاوت است؟
آیا فرمت مجلات با یکدیگر متفاوت است؟
چاپ مقاله پزشکی و دندانپزشکی در مجلات معتبر (فوری و سریع)
چاپ مقاله پزشکی و دندانپزشکی در مجلات معتبر (فوری و سریع)
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی