دانشجویان برای اینکه بتوانند در بازه زمانی کوتاه، مقاله ای آماده و به مجلات علمی سابمیت کنند میتوانند از پایان نامه خود مقاله استخراج کنند. در این مطلب در مورد استخراج مقاله و چاپ آن در مجلات معتبر بین المللی صحبت میکنیم.
دانشجویان برای اینکه بتوانند رزومه علمی خود را تقویت کنند، فارغ التحصیل شوند و یا از دانشگاه های معتبر بین المللی اپلای بگیرند، نیاز دارند تا مقالاتی را در ژورنال های معتبر بین المللی پذیرش بگیرند. نوشتن یک مقاله علمی نیاز به تخصص، پژوهش و صرف زمان و انرژی زیادی دارد که معمولا با توجه به شرایط دانشجویان، در کشور ما، این مورد کمی دشوار است، از این رو دانشجویان میتوانند با استفاده از پایان نامه خود و استخراج مقاله از آن، در زمان و انرژی صرفه جویی کنند. در ادامه در مورد استخراج مقاله و چاپ آن در مجلات معتبر بین المللی صحبت خواهیم کرد.
امروزه داشتن مقالات با کیفیت و چاپ آنها در مجلات معتبر بینالمللی از ضروریات یک رزومه قوی است. همانطور که میدانید پایان نامه ها اگر خوب گردآوری و نگارش شوند، با توجه به این که منحصر بفرد هستند، میتوانند منبع بسیار خوبی برای استخراج مقالات باشند. استخراج مقاله با نگارش مقاله متفاوت است. در استخراج مقاله از پایان نامه، ما فقط میتوانیم از مطالب خود پایان نامه استفاده کنیم و معمولا داده ها تغییر نمیکنند.
عنوان مقاله
بهتر است عنوان مقاله با توجه به محتوای آن انتخاب شود و از تکراری بودن عنوان مقاله و پایان نامه اجتناب کنید.
چکیده مقاله
اگر یک مقاله استخراج شود، میتوان از همان چکیده پایان نامه استفاده کرد، اما اگر چند مقاله استخراج میشود، حتما باید برای مقالات، با توجه به موضوع، چکیده نگارش شود. چکیده بهتر است بین 150 الی 250 کلمه باشد.
کلمات کلیدی
برای این بخش باید کلماتی که بیشترین ارتباط معنایی را با موضوع مقاله دارند ، انتخاب گردند. معمولا تعداد این کلمات بین 4 الی 8 کلمه در نظر گرفته میشوند.
مقدمه
این بخش را می توان پرچم دار بخش های مختلف مقالات دانست. این بخش ، بخش انگیزشی است و اگر درست نگارش شود ، خواننده را به خواندن ادامه مقاله ترغیب خواهد نمود. در این بخش اهداف مقاله تدوین شده و چگونگی ساختار بندی مقاله ، مشخص میگردد.
مرور پیشینه تحقیق و بررسی مبانی نظری
این بخش محتوای اصلی مقاله را تشکیل می دهد و جز اصلی مقاله به حساب می آید. در این بخش باید یک یا چند متغیر را بررسی کرده و نظریات و تئوری های مرتبط را خلاصه نویسی نمود.
روش تحقیق
در این بخش شیوه پژوهش و نمونه های اصلی ، جامعه آماری ، ابزار های جمع آوری و روش های تحلیل ، به خواننده متن ارائه می گردد.
نتیجه گیری
این بخش نیز بسیار مهم است. در این بخش باید نتایج خود را با نتایج پژوهش های مشابه گذشتگان مقایسه کنید و برای سوالات و فرضیه های ارائه شده جوابها و راه های مناسب ارائه دهید.
منابع
در این بخش باید با استفاده از روش های رفرنس دهی ، بخش منابع را به درستی نگارش کنید. منابع هر چقدر جدید و بروز باشند، با ارزشترند. منابع قدیمی برای داوران مجلات جذاب نیستند.
پس از اینکه مقاله استخراج شده آماده شد، باید برای مجلات بین المللی ارسال گردد. مجلات بین المللی شامل مجلات ISI، اسکوپوس، پابمد و ISC میشوند. برای ارسال به این مجلات در ابتدا باید مقاله ترجمه تخصصی شود، سپس با توجه به اسکوپ مقاله، مجله ای انتخاب شود، بعد از آن با توجه به فرمت مجله، مقاله فرمت بندی شود، پس از آن مقاله آماده سابمیت است. پس از سابمیت مقاله در پروسه داوری قرار میگیرد و در صورت داشتن استاندارد های لازم، پذیرش شده، در پروسه چاپ قرار خواهد گرفت.
موسسه سینا فعالیت خود را با اجماع دانشجویان و محققان نخبه کشور ، از سال 91 آغاز کرده و در زمینه های پذیرش و چاپ مقاله ، چاپ کتاب ، ترجمه تخصصی ، تبدیل پایان نامه به کتاب و ... به ارائه خدمات میپردازد. همچنین این موسسه ، توانسته است به کمک محققان بنام کشور ، با رایزنی و تعامل مناسب با ژورنال ها و مجلات معتبر بین المللی در بخش چاپ مقاله، درصد پذیرش مقالات را تا حد زیادی تضمین کند و این نوید را به دانشجویان و اساتید گرانقدر بدهد که میتوانند در بخش چاپ مقاله، با خیال راحت مقالاتشان را با تضمین بالا به چاپ برسانند.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق ایمیل یا شماره تماس درج شده با کارشناسان موسسه تماس بگیرید. همچنین میتوانید برای ثبت سفارش خود کلیک فرمائید.