طبق آمار به دست آمده ایرانیان در سال 2021 بالغ بر 65 هزار مقاله بین المللی در web of science منتشر نموده اند. اگر شما هم میخواهید رزومه خود را با چاپ مقاله تقویت کنید حتما در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
برای چاپ مقاله در نشریات و مجلات معتبر، ابتدا نیاز به یک نویسنده ماهر است تا بتواند یک مقاله خوب با دقت و مهارت بالا و خالی از ایراد نگارشی و گرامری بنویسد. درواقع یک نویسنده مقاله علاوه بر داشتن تخصص در حوزه تحصیلی خود باید دانش وسیعی از مجلات، فاکتورهای مهم آنها، نحوه پاسخگویی به ادیتور، نحوه سابمیت مقاله و تمام آنچه یک فرد هنگام چاپ مقاله با آن روبرو است داشته باشد. اکسپت و چاپ مقاله ISI و یا هر مجله دیگر مانند اسکوپوس، ISC و غیره یک هنر است و افراد برای اینکه اثر علمی خود را به مرحله اکسپت و چاپ برسانند میبایست این هنر و مهارت را داشته باشند.
با استناد به نام قدیمی موسسه Institute for Scientific Information به تمام ژورنالهای نمایه شده در تامسون رویترز بهاصطلاح ISI گفته میشود. بدیهی است که با توجه به تنوع کیفی نمایههای تحت پوشش تامسون رویترز، نمیتوان قضاوتی یکسان برای تمام این نمایهها داشت؛ و لذا برای حفظ اعتبار و ارزش علمی عنوان ISI، نمایهها به دو گروه ISI (دارای ضریب تأثیر) و ISI-Listed (بدون ضریب تأثیر) تقسیمبندی میشوند؛ که در ادامه به هر یک از این نمایهها خواهیم پرداخت.
همانطورکه بیان شد مجلات ISI به دودسته کلی تقسیم میشوند؛ که اگر بخواهیم به زبان سادهتر بیان کنیم میتوان گفت دسته اول مجلات ISI ایمپکت دار و یا JCR و دسته دوم مجلات ISI بدون ایمپکت و یا ISI-Listed است که هریک از این دودسته جهت پذیرش و چاپ مقاله شرایط خاصی دارند که در ادامه توضیح لازم ارائهشده است.
بهطورکلی ژورنالهایی که دارای نمایههای Arts & Humanities Citation Index و Science Citation Index Expanded و Social Sciences Citation Index با نمایه JCR و یا journal citation reports گزارشات استنادی مجلات نامیده میشوند. این دسته از نمایهها بسیار معتبر بوده و بیشتر برای دفاع از رساله دکتری و ارتقای اساتید بسیار مهم هستند. اکثر این مجلات برای اکسپت و چاپ مقاله هزینهای دریافت نمیکنند و رایگان هستند؛ اما داوری سخت و پروسهی طولانیتری دارند.
به مجلاتی که در سایر نمایههای ISI قرار دارند، مانند BIOSIS و یا Emerging sources citation ژورنالهای master list و یا ISI-Listed گفته میشود. بهطورکلی اخذ پذیرش از ژورنالها و مجلات ISI-Listed بیشتر برای دانشجویان و اساتیدی مفید است که زمان اندکی برای پذیرش و چاپ دارند. در حالت کلی پذیرش از مجلات JCR نیاز به کیفیت بالای مقاله و زمان طولانیتری نسبت به مجلات ISI-Listed دارد.
اگر مقالهای را به ژورنال isi ارسال کردید و این مقاله برای چاپ موردقبول قرار گرفت، اصطلاحاً بیان میشود که مقاله پذیرش و یا اکسپت شده است پذیرش مقالات بهسادگی صورت نمیگیرد و دارای مراحلی است؛ درواقع بعدازاینکه مقالهتان را برای یک ژورنال ارسال کردید و سردبیر آن را برای داوران فرستاد، باید منتظر باشید تا نظرات آنها به شما ابلاغ شود اگر مقاله موردپذیرش داوران قرار گرفت میتوان بیان کرد که مقاله شما پذیرششده و چاپ خواهد شد.
مزایای چاپ مقاله در مجلات ISI بر کسی پوشیده نیست که در ادامه به برخی از این مزایا اشارهشده است:
کسب امتیاز جهت ارتقا رتبه علمی اساتید با اکسپت و چاپ مقاله isi.
کسب دو نمره از 20 نمره پایاننامه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد با اکسپت و چاپ مقاله isi.
دانشجویان مقطع دکتری هم برای دریافت مجوز دفاع از پایاننامه خود و همچنین دریافت مدرک خود، نیاز به دو مقاله چاپشده در مجلات معتبر مثل ISI دارند.
در مصاحبه دکتری داشتن چند مقاله چاپشده، باعث تقویت رزومه علمی دانشجو؛ و تأثیر خیلی زیادی در قبولی آنها خواهد داشت.
برای استخدام بهخصوص در یک مرکز پژوهشی و یا دولتی نیاز به مقاله ISI دارید.
اگر قصداپلای به دانشگاه برتر خارجی رادارید حتماً باید مقاله پذیرششده از مجلات معتبر مانند ISI داشته باشید.
همانطور که میدانید برای اینکه پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی تحقق یابد باید مراحل طولانی را طی کنید و کارهای زیادی انجام دهید که گاهی به یادماندن آنها نیز دشوار است. ما در ادامه مطلب سعی میکنیم مراحل چاپ و انتشار یک مقاله علمی در ژورنالها را پله به پله برایتان توضیح دهیم تا شما بتوانید با پیروی از این مراحل مقالات خود را در مجلات معتبر خارجی به چاپ برسانید و از مزایایی که بالا به آنها اشارهشده بهرهمند شوید.
مرحله آمادهسازی مقاله به دو شکل قابل انجام است یا نگارش مقاله توسط نویسنده انجام میشود و یا اینکه مقاله از پایاننامه و رساله دکتری استخراج میشود. در خصوص استخراج مقاله از پایان نامه بهتر است از محققان متخصص بهرهمند شد چون برخلاف برداشت خیلی از دانشجویان استخراج مقاله از پایاننامه فقط کپیبرداری و خلاصه کردن آن نیست و نیاز به رعایت استانداردهای بسیاری است.
مرحله بعدی ترجمه مقاله است. با توجه به اینکه مطالب یک مقاله، مطالب تخصصی و دارای اصطلاحات زیاد علمی است، ازاینرو بهتر است شخصی که ترجمه مقاله را به عهده میگیرد، علاوه بر تسلط به زبان انگلیسی، به موضوع مقاله هم اشراف کامل داشته باشد.
مرحله بعدی و بسیار مهم، انتخاب مجله است. همانطور که میدانید، مجلات علمی، دارای اهداف خاصی هستند که آنها را ملزم میکند یک یا نهایتاً چند موضوع علمی را بررسی کنند. ازاینرو وقتی مقالهای به نشریه خاصی ارسال میشود، اگر در حیطه موضوعی یکسانی نباشند، ادیتور بدون داوری، مقاله را ریجکت خواهد کرد.
پس از انتخاب مجله، زمان فرمت بندی مقاله طبق اصول نشریه انتخابی است. تمام مجلات علمی، در سایت خود دارای بخش راهنمای نویسندگان هستند که در این بخش نحوه نگارش و قالب مقاله را به نویسنده ارائه میدهند نویسنده را ملزم میکنند که مقاله خود را بر طبق این اصول بنویسند.
بعد از فرمت بندی، زمان سابمیت مقاله است. مجلات اگر دارای سیستم سابمیت باشند، مقاله از همین طریق و با بارگذاری در کارتابل مجله سابمیت میشود و اگر دارای سیستم سابمیت نباشند، مقاله بهصورت مستقیم به سردبیر ایمیل زده میشود.
شروع کار داوری مقالات به این صورت است که نویسنده، مقاله علمی خود را برای ژورنال ارسال میکند و بعد سردبیر مجله، مقاله علمی را بررسی میکند. درصورتیکه به نظرش مناسب چاپ باشد آن را برای بررسی داوران مجله ارسال میکند. در غیر این صورت مقاله رد میشود. در حالت کلی برای مقاله در جهت چاپ چهار مورد میتواند پیش بیاید که در زیر به این چهار مورداشاره شده است:
مقاله بدون هیچ تغییری موردقبول واقعشده است که اکسپت گفته میشود.
مقاله نیاز به تغییر و ارسال مجدد دارد که در کل به این حالت ریوایز گفته میشود.
مقاله نیاز به تغییر و ارسال مجدد دارد؛ که به این حالت ماینور ریوایز گفته میشود.
مقاله رد شده است.
همانطور که میدانید، مجلات ISI بخصوص مجلات ISI ایمپکت دار در پذیرش مقاله بسیار سختگیر هستند. علت آنهم داوری تخصصی این مجلات است که اجازه پذیرش و چاپ هر مقالهای را نمیدهند؛ اما مجلات بدون ایمپکت isi مجلاتی هستند که احتمال پذیرش مقاله در آنها بیشتر است و مقالاتی که خوب نوشتهشده باشند را پذیرش و چاپ میکنند؛ بنابراین در نوشتن مقالات ISI بایستی به نکات کلیدی آن توجه نمایید و تا حد امکان از تجربیات افراد دیگر بخصوص اساتید دانشگاهی کمک بگیرید. در ادامه به سه مورد مهم که نقش اساسی در پذیرش تضمینی مقاله شما در مجلات ISI دارد، اشاره میکنیم.
محتوای قوی
اولین نکته در نوشتن یک مقاله، توجه به محتوای آن است. هر مقالهای توانایی و قابلیت چاپ در مجلات ISI را ندارد. باید موضوع انتخابی آن بروز باشد، تحقیقات جامع صورت گیرد و ایراد ادبی و فنی نداشته باشد. اگر محتوای مقاله خوب باشد تا 70 درصد از سوی مجلات پذیرفته خواهد شد.
انتخاب درست مجله
هر مجله برای خود حوزهی مشخصی دارد و مقالاتی را پذیرش و چاپ میکند که در حیطهی تخصصی خود باشد. پس لازم است قبل از ارسال مقاله به مجله، بخش اسکوپ آن را مطالعه نمایید تا با انتخاب مجله اشتباه، زمان، وقت و هزینهی خود را هدر ندهید.
سطح کیفی مقاله ی خود را بدانید
مجلات دارای ایمپکت از سایر مجلات ISI دارای اعتبار بالاتری هستند. داوری سختی دارند و عبور از فیلترینگ ادیتور ها نیاز به مقالهی قوی دارد؛ بنابراین چاپ مقاله در این مجلات تضمینی نیست. به این نکته توجه نمایید که مقاله خود را در مجلاتی به چاپ برسانید که در حد و اندازه مقاله شما باشد. هرگز بلندپروازی نکنید؛ زیرا هم باعث هدر رفتن وقتتان و هم باعث دلسردی شما بعد از ریجکت مقاله میشود.
با توجه به نکات ذکرشده، توجه بهتمامی نکات کلیدی برای پذیرش مقاله در مجلات ISI ضروری به نظر میرسد. انجام تمامی موارد در کنار یکدیگر میتواند نتایج خوبی در پی داشته باشد. اگر مقاله شما محتوای خوبی داشته باشد اما در مجله معتبری به چاپ نرسد، تمام ارزش و اعتبار خود را از دست خواهد داد. یا عدم توجه به سطح کیفی مقاله و سطح علمی مجله، باعث ریجکت شدن مقاله و هدر رفتن وقتتان میشود؛ بنابراین بایستی باحوصله و دقت کافی، تمامی نکات را در نظر بگیرید تا بتوانید پذیرش مقاله خود را از مجلات ISI دریافت نمایید.
زمان چاپ مقاله یکی از فاکتورهای مهم در چاپ مقاله برای دانشجویان است که نویسندگان اغلب تمایل به کسب اطلاعات در رابطه با این مورد رادارند و میخواهند از زمان دقیق داوری مجلات مطلع شوند که در ادامه بهصورت تقریبی به این مسئله اشارهشده است:
نشریات ISI دارای ضریب تأثیر (بدون امکان داوری سریع): 6 ماه تا یک سال
نشریات ISI بدون ضریب تأثیر (با امکان داوری سریع): دو هفته تا 3 ماه
یکی از معتبرترین مؤسساتی که در مراحل چاپ مقاله شمارا راهنمایی خواهد کرد موسسه سینا ترجمه است این موسسه تا لحظه اخذ پذیرش در کنار شما خواهد بود و فقط کافی است که توسط یکی از راههای ارتباطی آنلاین سفارش خود را در این موسسه ثبت نمایید.
ابتدا فایل ورد مقاله و یا فایل ورد پایاننامه را جهت استخراج مقاله از پایان نامه ارسال میفرمایید.
کارشناس مربوطه پس از دریافت فایل ورد مقاله، آن را به بخش ترجمه مقاله ارسال میکند تا بهصورت کاملاً تخصصی ترجمه شود.
دریافت گزارش پلاجیاریسم و پارافریز مقاله در صورت نیاز
انتخاب مجله تخصصی ISI با توجه به رشته متقاضی و موردقبول وزارت علوم، دانشگاه آزاد، پیام نور، وزارت بهداشت
فرمت بندی مقاله طبق فرمت مجله انتخابی ISI
سابمیت مقاله به مجله ISI انتخابی
انجام کلیه مکاتبات لازم در جهت پذیرش سریع مقاله
فرآیند پذیرش و چاپ مقاله امری تخصصی و زمانبر است. ازاینرو سینا ترجمه خدمات صفر تا صد چاپ مقاله به صورت فوری را با بالاترین کیفیت برای فرهیختگان عزیز ارائه میدهد تا بدون هرگونه دغدغه مقاله آنها در پروسه چاپ قرار بگیرد. با ما همراه باشید تا سفارش چاپ مقاله خود را طی مراحل زیر ثبت نمایید.
ثبت سفارش چاپ
پس از ارسال درخواست چاپ مقاله از واتساپ و یا ایمیل و یا سایت درخواست شما توسط پشتیبانی بررسی میشود.
معرفی مجلات مرتبط
مجلات مرتبط با موضوع مقاله شما بررسی میشود تا بهترین مجله را انتخاب کنید پس از تأیید مجله سفارش شما ثبت میشود.
فرمت بندی و ارسال مقاله
مقاله شما طبق فرمت درخواستی مجله فرمت بندی و به مجله موردنظر ارسال میشود تا مقاله شما وارد پروسه داوری شود.
پیگیری وضعیت مقاله
پیگیری وضعیت مقاله و دریافت پاسخ نهایی از سوی مجله (در صورت پذیرش، ارسال نامه اکسپت به ایمیل نویسندگان مقاله).
سینا ترجمه باسابقه پنجساله در حوزهی چاپ مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی و نیز واریز حوالجات دلاری مربوط به آن، بهعنوان برندی مطمئن در اذهان اصحاب دانشگاه، کلیه خدمات را پذیراست. ازجمله دلایل موفقیت این موسسه بهرهمندی از اساتیدی گرانقدر، سرعت عمل، صداقت و پاسخگویی 24 ساعته در تمامی ساعات شبانهروز و حتی روزهای تعطیل است. اگر میخواهید مقاله خود را در مجلات و نشریات معتبر ISI به چاپ برسانید، کافی است با کارشناسان ما در امر چاپ مقاله در ارتباط باشید تا شمارا در این مسیر یاری نمایند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر برای پذیرش و چاپ مقاله در مجلات ISI میتوانید با کارشناسان در ارتباط باشید و یا از طریق لینک زیر سفارش خود را ثبت نمایید.
راه های ارتباطی با ما
بسته به نوع مجله، زمان پذیرش از 2 هفته تا 6 ماه می تواند متغیر باشد.
برای اینکار کافی است با کارشناسان سینا ترجمه از طریق واتساپ، ایمیل و یا تماس در ارتباط باشید تا مجلات مرتبط با رشته تحصیلی شما را همراه با شرایط هر کدام را تقدیم تان کنند.
فاصله بین پذیرش مقاله و چاپ مقاله عمدتاً از سوی سردبیر بر روی نامه پذیرش قید میشود. این زمان ممکن است از چند روز تا حتی 1 سال متغیر باشد.
بله . تمامی مقالات بعد از فرمت بندی خدمتتان ارسال میشوند تا بررسی و تائید فرمایید . همچنین در صورت پذیرش مقاله قبل از چاپ هم فایل نهایی تقدیم میشود تا تائید بفرمایید.
با توجه به کشور و مجله موردنظر هزینه انتشار مقاله متفاوت است.