سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

هزینه اکسپت مقاله ISI

انتشار 9 تیر 1398
مطالعه 7 دقیقه

موسسه سینا ترجمه با ایجاد شبکه‌ای از محققین برتر، اساتید برجسته و داوران بین‌المللی ژورنال‌های معتبر داخل و خارج از کشور، با انتخاب ژورنال متناسب برای مقاله شما، تمام مراحل پذیرش تا چاپ آن را پیگیری می‌نماید.

هزینه اکسپت مقاله ISI

مهمترین مجلات علمی دنیا در مرکزی به نام ISI پوشش داده می شوند. تعداد این مجلات هر ساله متغیر بوده و ثابت نمی باشند در واقع یک پایگاه علمی ثابتی نیستند. ممکن است مجله ای بعد از مدتی به دلیل کاهش اعتبار علمی کنار گذاشته شود. هر اندازه مقاله ای از نظر کیفیت در درجه بالاتری قرار گیرد شانس پذیرش و یا اکسپت بیشتری در این مجلات خواهد داشت. حال سوال اینجاست که آیا مجلات ISI هزینه بابت اکسپت دریافت می کنند؟ با ما همراه باشید تا پاسخ سوال را به بهترین شکل دریافت نمایید.

مجلات آی اس ای (ISI)

مجلات ISI معتبرترین و پرطرفدارترین مجلات در جهان می‌باشند که امتیاز پژوهشی بالایی نسبت به بقیه مجلات دارند. ISI درواقع یک مرجع تعیین استاندارد و معتبر بودن نشریات علمی در سراسر جهان است بدین معنا که صلاحیت نشریات مختلف درزمینهٔ های یادشده بررسی‌شده و در صورت داشتن اعتبار علمی و رعایت اصول فنی چاپ نشریه، در لیست نشریات این موسسه قرار می‌گیرد؛ بنابراین مجلاتی که در لیست مجلات این موسسه قرار می‌گیرند به مجلات ISI مشهور هستند و اگر مقاله‌ای در چنین مجلاتی به چاپ برسد، مقاله ISI می‌گویند.

مجلات isi

فواید اکسپت مقاله در مجلات ISI

اکسپت مقاله برای هر یک از دانشجویان، اساتید و مدیران دارای مزایای متفاوتی می باشد.که در زیر به یکسری از این مزایا اشاره شده است.

فواید برای اساتید

  • ارتقای رتبه علمی

  • ارتقای سمت و جایگاه و افزایش حقوق و مزایای شغلی

  • امکان عضویت در بنیاد ملی نخبگان

  • شناخته شدن به عنوان متخصص و صاحب نظر در موضوع مقاله

  • امکان گرفتن پروژه‌های تحقیقاتی بیشتر با درآمدهای بالاتر

  • ایجاد و افزایش حس افتخار و اعتماد به نفس در نویسندگان مقالات

فواید برای مدیران

  • افزایش رتبه علمی

  • افزایش حقوق و مزایای شغلی

  • افزایش رتبه مدیریتی

  • شناخته شدن به عنوان متخصص و صاحب نظر در موضوع مقاله

  • عرضه پژوهش و دستاوردهای علمی و تحقیقاتی به افراد بسیاری در همه دنیا

فواید برای دانشجویان

  • پذیرش راحت‌تر در مقطع دکتری

  • گرفتن بورسیه تحصیلی از دانشگاه‌های معتبر بین‌المللی در سراسر دنیا

  • داشتن امتیاز بالاتر در مصاحبه‌های استخدامی و استخدام راحت‌تر در همه سازمان‌ها و مراکز دولتی و خصوصی

  • پذیرفته شدن بسیار آسان‌تر به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی تحقیقاتی

  • امکان ادامه تحصیل در مقطع، رشته و دانشگاه دلخواه در همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بدون شرکت در آزمون ورودی

  • امکان عضویت در بنیاد ملی نخبگان

  • شناخته شدن به عنوان متخصص و صاحب نظر در موضوع مقاله

دلایل عدم پذیرش مقاله در مجلات ISI

از آنجا که مجلات ISI جز معتبر ترین مجلات می باشد از این رو چاپ مقاله در این مجلات دارای شرایط سختی می باشد و مقالاتی در این مجلات مورد پذیرش قرار می گیرند که بار علمی بالایی داشته باشند. در زیر به یکسری از دلایلی که موجب عدم پذیرش مقاله در مجلات ISI می شود اشاره شده است.

ابهام در موضوع مقاله و وجود تعداد زیاد مقالات مشابه پیشین

بی دقتی در تهیه متن (غلط تایپی ، اشتباهات متن)

عدم رعایت اصول مقاله نویسی مورد نظر نشریه

عدم ارتباط موضوع مقاله با رویکرد نشریه

چکیده های خیلی کوتاه و خیلی زیاد

فقدان بحث و پرداختن به نتایج

عدم تبیین زمینه اصلی تحقیق

عدم ذکر صحیح ارقام آماری

نمونه گیری نامناسب

ترجمه نامناسب

عدم پذیرش مقاله

ارزیابی مجلات ISI

هر کدام از پایگاهای علمی شرایط خاصی برای ارزیابی دارند و بر طبق آن شرایط علمی مقالات را ارزیابی می کنند. موسسه اطلاعاتی ISI هم در سه شاخه مقالات خود را ارزیابی می کند.

عامل تاثیر

عامل تاثیر (Impact factor)

ضریب تاثیر یا همان ضریب اطمینان نیز می توان گفت همه ساله توسط ISI برمبنای ارجاعات به هر یک از مجلات علمی ضریب اطمینان آن محاسبه می شود و نتیجه در گزارشات ارجاع مجله یا Journal Citation Reports یا به اختصار JCR منتشر می شود. این ضریب، برای مجله محاسبه می شود که برمبنای یک دوره سه ساله صورت میپذیرد. و این درحالی است که این شاخص فقط مختص مجلاتی است که بار علمی بالایی دارند.

شاخص سریع (Immediacy index)

برای محاسبه شاخص سریع (Immediacy index) هر نشریه ، تعداد ارجاعات در هر سال به تعداد مقالات چاپ شده در همان سال تقسیم می شود. در حالی که عامل تاثیر مراجعه در 2 سال بعد را نشان می دهد. در واقع شاخص آنی میزان مراجعه در همان سال چاپ مقاله را گزارش می کند که نشان دهنده آن است که مقاله خیلی سریع مورد توجه دیگر محققان قرار گرفته است.

شاخص سریع

اتخاذ نیمه عمر مجله

اتخاذ نیمه عمر (Cited half-life)

نیمه عمر ارجاعات یا نیمه عمر استناد، تعداد سال‌هایی است که از سال ارزیابی باید به عقب برگشت تا شاهد پنجاه درصد کل ارجاعات به مجله در سال مورد ارزیابی باشیم. به عبارت دیگر، این شاخص مدت زمانی که نیمی از کل استنادات به آن مجله صورت پذیرفته باشد را نشان می‌دهد و در حقیقت سرعت کاهش میزان ارجاعات به مجله را بیان می‌کند. بدیهی است که وقتی مقاله‌های یک مجله ارزش خود را برای ارجاعات، زود از دست بدهند (مقاله‌ها سطحی باشند و خیلی زود بی ارزش شوند)، تنها به مقاله های جدید مجله ارجاع داده می‌شود. این موضوع باعث می‌شود که نیمه عمر ارجاعات به مجله کاهش یابد. بنابراین هر چه نیمه عمر ارجاعات به مجله بیشتر باشد، نشان می‌دهد که ارزش مقاله‌های مجله در طول زمان بیشتر حفظ شده است و هنوز مورد ارجاع قرار می‌گیرند. در مجموع هرچه نیمه عمر ارجاعات به یک مجله بیشتر باشد، ارزش مجله بالاتر می‌رود.

هزینه اکسپت مقاله در مجلات ISI از چه منبعی دریافت می شود؟

مقالات و مجلات ISI اصولا هزینه های جاری خود را از سه منبع دریافت می کنند، که این منابع عبارتند از:

منبع اول: آن دسته و گروهی از نشریات که وابسته و متصل به منبع خاصی همانند سازمان یا دانشگاه مشخصی هستند و از طریق آنها بواسطه ای بودجه هایی که در اختیارشان گذاشته می شود هزینه های مربوطه را دریافت می کنند، که هیچ گونه هزینه ای را نه از نویسنده و نه از خواننده دریافت نمی کنند. منبع دوم : گروه دوم منبع دریافت هزینه ی چاپ مقاله isi را از نویسنده ای که مقاله را نوشته است دریافت می کنند. درواقع در این نوع منبع هیچ گونه نهاد خاصی تقبل هزینه را بر عهده نمی گیرد و قبول هزینه ها برعهده ی شخص نویسنده است. منبع سوم : هزینه هایی که بابت چاپ مقاله ایجاد می شود را خوانندگان پرداخت می کنند و روش آن هم به این صورت است که یک خواننده به ازای دریافت مقاله ی مربوطه ابتدا هزینه را پرداخت می کند و بعد می تواند دسترسی به مقاله ی مربوطه داشته باشد. در این نوع تامین منبع بودجه چاپ مقاله را نشریات متقاضی روش کار را برعهده می گیرند.

هزینه اکسپت مقاله ISI

در حالت کلی هزینه اکسپت مقاله به اوپن اکسس (open access) و کلوز اکسس (close access) بودن مجله نیز بستگی دارد. که در زیر به هر یک از این مجلات اشاره شده است.

مجلات Close access

چاپ مقاله کلوز اکسس رایگان است و مولف هزینه ای را به مجله نمی دهد اما خوانندگان برای دسترسی به محتوای مقاله و برای استناد کردن به آنها باید هزینه آن را به مجله بپردازند. اصطلاحا به این نوع مقالات، مقالات پولی می گویند.

مجلات Open access

برای چاپ مقالات اپن اکسس، نویسنده باید هزینه ای را به مجله بپردازد اما خوانندگان این نوع مقالات برای مطالعه مقاله هیچ پرداختی ندارند. مزیت این نوع مقالات قرارگیری در دسترس گروه زیادی از خوانندگان است.

هزینه اکسپت مقاله isi

مراحل پذیرش در مجلات ISI

یکی از معتبر ترین موسساتی که در مراحل چاپ مقاله شما را راهنمایی خواهد کرد موسسه سینا ترجمه می باشد این موسسه تا لحظه اخذ پذیرش در کنار شما خواهد بود و فقط کافیست که توسط یکی از راه های ارتباطی آنلاین سفارش خود را در این موسسه ثبت نمایید.

کارشناس مربوطه پس از دریافت فایل ورد مقاله از شما آنرا به بخش ترجمه ارسال میکند تا به صورت کاملا تخصصی ترجمه شود.

ویراستاری ادبی مقاله قبل از ارسال به ژورنال های نمایه شده در پایگاه ISI

انتخاب مجله تخصصی ISI با توجه به رشته متقاضی و مورد قبول وزارت علوم، دانشگاه آزاد، پیام نور، وزارت بهداشت

فرمت بندی مقاله طبق فرمت مجله انتخابی ISI

سابمیت مقاله به مجله ISI انتخابی

انجام کلیه مکاتبات لازم در جهت پذیرش سریع مقاله

مراحل پذیرش در مجلات ISI

سینا ترجمه

اکسپت مقاله ISI در سینا ترجمه

سینا ترجمه با سابقه پنج ساله ای که دارد در حوزه ی چاپ مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی، ,واریز حوالجات دلاری از تمامی طریق به عنوان برندی مطمئن در اذهان اصحاب دانشگاهی کلیه خدمات را پذیرا می باشد. و دلیل موفقیت این موسسه به دلیل اساتیدی گرانقدر ، سرعت عمل، صداقت و پاسخگویی 24 ساعته در تمامی ساعات شبانه روز و حتی روزهای تعطیل می باشد. اگر می خواهید مقاله خود در مجلات و نشریات معتبر ISI به چاپ برسانید، کافیست با کارشناسان ما در امر چاپ مقاله در ارتباط باشید تا شما را در این مسیر یاری نمایند.

جهت اطلاعات بیشتر برای پذیرش و چاپ مقاله در مجلات ISI می توانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکه های مجازی ( واتساپ ، اینستاگرام و تلگرام ) در ارتباط باشید و یا از طریق لینک زیر سفارش خود را ثبت نمایید.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:



سوالات متداول

بسته به نوع مجله، زمان پذیرش از 2 هفته تا یک سال می تواند متغیر باشد.

مجلات به دو دسته آزاد (Open access) یا عدم دسترسی آزاد (close access) تقسیم می شوند. که مجلات Open access برای چاپ از نویسنده هزینه دریافت می کنند ولی مجلات close access هزینه ای از نویسنده اخذ نمی کنند.

برای اینکار کافی است با کارشناسان سینا ترجمه از طریق واتساپ ، ایمیل و یا تماس در ارتباط باشید تا مجلات مرتبط با رشته تحصیلی شما را همراه با شرایط هر کدام را تقدیمتان کنند.



در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران
پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده

تیم پشتیبانی
در پاسخ به:
هزینه پذیرش و چاپ مقاله چنده؟من برای مصاحبه دکتری مد نظر دارم
سلام و عرض ادب احتراما برای پذیرش و چاپ مقاله در خدمت هستیم. هزینه پذیرش و چاپ بسته به مجله متفاوت است لطفا درخواست را از طریق تلگرام، واتس آپ و یا ایمیل ارسال بفرمایید تا مجلات همراه با شرایط و هزینه تقدیم شود. با تشکر
1 سال پیش
بازدیدکننده

بازدیدکننده
هزینه پذیرش و چاپ مقاله چنده؟من برای مصاحبه دکتری مد نظر دارم
1 سال پیش

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام