یکی از مسائل مهم در چاپ مقاله برای نویسندگان، آگاهی از هزینه چاپ مقاله می باشد. در این بخش از سینا ترجمه با ما همراه باشید تا به بررسی هزینه در مجلات خارجی بپردازیم.
یافته های پژوهش های علمی و دانشگاهی در ژورنال ها و مجلات معتبر چاپ می شود و شاخص اعتبار پژوهش ها، چاپ یافته های آن در ژورنال های برتر دنیاست که این ژورنال ها مختلف خارجی هزینه های متفاوتی برای چاپ مقاله دریافت می کنند. و می توان به صراحت بیان کرد یکی از دغدغه های رایج نویسندگان مقاله نداشتن آگاهی از هزینه چاپ مقاله می باشد.
مجلات خارجی معمولاً به سه دسته مجلات آی اس آی، مجلات اسکوپوس و مجلات پابمد تقسیم میشود. البته مجلات ای اس سی نیز به نوعی با توجه به اینکه مقالات را به زبان انگلیسی به چاپ می رساند می توان جز مجلات خارجی دانست که البته این مجلات شامل مقالات چاپ شده در پایگاه جهان اسلام می باشند. در کل می توان بیان کرد پذیرش و چاپ مقاله در چهار مجله نامبرده برای نویسنده مقاله از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
مجلات ISI جزء بخشی از موسسه تامسون رویترز که یکی از معتبرترین مؤسسات در سطح جهان است. مجلات ISI در تعداد بسیار زیادی از کشورها بهویژه کشور ما از جایگاه علمی بسیار بالایی برخوردار است و چاپ مقاله در این مجله از ملاکهای ارزشیابی محققان و دانشجویان در دریافت پذیرش از دانشگاههای خارجی و مصاحبه علمی است مجلات ISI به دو بخش ایمپکت دار و یا JCR و بدون ایمپکت و یا ISI listed تقسیمبندی میشوند. مجلات JCR یکی از معتبرترین و شناختهشدهترین مجلات این پایگاه هستند که دریافت پذیرش از این ژورنالها بسیار دشوار و مستلزم ارائه مقالهای با محتوای بسیار قوی است. در مجلات jcr پرداخت هزینه چاپ مقاله خارجی رایگان است و برای داوری و چاپ هزینهای دریافت نمیشود و در مجلات ISI LIST برای داوری و چاپ مقاله هزینه دریافت می کنند.
پاب مد Pubmed یکی از معتبرترین پایگاههای علمی در حوزه پزشکی هست. یکی از مهمترین واصلیترین پایگاه داده پاب مد، مدلاین نام دارد که میتوانیم از طریق آن درزمینهٔ پزشکی به اطلاعات مهمی دستیابیم. هماکنون پایگاه اطلاعاتی پابمد Pubmed بیشتر از 16 میلیون مقاله و همچنین بیشتر از 4500 ژورنالهای رشتههای پزشکی، دندانپزشکی، دامپزشکی، پرستاری و علوم پایه پزشکی و … را دارا است. بهطورکلی مجلات پابمد در خیلی از مواقع برای گروه علوم پزشکی و زیستشناسی است؛ به همین دلیل یکی از مناسبترین مجلات علمی برای محققان و دانشجویان در رشتههای علوم پزشکی و زیستشناسی است. مراحل پذیرش و چاپ مقاله در ژورنالهای پابمد در بازه زمانی کوتاهتر و با هزینه کمتری نسبت به سایر مجلات در سایر پایگاهها انجام میشود
پایگاه اسکوپوس Scopus یکی از مشهورترین پایگاه مجلات هست که در زیرمجموعه پایگاه ELSEVIER قرارگرفته است این پایگاه طیف وسیعی از حوزههای علوم انسانی، پزشکی، پایه مهندسی را پوشش میدهد این پایگاه برای بسیاری از مجامع علمی بهعنوان معیار رتبهبندی دانشگاهها و میزان تولیدات علمی کشورها به شمار میرود. کیفیت مجلات را توسط علامت Q نشان میدهند؛ به اینگونه کیفیت مجلات از Q1 به Q4 است.
کیو یک Q1
نشاندهنده این است که مجله ازلحاظ رتبه در بالا قرار دارد و جزء 25 درصد اول مجلات نمایه شده در اسکو پوس هست.
کیو دو Q2
نشاندهنده این است که مجله ازلحاظ رتبه جزء طبقه میانی یعنی بین 25 تا 50 درصد یک طبقه قرار دارد.
کیو سه Q3
نشاندهنده این است که مجله ازلحاظ رتبه جزء طبقه میانه به سمت پایین یعنی بین 50 تا 75 درصد یک طبقه قرار دارد
کیو چهار Q4
نشاندهنده این است که مجله ازلحاظ رتبه، جزء طبقه پایین یعنی 25 درصد انتهایی یک طبقه قرار دارد.
(ISC) از مجلات جهان اسلام هستند. این مجموعه در ایران واقعشده و هدف آن، ارتقای دانش در سطح بینالمللی برای دانشمندان و محققان مسلمان است. ISC از سوی مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری شیراز راهاندازی شده است. در این پایگاه، مجلات علمی کشورهای مسلمان بهدقت موردبررسی قرار میگیرند و یکی از مهمترین هدفهای ISC ترویج همکاری میان دانشمندان اسلامی و مراکز علمی و ارائه ابزار و سازوکارهای موردنیاز هست.بعد از ISI و اسکو پوس، ISC در رتبه سوم پایگاههایی قرار میگیرد که مجلات علمی معتبر را رتبهبندی و معرفی میکنند.
همانطور که میدانید یکی از مهمترین و پرامتیازترین فعالیتهای علمی، چاپ مقاله در ژورنالهای خارجی است. درواقع با داشتن چند مقاله پذیرششده در نشریات معتبر میتوانید رزومه خود را تقویت کرده و به موفقیتهای زیادی دستیابید؛ که در ادامه به برخی از این موفقیت ها و مزایا اشاره شده است:
پذیرش آسان به عنوان عضو هیئت علمی
امکان اخذ بورسیه تحصیلی از دستگاه های معتبر
امکان گرفتن پروژه های تحقیقاتی با در آمد بالا
پذیرش راحت تر در مقطع دکتری
ثبت پژوهش ها و تحقیقات به نام نویسندگان
امکان عضویت در بنیاد ملی نخبگان
پسازاین که متن اصلی مقاله شما آماده شدمقاله خود را طی مراحلی که در زیر به آنها اشارهشده است آمادهسازی کرده به مجلات معتبر و درخواستی خود ارسال نمایید
پس از نوشتن پایاننامه مراحل بعدی استخراج مقاله از پایاننامه هست. استخراج مقاله از پایاننامه مستلزم شناخت ساختار و اهداف هر یک هست مجلهی موردنظر را بر اساس موضوع و سطح علمی مقاله استخراجشده انتخاب کنید. عنوان مقالات استخراجی نباید تکراری باشد. در استخراج مقاله از پایاننامه، سعی کنید از منابع جدید مورداستفاده در پایاننامه استفاده نمایید.
بعد از استخراج مقاله برای پذیرش مقاله درصورتیکه مجله انتخابی جزء مجلات خارجی باشد نیاز به ترجمه تخصصی مقاله داریم ازآنجاکه مجلات معتبر بینالمللی معمولاً حساسیت زیادی در پذیرش و چاپ مقاله دارند لازم است ترجمه مقاله با دقت بیشتری انجام شود؛ بنابراین بهتر است برای ترجمه تخصصی از مترجمان تخصصی که درزمینهٔ مورد ترجمه تحصیلکرده و آشنایی کامل به زبان مقصد و موضوع ترجمه دارند استفاده شود.
بنابراین انجام ویرایش ظاهری و دستوری بعد از ترجمه مقالات امری ضروری به نظر میآید که ازلحاظ دستور زبانی و قواعد نگارشی ویراستاری میگردد ویرایش ظاهری نوعی از ویراستاری است که در آن به شکل و ظاهر نوشتهها دقت میشود؛ یعنی پاراگرافبندیها، رعایت رسمالخط صحیح کلمات و هر آنچه انسجام ظاهری نوشتهها و مقالات را بهبود میبخشد در دسته ویرایش ظاهری قرار میگیرد. ویرایش دستوری و زبانی همانطور که از نامش پیداست به مقوله رعایت دستور زبان و قواعد زبان در ویراستاری مقاله میپردازد. ویراستار باید تلاش کند تا تمام نکات دستوری مرتبط با فعلها، اسمها، صفتها، قیدها و هر سرفصل دیگری از دستور زبان در متن بهدرستی استفادهشده باشد.
یکی از دلایل اصلی ری جکت مقالات سرقت ادبی موجود در آنها هست بدین منظور برای رفع این سرقت ادبی ضروری هست که از پاراف ریز کردن که یکی از مهمترین تواناییها و مهارتها در دنیای نویسندگی است استفاده نمایید اصطلاح پاراف ریز کردن به معنای تغییر واژه و عبارات یک متن هست که درواقع ادراک خود از یک متن بدون تغییر در پیام و معنای واقعی محتوا انجام میشود.
موقع فرستادن مقاله برای ژورنال باید فرمت ژورنال رو رعایت کنید در فرمت بندی مقاله اقداماتی که توسط متخصص آن بخش انجام میگیرد شامل مرتبسازی بخشها و نحوه قرارگیری هر یک از بخشهای مقاله مانند چکیده، مقدمه، سبک رفرنس نویسی و... . نوع فونت، سایز فونت، میزان فاصله از طرفین صفحه، نوع نوشتن منابع، میزان کلمات چکیده مقاله، نوع نگارش افیلیشن، نوع نگارش صفحات، نوع نگارش ضمائم و …می باشد.
پس از نگارش و آمادهسازی مقاله شما مقاله خود را جهت چاپ به یک مجله مناسب، ارسال و یا بهاصطلاح دیگر سابمیت نمایید. فرآیند سابمیت مقاله در هر مجله متفاوت هست و شما باید طبق روش تعیینشده در سایت مجله از یکی از روشهای زیر اقدام به سابمیت مقاله کنید.
سابمیت از طریق ایمیل
در این نوع سابمیت شما مقاله خود را بعد از فرمت بندی برای مجله ارسال میکنید. در برخی مجلات بعد از ارسال ایمیل برای مقاله شما کد یا همان سابمیت نام بر در نظر گرفتهشده و شما هر دفعه از طریق آن میتوانید با ویراستار مقاله خود مکاتبه نمایید.
سابمیت از طریق پنل
بعضی مجلات سیستم پیشرفتهای دارند که لازم هست در سایت مجله ثبتنام نمایید و نام کاربری و کلمه عبور دریافت کنید. سپس وارد صفحه مربوط به خود شده و مراحل خواسته شده را یکی به یکی طی کرده و درنهایت یک کد یا سابمیت نام بر دریافت میکنید.
سابمیت به ویراستار مجله
بعضی مجلات وجود دارد که با آنها تا حدودی رایزنی وجود دارد و مقالات مستقیم به ایمیل ویراستار ارسال میشود تا مورد بررسی قرارگرفته و پذیرش و عدم پذیرش اطلاع داده شود.
پس از ارسال مقاله به مجله درخواستی، مقاله شما به چند داور Reviewer فرستاده میشود. نتایج داوری حداقل چند ماه بعد به دست ویراستار میرسد. نظرات داوران به همراه تصمیم ویراستار در یک ایمیل به اطلاع شما رسانده میشود. بر اساس دیدگاههای داوران ممکن است ویراستار، مقاله شمارا در جا رد کند (Reject) یا آن را بهشرط اعمال اصلاحات اساسی (Major revision) یا اصلاحات جزئی (Minor revision) مورد بازبینی دوباره قرار دهد. فرایند اصلاح و داوری ممکن است بارها تکرار شود. درصورتیکه انجام اصلاحات جزئی از شما خواستهشده باشد معمولاً مقاله دوباره به داوران فرستاده نمیشود و فقط خود ویراستار تصمیم نهایی را میگیرد.
هزینه و زمان دو معیار کاملا شاخص می باشند که نویسندگان اغلب تمایل به کسب اطلاعات در رابطه با این دو مورد را دارند و می خواهند از هزینه و زمان دقیق داوری مجلات مطلع شوند
زمان پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی دارای شرایط متفاوتی هست.
نشریات خارجی دارای ضریب تأثیر (بدون امکان داوری سریع): 6 ماه تا یک سال
نشریات خارجی دارای ضریب تأثیر (با امکان داوری سریع): دو هفته تا 3 ماه
مجلات معتبر دارای نمایه ISI، SCOPUS، ISC: دو هفته الی 4 ماه
یافته های یک پژوهش در قالب یک مقاله برای چاپ در یک ژورنال علمی با ارسال مقاله به ژورنال شروع می شود. ژورنال با داوری دقیق این اختیار را دارد که مقاله را قبول (Accept) و یا رد (Reject) کند. برای هر رشته علمی و دانشگاهی، ژورنال های معتبر و شناخته شده ای وجود دارد که برای چاپ مقاله در این ژورنال های معتبر، عمدتا هزینه ای از نویسنده مقاله دریافت می شود که مقدار آن برای ژورنال ها و مجلات مختلف، متفاوت است. اما در حالت کلی معتبر ترین مجلات، از نظر دریافت هزینه به دو حالت کلی کلوز اکسس و اپن اکسس تقسیم میشوند:
ژورنال های اپن اکسس (Open Access)
برای این دسته ژورنال ها دسترسی به مقالات بهصورت آنلاین و بدون پرداخت هزینه وجود دارد و خوانندگان بهراحتی میتوانند مقاله موردنظرشان را از روی سایت دانلود کنند. در این مجلات معمولاً هزینه چاپ و انتشار مقاله از مؤلفین گرفته میشود تا خوانندگان بتوانند بدون پرداخت هزینه به محتوای مقاله دسترسی پیدا کنند.
ژورنال های کلوز اکسس (Close Access)
درواقع این دسته از ژورنال ها معمولا از مولفین هزینه دریافت نمی کنند. خوانندگان این نوع مجلات اجازه دسترسی آزاد به مقالات ندارد، درنتیجه خوانندگان یا کتابخانهها باید برای دسترسی داشتن به مقالات این مجلات باید مبلغی را که از قبل از سمت مجله مشخص میشود، پرداخت کنند.
همانطور که پیش تر هم توضیح داده شد هزینه مجلات با توجه به نوع مجله متفاوت می باشد. که هزینه برای انتشار مقالات در مجله های خارجی بهمراتب بیشتر است زیرا این هزینه به شکل ارزهای خارجی دریافت میشود و از طریق درگاههای پرداخت بینالمللی، پرداخت می شوند. شاید برای شما هم سوال شود که این هزینهها جهت چه امری از نویسندگان اخذ میشود. که در زیر به این موارد اشاره شده است.
هزینه رسیدگی به مقالات
درواقع هزینهای است که برخی مجلات از نویسندگان دریافت میکند تا مقاله بر اساس دستورالعمل مجله قالببندی شده تا درنهایت به فرم قابلچاپ در مجله درآید. دریافت این هزینه به معنای پذیرش مقاله در آن مجله نیست.
هزینه دسترسی رایگان یا Open Access
با پرداخت این هزینه مقاله شما بهصورت رایگان در دسترس عموم قرار خواهد گرفت و مجله بابت دسترسی به این مقاله، از خوانندگان مقاله وجهی دریافت نخواهد کرد. این گزینه ضمن اجازه دسترسی سادهتر به مقاله شما، شانس ارجاعات (Citation) را افزایش میدهد.
هزینه داوری سریع
گاهی زمان رسیدگی به مقالات بهصورت عادی بین 3 تا 6 ماه به طول میانجامد، در چنین مواردی مجلات با دریافت هزینهای بابت داوری سریع در زمان کمتری به مقالات رسیدگی خواهند کرد. لطفاً دقت فرمایید داوری سریع به معنی پذیرش مقاله شما در مجله نیست.
هزینه انتشار
گاهی مجلات پس از تأیید مقالات هزینهای بابت چاپ مقاله نیز بهصورت جداگانه دریافت میکنند.
پرداخت هزینه چاپ مقالات از طریق واریز بهحساب شخص یا شرکت، پی بال paypal، , ویزا کارت، مستر کارت، وسترن یونیان، مانی گرم و ... صورت میگیرد. که در زیر به دو مورد از این روش های پرداخت اشاره شده است:
از طریق پی پال (PayPal)
بیشتر پرداختهای مربوط به چاپ یا پذیرش مقاله از طریق پی بال (PayPal) قابل انجام است. در این صورت پس از مطالعه کامل دستورالعمل و پر کردن فرم موجود در صفحه پرداخت PayPal میتوانید اقدام به ثبت سفارش نمایید تا پرداخت هزینه پذیرش یا چاپ مقاله در ژورنال ظرف حداکثر 3 ساعت انجام شود.
پرداخت هزینه چاپ مقاله از طریق ویزا کارت یا مستر کارت (Visa Card/Master Card)
اگر با طی کردن روند پرداخت هزینه Publication Fee یا Acceptance Fee به صفحهای رسیدید که در آن نوع کارت Visa/Master، شماره کارت (Card Number) و تاریخ انقضای کارت (Expiration Date) خواسته میشود، این بدین معناست که پرداخت از نوع قابل انجام با ویزا کارت یا مستر کارت است. در این صورت برای پرداخت هزینه پذیرش یا چاپ مقاله با ویزا کارت یا مستر کارت، پس از مطالعه کامل دستورالعمل و پر کردن فرم موجود اقدام می نمایید.
برای پذیرش و چاپ مقاله در مجلات معتبر خارجی میتوانید از طریق سینا ترجمه اقدام فرمایید زیرا این موسسه با همکاری یک کادر مجرب و متخصص برای پذیرش و چاپ تخصصی مقالات شما عزیزان تمام تلاش خود را خواهد کرد و از صفرتا صد مراحل چاپ در کنار شما خواهد بود. کلیه خدمات در این موسسه با بهترین کیفیت و بهصورت کاملاً تخصصی ارائه میشوند و ترتیب اقدام شامل موارد زیر هست:
تحویل فایل مقاله از طریق سایت سینا ترجمه و یا از طریق ایمیل و سایر راههای ارتباطی آنلاین.
بررسی و ارزیابی مقاله توسط کارشناس خبره موسسه و تعیین مناسبترین مجله برای مقاله شما.
ترجمه تخصصی مقاله که توسط مترجمین متخصص انجام میگیرد که تا 1 سال دارای گارانتیمی باشد.
تشخیص تشابهات ادبی موجود در مقالات تخصصی و پاراف ریز و بازنویسی.
ویرایش مقاله و همچنین فرمت بندی مقاله طبق ساختار و فرمت قابلپذیرش برای مجله.
سابمیت مقاله به مجله موردنظر و انجام پیگیریهای لازم برای پذیرش و چاپ.
سینا ترجمه با دارا بودن کادر مجرب و حرفهای در زمینهٔ سابمیت، اکسپت و چاپ مقاله در مجلات و ژورنالهای خارجی معتبر از جمله ISI, ISC, SCOPUS ،pubmed شما محققین و دانشجویان عزیز را در این امر یاری مینماید؛ که با بهترین کیفیت توسط کارشناسان حرفهای و تخصصی در کمترین زمان و هزینه ممکن انجام میشوند. شما میتوانید برای سفارش پذیرش و چاپ مقالات خود درهر رشتهای ثبت سفارش خود را بهصورت آنلاین انجام دهید تا متخصصان بتوانند در کوتاهترین زمان ممکن به مراحل پذیرش و چاپ مقاله اقدام کرده و مقاله ارزشمند شما را را به چاپ برسانند.
جهت ثبت سفارش چاپ مقاله میتوانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید و یا با کارشناسان ما از طریق تماس، ایمیل و شبکههای مجازی ( واتساپ،تلگرام و اینستاگرام) در ارتباط باشید
شما بهراحتی میتوانید هزینه چاپ مقالات خود را در مجلات بینالمللی از طریق شریف ویزا پرداخت نمایید. کافی است فرم ثبت سفارش را تکمیل نموده و هزینه معادل ریالی را با یکی از کارتهای عضو شتاب ایران پرداخت کنید. در کمتر از 90 دقیقه، پرداخت شما به ژورنال مربوطه، انجامشده و رسید انگلیسی برای شما ارسال میگردد.
بسیاری از مجلات ناشر elsevier به صورت کاملا رایگان، مقالات شما را چاپ می نمایند. در مواردی که شما ترجیح می دهید مقاله شما به طور رایگان در دسترس عموم قرار گیرد، هزینه open access از شما گرفته می شود که با توجه به اعتبار مجله و تعداد چاپ ها ان در طول سال متغیر می باشد.
خیر- برای مجلاتی که هزینه دریافت میکنند مبلغی بهعنوان پیشپرداخت دریافت و مبلغ نهایی پس از داوری و اعلام پذیرش از طرف مجله دریافت میشود
بله . تمامی مقالات بعد از فرمت بندی خدمتتان ارسال میشوند تا بررسی و تائید فرمایید . همچنین در صورت پذیرش مقاله قبل از چاپ هم فایل نهایی تقدیم میشود تا تائید بفرمایید.
با توجه به کشور و مجله موردنظر هزینه انتشار مقاله متفاوت است.