دانشجویان برای اینکه بتوانند به اهداف تحصیلی خود برسند، نیاز به چاپ مقاله در مجلات معتبر دارند. در همین راستا، میخواهیم در مورد خدمات فرمت بندی و سابمیت مقاله به مجلات داخلی صحبت کنیم.
یکی از بهترین راه های ارتباطی افراد در جامعه علمی، تبادل اطلاعات، به روش نگارش مقاله است. هر چه سطح کیفی مقالات یک جامعه بالاتر باشد، قطعا آن جامعه پیشرفته تر خواهد بود که این کار نیاز به مسئولیت پذیری افراد صاحب نظر و نحوه برنامه ریزی دقیق آنها دارد تا بتوانند از ظرفیت علمی نویسندگان مقالات، بهترین استفاده شود. نگارش مقاله هم مختص گروه خاصی نیست و افراد میتوانند با توجه به توانایی های خود مقاله بنویسند. در این میان دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی بخصوص دانشجویان دکتری، برای اینکه بتوانند از رساله خود دفاع کنند و فارغ التحصیل شوند، نیاز به چاپ حداقل دو مقاله دارند. با توجه به اهمیت چاپ مقاله در نشریات داخلی، در این مطلب میخواهیم در مورد نحوه فرمت بندی و سابمیت مقالات به این نشریات صحبت کنیم. اما برای شروع بهتر است با انواع مقالات چاپ شده در مجلات داخلی آشنا شویم.
مقاله علمی پژوهشی: مقالات داخلی معمولا به مقالاتی گفته میشود که در آنها بجای بررسی و پرداختن به نتایج پژوهش های قبلی، بیشتر روی داشتن ایده جدید تمرکز دارند. در نوشتن مقاله علمی پژوهشی، اصولا نویسنده مقاله باید با استفاده از مطالعه و پژوهش میدانی، داده های خام خود را تهیه و به تجزیه و تحلیل آنها بپردازد و تلاش کند با ارائه راهکار مناسب، یکی از مشکلات اساسی را حل نماید.
مقاله علمی ترویجی: این مقالات معمولا دارای ایده نو و کار خلاقانه نیستند و هدف اصلی آن تحقیق و بررسی نتایج پژوهش های گذشتگان با اهدف ارائه تفسیری از آنهاست. این مقالات نتایج و دادههای موجود در مقالات پیشین را گردآوری میکنند و به طور خلاصه و در یک مقاله جامع آنها را به نگارش در میآورند. نویسنده این مقالات همچنین میتواند ساختار جدیدی به تحقیقات گذشته دهد و نتایج را طبق نظر خود تفسیر کند.
مقاله علمی تخصصی: مجلاتی که این مقالات را چاپ میکنند، معمولا وابسطه به برخی سازمانها و نهاد های خاص هستند که بحث های تخصصی مطرح میکنند تا نویسندگان بتوانند مقالات مربوطه را به آنها ارسال کنند.
نکته: در درجه بندی نشریات داخلی، مجلات علمی پژوهشی بالاترین درجه علمی را دارد و مقالات چاپ شده در این مجلات، بالاترین امتیاز را میگیرند. پس از آن، نشریات علمی ترویجی در رده بعدی قرار دارند. فراموش نکنید چاپ مقاله در مجلات علمی تخصصی هیچ گونه امتیاز و مجوز علمی را از ارگان های زیربط مثل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا حوزه علمیه دریافت نمیکنند و صرفا به منظور اطلاع رسانی و بالا بردن آگاهی های قشر خاصی از افراد جامعه در زمینه های تخصصی به چاپ مطالب می پردازند.
برای اینکه تمام مقالاتی که به یک نشریه ارسال میشوند از ظاهری و فرمتی یکسان برخوردار باشند، تمام مجلات علمی برای خود ساختاری منحصر بفرد انتخاب کرده اند که لازم است نویسندگان، قبل از ارسال مقاله، فایل خود را در فرمت استاندارد درخواستی مجله تنظیم کنند. برای دانستن نوع فرمت بندی هر مجله ای، باید به سایت نشریه بروید و بخش "راهنمای نویسندگان مقاله" را بررسی کنید و فایل فرمت بندی را دانلود کنید. در فرمت بندی معمولا نوشتن ترتیب بخشهای مختلف مقاله، انتخاب فونت، حاشیهگذاری صفحات و خطوط، قراردادن جداول و شکلها، رفرنسدهی و موراد این چنینی با فرمی خاص درخواست میشود که باید مو به مو تمام موارد رعایت گردد.
ارسال مقاله با استفاده از سیستم آنلاین: مجلاتی که دارای سیستم سابمیت آنلاین هستند، در ابتدا درخواست رجیستر یا ثبت نام نویسنده در سایت مجله را دارند که پس از آن یووزر - پسورد به شما داده میشود. پس از آن میتوانید وارد صفحه اصلی خود شوید و روی new submission کلیک کنید و پروسه سابمیت مقاله را شروع کنید. مراحل را گام به گام طی کنید. در پایان پس از ارسال مقاله، یک کد منحصر بفرد به شما تعلق خواهد گرفت که میتوانید با استفاده از آن با نشریه مکاتبه کنید و موضعیت مقاله خود را چک کنید. هر موردی، سوالی یا اصلاحیه ای مجله برای شما ارسال کند میتوانید در کارتابل خود ملاحظه بفرمائید.
ارسال مقاله از طریق ایمیل: در این روش پس از اینکه مقاله را به فرمت مجله درآوردیم، باید از طریق ایمیلی که در بخش راهنمای نویسندگان ذکر شده، برای مجله سابمیت کنیم که معمولا پس از ارسال، ادیتور کدی را که به مقاله شما اختصاص داده شده، به شما ایمیل میکند و تایید میکند که مقاله دریافت شده است. با همان ایمیل هم میتوانید با مجله مکاتبه نمائید.
نکته: روش ارسال مقاله به مجلات، نشانگر اعتبار آنها نیست و هر نشریه روش خود را دارد. اما در هر صورت بیشتر مجلات سطح بالا از سیستم ارسال آنلاین استفاده میکنند و نویسندگان مقالات نیز این روش را بیشتر میپسندند.
بطور کلی ساختار مقالات علمی پژوهش یبه شکل زیر میباشد و در بیشتر موارد با تغییری جزئی، آماده و تدوین میشوند.
عنوان؛
اسامی نویسندگان؛
چکیده؛
کلمات کلیدی؛
مقدمه؛
بیان مساله؛
مبانی نظری(چارچوب)؛
فرضیهها یا پرسش؛
مواد و روشها؛
نتایج بحث؛
نتیجهگیری؛
منابع؛
پیوست.
یکی از بهترین راه های تقویت رزومه پژوهشی جهت شرکت در آزمون مصاحبه دکتری چاپ مقاله است.
دانشجویان مقطع دکتری برای اینکه بتوانند از رساله خود دفاع کنند و فارغ التحصیل شوند، نیاز به چاپ دو مقاله دارند.
اعضای هیئت علمی برای امکان ارتقاء علمی، نیاز به چاپ مقاله در مجلات معتبر دارند.
داشتن مقالات علمی چاپ شده میتواند در استخدام افراد در شغل آینده آنها تاثیر گذار باشد.
یکی از راه های ورود به بنیاد نخبگان، داشتن مقالات چاپ شده است.
دانشجویان برای دریافت اپلای از دانشگاه های معتبر خارجی و داخلی، نیاز به چاپ مقاله دارند.
موسسه سینا فعالیت خود را با اجماع دانشجویان و محققان نخبه کشور ، از سال 91 آغاز کرده و در زمینه های پذیرش و چاپ مقاله ، چاپ کتاب ، ترجمه تخصصی ، تبدیل پایان نامه به کتاب و ... به ارائه خدمات میپردازد. همچنین این موسسه ، توانسته است به کمک محققان بنام کشور ، با رایزنی و تعامل مناسب با ژورنال ها و مجلات معتبر بین المللی در بخش چاپ مقاله، درصد پذیرش مقالات را تا حد زیادی تضمین کند و این نوید را به دانشجویان و اساتید گرانقدر بدهد که میتوانند در بخش چاپ مقاله، با خیال راحت مقالاتشان را با تضمین بالا به چاپ برسانند. در همین راستا، اگر نیاز به خدمات فرمت بندی و سابمیت مقاله به مجلات داخلی دارید، موسسه سینا میتواند بهترین گزینه باشد. در ابتدا با استفاده از چکیده مقاله شما مجلات هم اسکوپ، خدمتتان معرفی میگردد و پس از بررسی شما یک مجله را انتخاب میکنید تا موسسه در کوتاهترین زمان مقاله را فرمت بندی و به مجله انتخابی ارسال نماید. همچنین پس از ارسال مقاله، موسسه هر 7 روز یکبار، از ادیتور مجله، مقاله شما را پیگیری مینماید و پیگیری ها بصورت ایمیلی یا تلفنی میباشد.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق ایمیل یا شماره تماس درج شده با کارشناسان موسسه تماس بگیرید. همچنین میتوانید برای ثبت سفارش خود کلیک فرمائید.