نوشتن پایان نامه خوب و با کیفیت برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رود . اما مهم این است پایان نامه ای که نگارش شده کیفیت خوب داشته باشد تا بتوان از آن مقاله استخراج کرد وبالاتر از آن بتوان برای تبدیل پایان نامه به کتاب استفاده کرد
در بسیاری از دانشگاه ها دانشجویان ملزم هستند که از پایان نامه مقاله استخراج نمایند و تا روز دفاع و یا مدتی بعد از دفاع به دانشگاه ارائه دهند . و همچنین برای چاپ کتاب نیز می توانند از پایان نامه استفاده نمایند و حاصل پژوهش های خود را به کتاب تبدیل نمایند .تبدیل پایان نامه به کتاب یکی از بی دردسر ترین و راحت ترین روش ها برای کسب امتیاز در مصاحبه دکتری می باشد .
گزارش یا تحقیقی است که دانشجویان درباره یک موضوع خاص مرتبط به گرایش تحصیلی شان ، برای دریافت مدرک تحصیلی این کار تحقیقی را انجام می دهند. موضوع پایان نامه نه تنها نباید تکراری باشد بلکه باید موضوعات جدید را مورد هدف قرار دهد، پس هر دانشجو موظف به نگارش پایان نامه با موضوع و محتوای جدید هست .در بسیاری از متون از کلمهٔ «پایاننامه» برای نوشتار پایان دورهٔ کارشناسی یا کارشناسی ارشد و از کلمهٔ «تز» یا «رساله» برای نوشتار پایان دورهٔ دکتری استفاده میشود. تفاوت «تز» و «رسالهٔ دکتری» با پایاننامهٔ دورهٔ کارشناسی یا کارشناسی ارشد، جدید بودن و نوآوری پژوهشهای انجامشده و همچنین حجم بیشتر این تحقیقات در دورهٔ دکتری است. به عبارتی دیگر پایاننامه دوره کارشناسی یا کارشناسی ارشد گاهی میتواند ارائه نتایج پژوهشی توسعه گونه در مطالعات و تحقیقات پیشین باشد اما «تز» یا «رساله» لزوماً باید نتایج حاصل از پژوهش ایدهای نوین یا ارائه راه حلی برای مسئلهای که تاکنون حل نشده بوده است، باشد.
یکی از اساسی ترین قسمتهای هر طرح پیشنهادی اهداف آن است ، اهداف خلاصه آن چیزی است که با اجرای مطالعه باید به آن رسید .
ایجاد انگیزش تفکر جهت انتخاب موضوع و بدنبال آن پژوهش و تحقیق و ارایه راهکارهای مناسب
تقویت نگرش تحقیقی
کسب توانایی در طراحی و مدیریت تحقیق
بکارگیری روشهای مختلف جستجوی هدفمند در ادبیات علمی مربوطه ( چاپی و الکترونیک )
کسب مهارت در استفاده از روشهای مناسب جمع آوری داده ها
کسب مهارت در استفاده از روشهای مناسب پردازش داده ها
آشنایی با شیوه صحیح نگارش
کسب توانایی در ارایه مناسب مطالب
افزایش قدرت استدلال و تفکر منطقی
یکی از اصلی ترین دغدغه های دانشجویان، اساتید و به طور کلی کسانی که می خواهند فرصت های شغلی جدید داشته باشند، این است که رزومه تحصیلی و شغلی خود را تا حد امکان قوی و پر بار کنند. بی تردید یکی از بهترین راه هایی که باعث تقویت رزومه می شود چاپ کتاب است. چاپ کتاب، ترجمه پایان نامه و تبدیل آن کتاب از جمله امتیازات مهم در رزومه تحصیلی هر فرد می باشد. از نظر بسیاری از متقاضیان این کار، انجام آن کمی سخت و گنگ به نظر می رسد، مخصوصا برای افرادی که می خواهند برای اولین بار اقدام به چاپ کتاب خود کنند. معمولا، معتبرترین کار پژوهشی که هر دانشجو در طول دوره تحصیلی خود انجام می دهد، ارائه پایان نامه است و نگارش پایان نامه و دفاع از آن، نشان دهنده تخصص دانش آموخته در رشته ای است که سال ها در آن تحصیل کرده است. دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری چند سال از دوران تحصیل خود را صرف کار کردن و تحقیق روی موضوع پایان نامه خود کرده و دستاوردهای علمی و پژوهشی خود را در قالب پایان نامه عرضه می کنند. با این حال فعالیت های دانشجویان به نوشتن پایان نامه محدود نشده و این افراد می توانند با تبدیل پایان نامه به کتاب از نتیجه تلاش های خود بیشترین استفاده را برده و آن را در دسترس علاقمندان به موضوعات علمی رشته تخصصی خود قرار دهند.
تبدیل پایان نامه به کتاب در کنار انتشار مقاله های علمی استخراج شده از پایان نامه، برای بسیاری از دانشجویان تحصیلات تکمیلی اهمیت زیادی داشته است. کتابها مزیت اجتماعی دارند و هر کتاب میتواند در جامعه شمار کثیری از افراد جامعه را تحت پوشش قرار دهد. کتابها برای جامعه بسیار مفید هستند و اهمیت زیادی دارند، البته علاوه بر جامعه کتابها امتیازات بیشماری برای نویسنده نیز دارند که نویسنده از طریق این امتیازات میتواند در مصاحبه های دولتی و خصوصی شرکت کند. در ادامه مهمترین مزایای تبدیل پایان نامه به کتاب را بر شمرده ایم
کسب امتیاز در مصاحبه دکتری
آسانتر بودن چاپ کتاب
دسترسی آسانتر علم جویان به دستاوردهای پژوهشی
تقویت رزومه برای استخدام هیئت علمی و سایر ارگان ها
کم هزینه بودن چاپ کتاب نسبت به چاپ مقاله
چاپ کتاب در کوتاه ترین زمان
ثبت شدن کتاب در کتابخانه ملی
تبدیل پایان نامه به کتاب هم به صورت مستقیم و هم غیر مستقیم در مصاحبه دکتری تاثیر گذار است. به این صورت که چاپ پایان نامه خود به تنهایی 4 امتیاز مستقل برای مصاحبه دکتری دارد، و همچنین اگر دانشجوی دانشگاه آزاد باشید، پایان نامه چاپ شده در نمره نهایی 2 نمره دارد، که خود این موضوع باعث افزایش معدل شده و بنابراین به طور غیر مستقیم در مجموع امتیازات لازم برای دکتری تاثیر گذار خواهد بود. پس نمی توان موضوع تبدیل پایان نامه به چاپ کتاب را ندیده گرفت. این موضوع برای کسانی که قصد ادامه تحصیل و گرفتن پذیرش برای دکتری را دارند موضوع قابل توجهی است
همه این موارد مانند هر زمینه تخصصی به کارشناس کاربلد و آشنا به فن و قوانین چاپ کتاب نیاز دارد تا در سریع ترین زمان ممکن بهترین نتیجه برای متقاضی حاصل شود که برای این منظور باید نکات مهمی رعایت شوند
در فایل پایان نامه کلمات پایان نامه،مقاله،تحقیق،پژوهش و ....به کلمه کتاب تبدیل می شود و عبارات استاد راهنما-استاد مشاور و هر گونه نشانه ای از پایان نامه بودن از فایل حدف می شود
چکیده در فایل کتاب به پیشگفتار تبدیل می گردد
بخش های مربوط به نتیجه گیری ویرایش می گردد
از آنجا که اطلاعات پایان نامه بیشتر به صورت موردی می باشد جهت تبدیل به کتاب شایسته است اطلاعات آن بسط داده شود
قطع پایان نامه A4 بوده و بعد از تبدیل به فایل کتاب معمولا (قطع وزیری)چون سایز آن کمتر می شود لذا تعداد صفحات اضافه می شود به عنوان مثال 100 صفحه پایان نامه تقریبا به 130 صفحه تبدیل می شود . از آنجا که پایان نامه جنبه علمی دارد لذا سایز پیشنهادی وزیری می باشد البته امکان چاپ به همان صورت A4 سایز رحلی وجود دارد ولی مرسوم نیست
معمولا پایان نامه ها دارای فهرست مفصلی در مورد مطالب ،عکس ها و همچنین نمودارها و جداول هستندکه باید به صورت یک فهرست مناسب برای کتاب و به صورت کلی در آید فهرست عکس ها و نمودارها و جداول می بایست حذف گردد
مراحل تبدیل پایان نامه به کتاب بسیار پیچیده و تخصصی است. چراکه این فرایند نیاز به ویراستاری علمی و گرامری، صفحه آرایی، طراحی جلد، چاپ و صحافی و عرضه و انتخاب نام مناسب هم راستا با پایان نامه دارد
آماده سازی فایل پایان نامه:معمولا این مرحله زیاد سخت نیست ؛ چون پایان نامه تایپ شده است و معمولا آماده می باشد، به جز در مواردی که حجم پایان نامه بسیار کم است که در این موارد معمولا نویسنده با کمک گرفتن از ناشر یا… با راهکارهایی اقدام به افزایش تعداد صفحات کتاب، تا رسیدن به حداقل های استاندارد می کند.
صفحه آرایی: صفحهآرایی شامل اندازهی صفحه، حاشیه، قلمهای مورد استفاده، پاورقی، عنوان فصلها، تصاویر و غیره میشود. کتابهایی که شانس چاپ شدن را از دست میدهند، صفحهآرایی ضعیفی دارند.
طراحی جلد: همه کتابها جلد دارند و جلد شامل سه بخش پشت جلد روی جلد و قطع کتاب میباشد. جلد باید جذاب و تاثیر گذار باشد و نظر نویسنده را جلب کند. روی جلد باید اطلاعاتی از جمله نام کتاب نام نویسنده سال انتشار و تیراژ کتاب نوشته شود.
دریافت شابک: شابک مخفف عبارت شماره استاندارد بین المللی کتاب است. شابک یک کد 10 الی 13 رقمی است که به هرکتاب منسوب میشود. باید توجه نمود که با تجدید چاپ یک کتاب شابک آن تغییر نمیکند. در ایران دریافت شابک از خانه کتاب انجام میگیرد. به این صورت که ناشر شابکهایی که از خانه کتاب دریافت کرده است را به یک کتاب نسبت میدهد و سپس فرم مربوطه را پر کرده و به خانه کتاب ارسال میکند.
دریافت فیپا: فیپا که مخفف فهرست نویسی پیش از انتشار است شامل اطلاعاتی است که در پشت صفحه عنوان کتاب چاپ میشود. اداره کل پردازش و سازماندهی سازمان اسناد و کتابخانه ملی مسئول مستقیم صدور فیپا در ایران است و برای اخذ فیپا باید از طریق این سازمان اقدام کرد. برای دریافت فیپا، کتاب به کتابخانه ملی ارسال میشود.
دریافت مجوز از اداره ارشاد اسلامی: در این مرحله پرینت کتاب به همراه فایل آن در قالب سی دی و اطلاعات مربوط به فیپا و شابک و همچنین طرح رنگی جلد برای صدور مجوز به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال میگردد. به طور معمول مجوز وزارت ارشاد یک هفته الی 4 ماه بعد از تحویل کتاب صادر میشود که بستگی به موضوع کتاب دارد. کتابهای علمی و دانشگاهی معمولاً در کمترین زمان بررسی میشوند اما کتابهای شعر یا با موضوعات حساس ممکن است چند ماه پس از ارسال مجوز را دریافت نمایند. همچنین گاهی اوقات ممکن است برای دریافت مجوز نیاز به تغییرات و اصلاحاتی در محتوای کتاب باشد.
چاپ و صحافی: بعد از اخذ مجوزها و اتمام صفحه آرایی باید کتاب در تیراژ دلخواه شما با کیفیت مشخص چاپ شود.پس از طی مراحل چاپ کتاب، کتاب برای چاپ به چاپخانه فرستاده می شود. معمولا چاپ افست برای کتاب هایی است که تیراژی بیشتر از 1000 جلد دارند و دیگر کتاب ها به صورت دیجیتالی چاپ می شوند. و صحافی کتاب گام آخر از مراحل چاپ کتاب برای آماده سازی کتاب می باشد که در آن پس از ترتیب فرم های به چاپ رسیده، کتاب را توسط چسب سرد یا گرم به جلد وصل می کنند.
استخراج کتاب از پایاننامه نیاز به زمان چندان طولانی ندارد و حدودا 7 روز طول میکشد. در این زمان فرد اگر مهارت کافی داشته باشد میتواند هم عنوان مناسب کتاب را انتخاب کند و هم مطالب مورد نیاز آنرا استخراج کند. و در بخش های مخصوص آن قرار دهد به هر حال استخراج یک فرآیند کاملا ساده و راحت میباشد. خود دانشجو و استاد نیز میتواند برای پایاننامه خود این کار را انجام دهد سخت ترین بخش استخراج عنوان میباشد بعد از اینکه عنوان استخراج شد مابقی مراحل بسیار ساده است. هزینه نیز با توجه به حجم کتاب و موضوع آن و ... تعیین میگردد.
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب با توجه به حجم کتاب و موضوع آن و ... تعیین میگردد. در مورد تعیین هزینه چاپ کتاب و هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب چند مورد را باید در نظر داشت
تعداد صفحات: در چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه به کتاب اصلی ترین موضوع تعداد صفحات آن می باشد. تعداد صفحات تعیین کننده میزان کاغذ مصرفی و زینک مصرفی است و اگر چاپ دیجیتال باشد تعداد صفحات قیمت را مشخص می کند.
سایز کتاب: سایز کتاب دومین تاثیر را در قیمت و هزینه و مقدار کاغذ و زینک مصرفی دارد. در چاپ افست و در سایزهای رقعی و وزیری ، تعداد زینکها از تقسیم تعداد صفحات بر عدد 8 به دست می آید و تعداد فرم های چاپی از تقسیم تعداد صفحات بر 16 به دست می آید. مسلماً هر چه قطع کتاب بزرگتر باشد هزینه اضافه می گردد.
جنس صفحات داخلی: بعد از سایز و تعداد صفحات موضوع دیگری که در هزینه چاپ کتاب و هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب تاثیر دارد نوع کاغذ مصرفی می باشد که می تواند از جنس تحریر 70 گرم و یا 80 گرم و یا گلاسه های مختلف و یا … باشد که با توجه به نوع چاپ و سلیقه نویسندگان متفاوت خواهد بود.
نوع صحافی: با توجه به تعداد صفحات و سایز کتاب از صحافی های متفاوتی استفاده می شود که معرف ترین نوع و پرکاربردترین نوع صحافی ها، صحافی شومیز (جلد گلاسه و چسب گرم ) و صحافی جلد سخت ( دوخت فرمهای چاپی و چسب سرد و روکش گالینگور و سلفون دار) می باشد که هر کدام هزینه های متفاوتی دارند.
نوع چاپ: منظور نوع تکنولوژی که برای چاپ کتاب از آن استفاده می شود که انوع مختلفی دارند. که عبارتند از چاپ افست و چاپ دیجیتال که رویه تعیین هزینه در هر کدام متفاوت می باشد. اما به طور کلی در افست تعداد زینک و بند تعیین کننده بوده و در چاپ دیجیتال تعداد برگ های یک کتاب تعیین کننده هزینه می باشد.
هر چه تعداد رنگ های استفاده شده در کتاب بیشتر باشد هزینه آن نیز به مراتب افزایش می یابد. این موضوع به خصوص در چاپ افست تاثیر گذاری بیشتری دارد
سینا ترجمه طبق مراحلی که در زیر به آن اشاره شده است می تواند به بهترین شکل پایان نامه شما را به فرمت کتاب تبدیل کرده و کتاب شما را در کوتاه ترین زمان به چاپ برساند.
تبدیل فرمت پایان نامه به فرمت کتاب
صفحه آرایی طبق نظرو خواست مشتری
طراحی جلد کتاب با نظر و خواست مشتری
تهیه شابک فیپا و مجوز
ثبت، مولف و نام کتاب در بانک اطلاعات کتابخانه ملی
چاپ کردن کتاب با تیراژ دلخواه
ارسال رایگان کتاب چاپ شده به آدرس ذکر شده
تبدیل پایان نامه به کتاب به واسطه تیم حرفه ای سینا ترجمه در سریع ترین زمان ممکن صورت می گیرد به طوری که می توانید در فرصتی کم صاحب کتابی از پایان نامه خود شوید. سینا ترجمه با داشتن سابقه ای درخشان در خدمات چاپ توانسته ابتدا پایان نامه را به فرمت کتاب تبدیل کرده و سپس تمام مراحل چاپ را اعم از فرمت بندی ،صفحه آرایی،طراحی جلد کتاب و.... را انجام داده و کتاب شما را با تعداد جلد های دلخواه به چاپ برساند به طوری که متقاضی دیگر نیاز به صرف هزینه و زمان زیاد برای بخش بندی کتاب و نوع نگارش نداشته باشد.
جهت ثبت سفارش تبدیل پایان نامه به کتاب می توانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید و یا با کارشناسان ما از طریق تماس، ایمیل و شبکه های مجازی ( واتساپ،تلگرام و اینستاگرام) در ارتباط باشید.
فارغ التحصیلان مقطع دکتری و کارشناسی ارشد می توانند در صورت تمایل پایان نامه خود را به کتاب تبدیل کنند تا از مزایای آن بهره مند شوند. کسب 4 امتیاز در مصاحبه مربوط به دکترا ، ترفیع شغلی، تقویت رزومه تحصیلی و ماندگار نمودن مطالب پایاننامه و قرار دادن آن در اختیار عموم مردم از جله مزیت های تبدیل پایان نامه به کتاب است.
تبدیل پایان نامه به کتاب شامل مراحلی از قبیل بازنویسی مطالب، ویرایش، دریافت شابک و مجوز فیپا، طراحی و صفحه آرایی و ... می شود.
ارائه کتاب علمی در جلسه مصاحبه دکتری می تواند تا 4 امتیاز را برای نویسنده به همراه داشته باشد.
بر اساس مصوبه وزارت ارشاد (که در سال 98 ابلاغ شده است) صاحبین اثر دیگر نمیتوانند برای اخذ مجوزهای قانونی برای چاپ کتاب شخصاً اقدام کنند و میبایست از طریق یکی از ناشرین دارای مجوز فعالیت از وزارت ارشاد اقدام کنند.
خیر. از یک پایاننامه میتوان هم مقاله استخراج کرد و هم کتاب. این دو بخش هیچگونه همپوشانی با هم ندارند و متمایز از همدیگر میباشند. فرمت و قالب کتاب با فرمت و قالب مقاله کاملاً متفاوت هستند.