سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

خدمات تخصصی استخراج مقاله از پایان نامه

انتشار 29 فروردین 1400
مطالعه 6 دقیقه

اغلب دانشجویان برای اینکه بتوانند به اهداف تحصیلی خود برسند نیاز به تهیه مقاله دارند. با توجه به اینکه نگارش یک مقاله ممکن است روز ها و ماه ها زمان ببرد، از این رو استخراج مقاله از پایان نامه میتواند مشکل زمان را حل کند. در این مطلب میخاهیم در مورد خدمات تخصصی استخراج مقاله از پایان نامه صحبت کنیم.

خدمات تخصصی استخراج مقاله از پایان نامه

پس از اتمام پایان نامه و رساله، یکی از مهمترین کارهای هر دانشجوئی، استخراج مقاله است که اگر این کار درست و طبق اصول انجام گیرد، مطمئنا نتایج کار بسیار درخشان خواهد بود. برای استخراج مقاله از پایان نامه باید محقق تلاش کند روی یک سری اصول نگارشی و قواعد علمی و ساختاری درست پیش برود. استخراج مقاله از دو جهت بسیار با اهمیت است، اول اینکه از پایان نامه یا رساله ای استخراج میشود که با توجه به مطالب منحصر به فرد آن، انتظار داریم مقاله تهیه شده، مقاله قوی باشد، دوم اینکه استخراج یک مقاله بسیار سریعتر از نگارش مقاله است؛ برای نگارش یک مقاله خوب باید ماه ها زمان صرف کنید، اما استخراج مقاله خوب میتواند فقط چند روز زمان ببرد! در ادامه در مورد نحوه استخراج مقاله از پایان نامه صحبت میکنیم.

تصویر
 

نحوه استخراج مقاله از پایان نامه

انتخاب موضوع: برای اینکه شانس پذیرش مقاله بالاتر رود، بهتر است موضوعی که انتخاب میشود، موضوع بروزی باشد و حدالامکان مقالات کمتری در باب آن موضوع چاپ شده باشند. مهمترین اصل در پژوهش، نوآوری است.

چکیده مقاله: چکیده مقاله هم میتواند بخشی از چکیده پایان نامه باشد، هم بخشی از مقدمه؛ اما معمولا حجم بخش ها پایان نامه بسیار بالا است و باید خلاصه نویسی شود. اگر فرضیات و داده های شما اجازه استخراج بیش از یک مقاله را میدهد، میتوانید مطالب را بخش بندی کنید. بطور کلی چکیده مقالات بین 150 الی 250 کلمه میباشد، بهتر است جملات خبری و بصورت گذشته یا ماضی بعید نوشته شود، در یک یا دو جمله موضوع معرفی شود، به نحوه انجام پژوهش، نحوه آزمایش، گرداوری داده ها و ابزار های پژوهش اشاره شود و حتما یافته های اصلی پژوهش ذکر شود.

کلمات کلیدی: کلمات کلیدی به کلماتی میگویند که بیشتری ارتباط معنایی را با محتوای اصلی داشته باشند و معمولا در مقاله بیشتر استفاده شده باشند. تعداد کلمات کلیدی بین 3 تا 6 کلمه مناسب است.

مقدمه مقاله: در مقدمه باید به مسئله اصلی و عوامل بوجود آورنده آن اشاره شود تا خواننده بدلیل اصلی مشکل پی ببرد. مقدمه نشان دهنده انگیزه اصلی نگارش مقاله است. به این مورد بپردازید که مشکل چیست، چه شرایطی باعث ایجاد این مسئله شده است. جملات آخر را به بیان اهداف پژوهش بپردازید و نشان دهید بدنبال چه چیزی هستید. مقدمه و بیان مسئله جدا از هم نیستند و اگر هم در مقاله ای جدا نوشته شده باشند، آن مقالات را مبنا قرار ندهید.

پیشینه تحقیق: در این بخش باید با جملاتی از پژوهش های قبلی را بررسی و نقد کنید و باید حتما پژوهش های جدید نیز گفته شوند. حتما پژوهش های مستقیم و نزدیک به موضوع را نقد کنید چون باعث دید مثبت داوران میشود.

فرضیه ها یا سوالات پژوهش: پس از نوشتن پیشینه باید اهداف و فرضیه های مقاله درج گردد. میتوانید برای نوشتن این بخش، از فصل اول یا فصل سوم پایان نامه کمک بگیرید.

روش تحقیق: در این بخش باید نحوه انجام پژوهش را بیان کنید. برای این کار به سراغ فصل سه (روش تحقیق) پایان نامه بروید و آن را خلاصه کنید. اگر پژوهش آزمایشی است، باید به نحوه ترتیب آزمایش، نوع کنترل، دریافت داده ها و روش تحلیل اشاره کنید و اگر غیر آزمایشی است، باید به منبعی که قرار است داده ها را از آن گردآوری کنید، اشاره کنید.

روش تحلیل داده ها: میتوانید از فصل سه پایان نامه کمک بگیرید. در این بخش باید کمی و کیفی بودن، طولی و مقطعی بودن و نوع نرم افزار و نوع آزمون و طرح آزمایشی پژوهش خود اشاره کنید. این بخش میتواند بدنبال روش تحقیق نوشته شود.

نتایج: برای نوشتن این بخش میتوانید از فصل چهارم پایان نامه کمک بگیرید اما باید این مورد دقت شود تنها نتایجی نوشته شوند که سوال یا فرضیه آن قبلا مطرح شده و از درج جداول و یافته های متفرقه خودداری شود. حتما جداولی استفاده شوند که مربوط به سوال پژوهشی است. 

بحث و نتیجه گیری: این بخش جزء بخش های مهم مقاله است. نگارش خوب این بخش میتواند به پذیرش مقاله کمک کند. بهتر است برای نوشتن یک بحث خوب، به بخش پنجم یا بخش نتیجه گیری پایان نامه بروید و با ادبیات مناسب و جملات منسجم شروع به خلاصه نویسی کنید. ابتدا یافته های مربوط به هر فرضیه بررسی شود و در ادامه به چگونگی و چرائی یافته ها بپردازید تا خواننده متوجه دلایل شما شود. این بخش باید حدود 2 تا 3 صفحه در نظر بگیرید.

منابع: برای درج منابع اول باید به سبک رفرنس دهی مجله انتخابی دقت شود. تعداد منابع بکار برده شده در مقاله محدود تر از پایان نامه است و 20 الی 30 مورد مناسب خواهد بود.

پروسه سابمیت مقاله استخراج شده از پایان نامه 

انتخاب ژورنال: اکنون که مقاله استخراج شده و آماده است، زمان انتخاب مجله برای ارسال آن است. انتخاب ژورنال یکی از مهترین مراحل در پروسه چاپ مقاله است. برای انتخاب درست مجله، ابتدا چند ژورنالی که فکر میکنید به مقاله شما نزدیک است انتخاب کنید، سپس به سایت مجله و بخش اهداف آن بروید و به دقت اسکوپ مجلات را بررسی کنید و به هیچ عنوان تنها با خواندن عنوان مجله، تصمیم نگیرید. پس از مطالعه دقیقِ اهداف ژورنال ها و مقایسه آن با موضوع مقاله، در نهایت نشریه ای را انتخاب کنید که نزدیک ترین ارتباط موضوعی را با مقاله دارد. به یاد داشته باشید اگر مجله درست را انتخاب نکنید، حتی با داشتن بهترین مقاله، قطعا به مشکل خواهید خورد.

ترجمه تخصصی: یکی دیگر از بخش های مهم، مربوط به ترجمه مقاله است. برای ترجمه متن های عمومی، ایرادی ندارد از مترجمان عمومی استفاده کنیم، اما برای ترجمه مقالات و متون علمی، بدلیل داشتن کلمات و اصطلاحات خاص علمی، نیاز است تا مترجم متن، علاوه بر اینکه به زبان انگلیسی تسلط دارد، به موضوع متن نیز اشراف کامل داشته باشد. به زبان ساده تر، اگر متن مقاله مربوط به علوم پزشکی است، آن را یک پزشک ترجمه کند و اگر متن مقاله به گروه مهندسی مربوط است، یک مهندس متخصص در همان شاخه آن را ترجمه کند. مقاله بدون داشتن ترجمه درست، هیچ شانسی برای پذیرش نخواهد داشت!

فرمت بندی و سابمیت: هر مجله ای برای اینکه مقالات ارسالی را با نظم خاصی دریافت کند، یک فرمت و ساختار منحصر بفردی برای خود انتخاب کرده و نویسندگان را ملزم میکند قبل از ارسال مقاله، مقاله را به همان فرمت درآورند. این فرمت بندی را میتوان از بخش راهنمای نویسندگان نشریه دانلود کرد. فراموش نشود که انجام تمام موارد درخواستی مجله در این بخش الزامی است. پس از فرمت بندی میتوان بوسیله سیستم سابمیت مجله و از طریق کارتابل شخصی مقاله را بدست ادیتور رساند. اگر مجله فاقد سیستم سابمیت باشد باید بصورت مستقیم و از طریق ایمیل، مقاله به دست ادیتور برسد.

تصویر
 

خدمات استخراج مقاله از پایان نامه در موسسه اذرگان

موسسه سینا فعالیت خود را با اجماع دانشجویان و محققان نخبه کشور ، از سال 91 آغاز کرده و در زمینه های پذیرش و چاپ مقاله ، چاپ کتاب ، ترجمه تخصصی ، تبدیل پایان نامه به کتاب و ... به ارائه خدمات میپردازد. اگر شما قصد ارسال مقاله به مجلات داخلی و خارجی دارید اما مقاله آماده ندارید، در صورت داشتن پایان نامه، ما میتوانیم مقاله یا مقالاتی را استخراج و به صورت دقیق فرمت بندی، سابمیت و پیگیری کنیم و در طول این مسیر همراه و همیار شما باشیم. 

سایر خدمات موسسه سینا

برای اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق ایمیل یا شماره تماس درج شده با کارشناسان موسسه تماس بگیرید. همچنین میتوانید برای ثبت سفارش خود کلیک فرمائید.

لطفا ما را در اینستاگرام همراهی کنید...

 
تصویر
 
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام