سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

منابع کارشناسی ارشد و دکتری رشته صنایع غذایی

انتشار 1 آذر 1397
مطالعه 5 دقیقه

در مورد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی منابع آزمون کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه های پذیرنده این رشته و چگونگی ورود به این رشته و گرایش های آن بیشتر بدانید.

منابع کارشناسی ارشد و دکتری رشته صنایع غذایی

آشنایی با رشته علوم و مهندسی  صنایع غذایی

رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی یکی از رشته های گروه کشاورزی است این رشته در رابطه با مواد غذایی امروزه نیاز به مواد غذایی بسته بندی شده بسیار بیشتر از قبل احساس میشود و این یک دلیل است برای تاسیس کارخانه های جدید مواد غذایی برای اینکه محصولات با کیفیت به دست مردم برسد کارهای زیادی در کارخانه اعم از استفاده از روش های بهینه در تولید مواد غذایی، طراحی فرآیندهای مناسب برای تولید، کنترل و نظارت دائم بر سلامت مواد اولیه و محصولات تولیدی و ...انجام می شود.گرایش های این رشته عبارتند از1- صنایع غذایی2- شیمی مواد غذایی3- زیست فناوری مواد غذایی4- فناوری مواد غذایی موقعیت شغلی رشته صنایع غذایی فارغ التحصیلان این رشته میتوانند در کارخانه ها و شرکت های تولید مواد غذایی به عنوان کارشناس شروع به کار نمایند 

سرفصل دروس و تعداد واحد درسی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی

چارت تحصیلی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی دوره کارشناسی ارشد

 

دانشگاه هایی که در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی پذیرش دارند


دانشگاه ارومیه
 

دانشگاه ایلام

دانشگاه بوعلی سینا

دانشگاه تبریز

دانشگاه جهرم

دانشگاه تهران

دانشگاه زنجان

دانشگاه زابل

دانشگاه صنعتی ارومیه

دانشگاه شهید باهنر

دانشگاه سمنان


دانشگاه شیراز
 


دانشگاه صنعتی اصفهان
 


دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی رامین
 


دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
 


دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعیگرگان
 

دانشگاه فردوسی


دانشگاه فسا
 

دانشگاه کردستان

دانشگاه گیلان

دانشگاه محقق اردبیلی

دانشکده کشاورزی و دامپروری تربت جام

دانشگاه غیرانتفاعی علم و هنر یزد

دانشگاه غیرانتفاعی البرز

منابع کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی

عناوین دروس امتحانی

منابع 

زبان عمومی و تخصصی ( انگلیسی )

عمومی : ۱- کتاب گرامر کاربردی زبان انگلیسی، شهاب اناری و همکاران، انتشارات مبتکران. ۲- کتاب گرامر زبان انگلیسی، عباس فرزام، انتشارات باستان. ۳- کتاب تافل رهنما، ابراهیم نظری تیموری، انتشارات رهنما. ۴- کتاب ۵۰۴ واژه ضروری تافل، انتشارات جنگل.

تخصصی : 1 - انگلیسی برای دانشجویان صنایع غذایی مهندس جزایری 2 - کتاب راهنمای انگلیسی برای دانشجویان علوم و صنایع غذایی، مولفان ابراهیم جدیری سلیمی، حسن عدالت نمین و سیروس مسیحا، مترجم فرهاد توحیدی، انتشارات واژه.

ریاضیات

1 - ریاضی عمومی، ایساك مارون، ترجمه خلیل پاریاب 2 - ریاضی عمومی، جورج توماس 3 - معادلات دیفرانسیل و كاربردهای آن، جورج اف، سیمونز

شیمی مواد غذایی

1 - شیمی مواد غذایی، دكتر فاطمی 2 - شیمی مواد غذایی، دكتر بابك قنبر زاده

میکروبیولوژی مواد غذایی

۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد. ۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.

تکنولوژی مواد غذایی

لبنیات

۱- کتاب تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی، تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۲- کتاب شیر و فرآورده های آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.

قند

1 - تكنولوژی قند دكتر مصباحی 2 - کتاب تکنولوژی قند، تالیف اسماعیل زاده کناری ، انتشارات علوم کشاورزی.

روغن

1 - کتاب چربی ها و روغن های نباتی خوراکی، تالیف فرشته مالک، انتشارات سروا. 2 - کتاب تکنولوژی روغن و چربی های خوراکی، تالیف دکتر محمد صفری، انتشارات دانشگاه تهران.

غلات

1 - تكنولوژی غلات، دكتر هادی پیغمبر دوست، دكتر ناصر رجب زاده 2 - کتاب مقدمه ای بر تکنولوژی فرآورده های غلات، تالیف رسول پایان، انتشارات آئیژ. 

کنسرو

۱- کتاب کنسروسازی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ. ۲- کتاب صنایع کنسروسازی (اصول و کاربردها)، تالیف جواد حصاری، انتشارات عمیدی.

اصول نگهداری

۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار. ۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران.

اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی

1 - اصول طراحی كارخانجات، دكتر شاهدی 2 - اصول طراحی كارخانجات، دكتر كلباسی، دكتر محمد حسین حسینی 3 - کتاب مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات عمیدی.

منابع دکتری رشته صنایع غذایی

برای دروس تخصصی در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد می توانید از منابع ذکر شده در جدول زیر استفاده کنید :

منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

دروس در سطح کارشناسی

شیمی مواد غذایی

شیمی مواد غذایی، دکتر فاطمی

شیمی مواد غذایی، دکتر بابک قنبر زاده

میکروبیولوژی مواد غذایی

میکروبیولوژی مواد غذایی، جی

اصول مهندسی صنایع غذایی

اصول طراحی کارخانجات، دکتر شاهدی

اصول طراحی کارخانجات، دکتر کلباسی، دکتر محمد حسین حسینی

تکنولوژی مواد غذایی

تکنولوژی قند دکتر مصباحی

تکنولوژی روغن، فرشته مالک

تکنولوژی غلات، دکتر هادی پیغمبر دوست، دکتر ناصر رجب زاده

کنسرو و اصول نگهداری، دکتر حسن فاطمی

صنایع کنسروسازی اصول و کاربردها، دکترجواد حصاری

دروس در سطح کارشناسی ارشد

میکروبیولوژی صنعتی

کتاب مقدمه ای بر میکروبیولوژی صنعتی، تالیف مایکل ویتز، نیل مورگان ترجمه سید علی مرتضوی، آرش کوچکی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.

کتاب مقدمه ای بر میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف توماس جی. مانت ویل، کارل آر ماتیوس،انتشارات جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان.

کتاب بیوتکنولوژی میکروبیولوژی صنعتی، تالیف ولف کروگر، آنالیز کروگر، ترجمه مهدی کریمی، علی مرتضوی و رسول کدخدایی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.

خواص فیزیکی مواد غذایی

اكبری، ریحانه (1388)، خواص فیزیكی محصولات كشاورزی و مواد غذایی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد، چاپ دوم.

جان‌لوئیس، مایكل (1387)، ویژگی‌های فیزیكی مواد غذایی سیستم‌های فرآوری غذایی (ترجمه: بابك قنبرزاده)، انتشارات آییژ.

سرپیل ساهین، سروت گولوم سومنو (1389)،‌ ویژگی‌های فیزیكی مواد غذایی، (ترجمه: مهدی جعفری و مهدی كاشانی نژاد)، انتشارات دانشگاه علوم كشاورزی و منابع طبیعی گرگان.

روش های نوین آزمایشگاهی

کتاب روش های نوین آزمایشگاهی، تالیف رضا رضایی، انتشارات جهاد دانشگاهی.

کتاب کشت سلول "مجموعه روشهای آزمایشگاهی علوم نوین"، تالیف سیدمحمدحسین قادریان، اکرم سادات طباطبائی پناه، رضا اکبرزاده نجار، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.

کتاب الایزا (مجموعه روش های آزمایشگاهی علوم نوین)، تالیف علی حائری، سیدمحمدحسین قادریان، رضا اکبرزاده نجار، اکرم سادات طباطبائی پناه، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.

کتاب PCR "مجموع روش های آزمایشگاهی علوم نوین"، تالیف سیدمحمدحسین قادریان، اکرم سادات طباطبائی پناه، رضا اکبرزاده نجار، انتشارات دیباج.

انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی

کتاب اصول انتقال حرارت, تالیف محمد چالکش امیری، انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان.

کتاب حرارت دهی با مادون قرمز برای فراوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی، تالیف ژانگلی پن، گریفیتس گریگوری آتونگولو، ترجمه سعید مومنی و مهدی کاشانی نژاد، انتشارات دانشگاه تهران.

کتاب مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات عمیدی.

کتاب مقدمه ای بر اصول مهندسی صنایع غذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف آرپائول سینگ، دنیس آرهلدمان، ترجمه سیدعلی مرتضوی، علی اکبر سیف کردی، علیرضا صادقی، علی اکبر غلامحسین پور، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.

کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.


برای دروس استعداد تحصیلی و زبان انگلیسی می توانید از منابع ذکر شده در جدول زیر استفاده کنید :

مجموعه دروس استعداد تحصیلی و زبان انگلیسی

دروس استعداد تحصیلی

دروس زبان انگلیسی

استعداد تحصیلی ، نویسندگان : هادی مسیح خواه و محمد وکیلی انتشارات فرهنگ

کتاب های تخصصی انتشارات سمت ، 1100 لغت ضروری

لازم به ذکر است داوطلبانی که قصد شرکت در آزمون دکتری را دارند باید از دانش عمومی زبان انگلیسی برخوردار باشند

 

 

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام