موسسه (موسسه ISI) تامسون رویترز یک شرکت بزرگ است که هم اکنون در حیطههای اقتصادی و حقوقی بسیار فعال بوده و درصد بسیار کمی از درآمدهایش به بخش علمی اختصاص دارد.
موسسه (isi (Institute for Scientific Information که امروزه همه این مجموعه را با مجلات علمی پژوهشی میشناسند موسسه بر پایه انتشارات علمی است که در سال 1960 توسط یوجین گارفیلد آمریکایی تاسیس شده است.و پس از آنکه آقای گارفیلد توانایی اداره موسسه را نداشتند این مجموعه را در سال 1992 به موسسه علمی تامسون واگذار کردند و بانام Thomson ISI شناخته شد.شرکت تامسون در سال ۲۰۰۲ شرکت رویترز را نیز خریداری کرده و شرکت تامسون رویترز (Thomson Reuters) با ریاست آقای دیوید تامسون تشکیل شد که دفتر مرکزی آن در نیویورک قرار دارد.این موسسه در حال حاضر یک شرکت بسیار بزرگ است که علاوه بر بخش علمی در حیطه های اقتصادی و حقوقی نیز بسیار فعال است و عمده در امدش به این دو بخش اختصاص دارد.اولین و مهمترین کار وبآفنالج این است که لیست مجلات معتبر را منتشر میکند دومین کار این بخش نیز تهیه ضریب تأثیر برای مجلات علمی معتبر است که اطلاعات آن در زیر بخشی با نام گزارش استنادی مجلات یا (Journal Citation Reports: JCR) ارائه میشود. همه ساله مقالات زیادی برای این مجموعه ارسال میشود تا در مجلات چاپ شوند اما تمامی مقالات چاپ نمیشوند طی بررسی هایی که توسط این مجموعه انجام میشود ممکن است که مقالات رد شوند.این موسسه مدعی است که با نگاهی کاملاً بی طرف و واقع بینانه نسبت به ارزیابی مقالات و مجلات و ژورنال های علمی و پژوهشی اقدام می کند اما شایعاتی مبنی برتمایز قایل شدن این موسسه بخصوص درمورد کشورهای جهان سوم نیز وجوددارد.
وبآفساینس (Web Of Science: WOS) نیز در واقع قسمتی از شرکت تامسون رویترز است که به نوعی در داخل و بطن WOK قرار دارد و زیرمجموعهای از آن محسوب میشود. WOS خود شامل چندین پایگاهداده و یا نمایه بزرگ است که تعدادی از آنها مربوط به کنفرانسها است. WOS حدود ۴۵ زبان مختلف را پوشش میدهد و بیش از ۱۲ هزار مجله را پوشش میدهد. امروزه بخشی علمی شرکت تامسون با عنوان Clarivate Analytics به ارائه لیست تمامی مجلات تحت پوشش این موسسه میپردازد. مجموعه وبآفساینس شامل چهار نمایه اصلی زیر میباشد و مجلات موجود در این چهار نمایه اعتبار علمی بیشتری دارند:
تا زمانی که مجلهای در لیست یکی از این چهار نمایه قرار نگیرد، ضریب تأثیر یا ایمپکت فاکتور یا IF به آن تعلق نمیگیرد. به عبارتی دیگر، یک مجله میتواند توسط موسسه تامسون رویترز (موسسه ISI) نمایه شده باشد و در این وبسایت موجود باشد اما تا زمانی که در چهار نمایه اصلی موجود نباشد، ضریب تأثیر به آن مجله تعلق نمیگیرد. اگر مجلهای ضریب تأثیر دریافت کند، در لیست مجلات پایگاه گزارش استنادی مجلات یا همان JCR نیز قرار میگیرد. لازم به ذکر است که حضور یک مجله در یکی از این چهار نمایه اصلی اولین مرحله برای دریافت ضریب تأثیر است و دریافت ضریب تأثیر توسط یک مجله بعد از حضور در یکی از این نمایهها حداقل دو سال وقت لازم دارد. البته ممکن است یک مجله بیشتر از دو سال نیز در انتظار دریافت ضریب تأثیر باشد و یا ممکن است به دلیل عدم رعایت یکسری از قوانین علمی مصوب این موسسه، از لیستهای اولیه نیز اخراج شود.