بیشتر دانشجویانی که در مقطع کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند، به ادامه تحصیل در مقطع دکتری نیز فکر میکنند. بنابراین بایستی با شرایط و ملزومات تحصیل در مقطع دکتری آشنایی کافی داشته و برای هدف خود برنامه ریزی لازم را انجام دهند.
بیشتر دانشجویانی که در مقطع کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند، به ادامه تحصیل در مقطع دکتری نیز فکر میکنند. بنابراین بایستی با شرایط و ملزومات تحصیل در مقطع دکتری آشنایی کافی داشته و برای هدف خود برنامه ریزی لازم را انجام دهند. یکی از این ملزومات، انجام کارهای پژوهشی و نگارش مقالات علمی در حوزه و رشته تخصصی خود است. این دست فعالیتهای پژوهشی در واقع کامل کننده لیست رزومه تحصیلی شما برای گزینش در دوره دکترا خواهد بود. رزومه یک متقاضی ورود به دوره دکتری باید شامل بخشهای پژوهشی، آموزشی، سوالات پاسخ داده شده در مصاحبه و نمرات زبان او باشد. توانایی پژوهشی دانشجو بیشتر در حیطه مقالات علمی پژوهشی، کنفرانسی، علمی ترویجی، ISI، ISC، SCOPUS و PubMed مورد ارزیابی قرار میگیرد. پس لزواما باید با روند پذیرش مقالات علمی از ژورنالهای معتبری همچون ISI آشنا باشد. علاوه بر آن یافتن ژورنال معتبر و تخصصی بسیار زمان بر بوده و نویسنده می بایست در مقوله هایی مانند گرفتن ضریب تاثیر (Impact Factor) و همچنین دسترسی به ژورنالهای معتبر اعم از ژورنال های ایندکس شده در تامسون رویترز دانش و اطلاعات کافی داشته باشد. گام بعدی ارسال مقاله و مکاتبه از طریق ایمیل با ژورنال مربوطه و پیگیری انجام مراحل داوری و رفع ایرادات وارده به مقاله و نهایتا اخذ گواهی پذیرش از ژورنال و پیگیری چاپ مقاله است.
چاپ مقالات علمی صرفا در بحث ورود به دوره دکتری مطرح نبوده و در طول دوره دکتری و نیز دفاع رساله و فارغ التحصیلی نیز بسیار حائز اهمیت است. در این دوره لازمه دریافت مجوز دفاع، استخراج مقالات علمی از پایان نامه تدوین شده است که باید در مجلات معتبر مورد تایید دانشگاه محل تحصیل دانشجو به چاپ برسند. همچنین کسب نمره کامل رساله دکتری نیز منوط به چاپ مقاله در مجلات معتبر میباشد.
در بخش پژوهشی بالاترین امتیاز متعلق به مقالات و کتب می باشد.برای مقالات حداکثر 21 امتیاز در نظر گرفته شده است. هر چقدر در روز مصاحبه متقاضی مقالات با کیفیت تری داشته باشد از بخش مصاحبه امتیاز بیشتری دریافت میکند. مقالات چاپ شده در مجلات ISI بالاترین امتیاز (هر مقاله حداکثر 7 امتیاز) و مجلات چاپ شده در همایش ها و کنفرانس ها کمترین امتیاز را در این زمینه دارند.
* باید ارتباط و پیوستگی بین مطالب حفظ شده باشد.
* ساختار مقاله باید واضح و منسجم باشد.
* عنوان و متن مقاله باید نو ، جدید و خلاق باشد.
* نام نویسنده یا نویسندگان باید به درستی و کامل نوشته شده باشد.
* چکیده مقاله بعنوان مهم ترین بخش مقاله باید دقیق و طبق اصول چکیده نویسی در مقالات علمی نگارش شده باشد.
* بیان مساله و روش تحقیق باید به صورت جامع مورد بررسی واقع شده باشد.
* ارائه درست مدل های تحقیق و ارتباط بین نتایج بیان شده باشد.
* ارائه پیشنهادات برای ادامه تحقیق مرتبط با نتایج تحقیق باشد.
* فهرست منابع مطابق با اصول رفرنس نویسی در مقالات علمی باشد.
* متن مقاله از لحاظ دستوری ایراد و اشکالی نداشته باشد.
* شماره گذاری عناوین اصلی و فرعی به درستی انجام شود.
- ارائه مشاوره به محقق در ارائه موضوعات به روز پژوهشی
- استخراج مقاله از پایان نامه و طرح های پژوهشی
- ارتقای کیفی مقالاتی که قبلا در داوری ریجکت شده اند
- پیشنهاد مجله مناسب بر اساس معیارهایی از قبیل اسکوپ ژورنال، ضریب تاثیر ژورنال، معتبر بودن ژورنال بر اساس لیست سفید وزارت علوم و دانشگاه آزاد، فرآیند داوری مجلات و محدودیت زمانی محقق
- ترجمه تخصصی مقالات فارسی به انگلیسی بصورت Native و حرفه ای توسط مترجمین متخصص در حوزه موضوعی مقاله
- قالب گذاری مقاله در فرمت مجله مورد نظر
- ارسال مقاله به مجله مورد نظر و انجام تمامی مکاتبات لازم جهت تسریع فرآیند داوری بر اساس تجربه اساتید همکار گروه موسسه سینا که جزو هیات تحریریه یا Editorial Board ژورنال های معتبر هستند
- ارائه مشاوره رایگان به متقاضیان برای برطرف نمودن اصلاحات عنوان شده از سوی داوران و بالا بردن شانس پذیرش مقاله
- دریافت اکسپت نهایی مقاله
- گالی پروف مقاله بر اساس استراتژی استاندارد مقاله
- پیگیری از سردبیر مجلات جهت انتشار و چاپ فوری مقاله در مجله
بیشتر بخوانید:
قبولی در مصاحبه دکتری با چاپ مقاله ISI
کسب بیشترین امتیاز در مصاحبه دکتری 99 با چاپ مقاله ISI