دانشجویان و فارغ التحصیلان در رشته ها و مقاطع تحصیلی دغدغه ی اخذ پذیرش از دانشگاه های خارجی را دارند و از طرفی بسیاری از دانشگاه ها در سراسر دنیا در مقاطع مختلف به ویژه کارشناسی ارشد و دکتری فرصت بسیار خوبی از نظر امکانات تحصیلی و کیفیت علمی فراهم آورده اند بنابراین اپلای کردن یا اخذ پذیرش از دانشگاه های خارجی بسیار مورد توجه قرارگرفته است.
اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های خارجی که امروزه مورد توجه بسیاری از فارغ التحصیلان و دانشجویان کشور قرار گرفته است، دارای مراحل و مقدماتی است که در ادامه به آن پرداخته می شود.
معمولا دانشگاه ها در هر سال، دو نوبت پذیرش دارند: یکی پاییز Fall و دیگری بهار Spring که بسته به کشور و دانشگاهdeadline های مختلفی دارند. این دو احتمال دارد از نظر دریافت کمک هزینه با هم تفاوت هایی داشته باشند.
قبل از هر اقدامی باید هدف خود را از اپلای کردن مشخص کنید و مزایا و معایب رفتن یا ماندن را به طور کامل برای خود بنویسید و پس از ارزیابی دقیق آنها تصمیم بگیرید.
اولین اقدام بعد از تعیین هدف برای ادامه تحصیل در خارج از کشور، انتخاب کشور مناسب است که دانشجو باید به دقت اعتبار دانشگاه، هزینه دانشگاه، امکان گرفتن کمک مالی، هزینه تحصیل، فضای اجتماعی، آینده کاری
امکان اقامت و... را بررسی نماید
ارتقا مهارت زبانی منطبق با استانداردهای ورودی دانشگاه از دیگر اقدامات برای اخذ پذیرش است چراکه هر دانشگاه برای پذیرش دانشجویان بین المللی فیلتر های خاص خود را دارد که در اکثر موارد از دانشجویان میخواهد که در آزمون های بین المللی زبان شرکت کنند.
دانشجویان هر رشته بنا به مقتضیات رشته تحصیلی خود برای آغاز و ادامه تحصیل در آن رشته باید از دانش و سطح علمی مشخصی برخوردار باشند بنابراین دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های خارجی دارند باید ملزومات علمی دانشگاه های کشور مقصد خود را یافته و آنها را بدست آورند.
از آنجا که طیف وسیعی از رشته ها و گرایش ها وجود دارد دانشجو باید با توجه به شرایط و علاقه رشته ی مورد نظر خود را انتخاب و به طبع آن از میان دانشگاه های ارائه دهنده ی آن رشته برای اخذ پذیرش اقدام نماید.
برای دانشجویانی که از آموزش رایگان استفاده کرده و متعهد شده اند به میزان متناسب با زمان آموزش درکشور کار کنند.
تکمیل فرم پذیرش که هم به صورت آنلاین در وبسایت دانشگاه ها یافت می شود و هم به صورت کاغذی تکمیل می گردد یکی از مهم ترین مراحل اخذ پذیرش تحصیلی است. در این فرم اطلاعات دقیق، کامل و انتخاب رشته مناسب با رشته پیشین مشخص می شود.
تمامی مدارکی که به آن اشاره شد با توجه به رشته و مقطع تحصیلی باید برای دانشگاه مورد نظر ارسال شوند. که می توان به صورت آنلاین یا از طریق پست انجام داد. بعد از ارسال و گرفتن تاییدیه دریافت مدارک باید به صورت دوره ای فرآیند پذیرش را چک کنید.
10- دریافت پذیرش و اقدام برای ویزا
پس از صدور نامه پذیرش از سوی دانشگاه و دریافت آن دانشجو باید برای گرفتن ویزا اقدام نماید.
موسسه سینا در مراحل آماده سازی علمی از جمله چاپ مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی، استخراج مقاله از پایان نامه، ترجمه تخصصی مقالات و... در کنار شما خواهد بود. می توانید برای ثبت سفارش آنلاین از طریق وبسایت موسسه اقدام نمایید.