یکی از ساده ترین روش هایی که میتوانید مقاله ارائه کنید و از امتیازات بیشمار آن استفاده کنید استخراج مقاله از پایان نامه میباشد.
برای اینکه بتوانید یافته های تحقیق خود را در اختیار همه جهانیان قرار دهید میتوانید اقدام به ارائه مقاله کنید.علاوه بر این که موجب انتقال علم و اطلاعات بین افراد تمام دنیا میشود مزایا بسیار زیاد تحصیلی و شغلی نیز در پی دارد.یکی از آسانترین راه هایی که میتوانید از طریق آن یک مقاله علمی پژوهشی بنویسید که در مجلات معتبر چاپ شود استخراج مقاله از پایان نامه است.پایاننامه دوره کارشناسی ارشد یا دکتری را میتوانید تحت اقدامات خاصی تبدیل به مقاله کنید.این فرآیند توسط خود دانشجو نیز قابل اجرا میباشد.در چند مرحله میتوانید پایان نامه خود را تبدیل به مقاله کنید.
طول مقاله:مقاله و پایاننامه تفاوت های زیادی با هم دارند از جمله این تفاوت ها حجم پایان نامه ومقاله می باشد. در حالت کلی طول یک مقاله بسیار کوتاه تر از یک پایاننامه است. درحالیکه ممکن است طول یک پایان نامه به چند صد صفحه و حدود ۲۰،۰۰۰ واژه برسد، طول یک مقاله وابسته به رشته و ژورنال به ۳۰۰۰ تا ۶۰۰۰ کلمه محدود میشود. بنابراین، هر یک از بخشهای مقاله باید به طور قابل ملاحظهای کاهش یابد.در نگارش پایاننامه بسیار توجه نمایید تا با حفظ ماهیت پژوهش جزئئات اضافی آنرا کنار بگذارید تا طول مقاله طولاتی تر نباشد.
چکیده:مقاله و پایان نامه در اندازه چکیده باهم تفاوت دارند. در حالت عادی طول چکیده یک مقاله در حدود 150 تا 250 کلمه است در حالی که طول چکیده پایان نامه طولانی تر است و می تواند تا 400 کلمه هم باشد. طول چکیده مقاله بر اساس دستورالعمل مجله نوشته می شود. بسیاری از مجلات چکیده ای ساختار یافته را می پسندند در حالی که برخی دیگر ترجیح می دهند که یک چکیده کلی از مقاله نوشته شود. چکیده های گرافیکی و ویدیویی موجب جذابیت مقاله میشود.
مقدمه:مقدمه مقاله از لحاظ حجم بسیار متفاوت از پایان نامه است. شما در نوشتن مقدمه و ادبیات پژوهشی پایان نامه دستتان باز است و هیچ محدودیت حجمی ندارد. در بسیاری از پایان نامه ها مقدمه تا 50 صفحه نیز می رسد. با این حال در یک مقاله بخش مقدمه بایستی خلاصه تر نوشته شود و باید صرفا نکات و دانشی از کارهای قبلی آورده شود که نوشتن آنها ضروری می باشد. اگر پژوهش شما در پایان نامه یا رساله به بیش از یک سوال پاسخ میدهد، در مقاله خود فقط بر روی یکی از این سوال ها تمرکز نمایید.
روش ها:بخش ایدهها و روشهای پایان نامه معمولا شامل بحثی گسترده از رویکردهای پژوهش و روششناسی است. با این حال برای مقاله ژورنالی نیازمند ارائه ای مختصرتر از روشها هستید، باید خودتان را تنها به توصیف جزئیات روش های مورد استفاده محدود نمایید. آزمایش های انجام شده و بحثی جامع بر روی روشهای پژوهش در اینجا لازم نخواهد بود.
نتایج:همانطور که می دانید، نتایج مهم ترین بخش از یک پایان نامه و مقاله است. در نوشتن بخش نتایج پایان نامه، شما تمام جزئیات را بایستی شرح دهید و تمامی نمودارها و جداول و اشکال را درج نمایید. اما با توجه به محدودیتی که در مقاله دارید، فقط یافته های اصلی را باید گزارش دهید. در واقع فقط نتایجی را در مقاله گزارش کنید که به طور مستقیم به سوال پژوهش مرتبط باشد و دلایلی محکمی برای آنها داشته باشید. درصورت تمایل، یافتههای ثانویه را میتوانید بهعنوان اطلاعات تکمیلی بیاورید.
بحث:قسمت بحث پایاننامه یا رساله نیز مهم می باشد و تا حدودی مفصل تر نوشته می شود. هدف از نوشتن این بخش ارائه تفسیر کاملی از تمام نتایج و مقایسه آنها با نتایج کارهای قبلی می باشد. هرگز با تکرار نتایج خود در این بخش مرتکب اشتباه نشوید. سعی کنید فقط به تفسیر نتایج بپردازید. در مقاله نیز بعد از نوشتن بخش نتایج، بایستی در حد یک صفحه در خصوص تفسیر نتایج خود و دیگران توضیح دهید. بحث های طولانی در مقاله زیاد جالب نخواهد بود.
منابع:معمولا پایان نامه ها دارای لیستی جامع از استنادها و حتی گاهی اوقات شامل فهرست کتاب هستند. در حالی که تعداد منابع استفاده شده برای یک مقاله بسیار محدود می باشد و بخش مرجع تنها شامل آثاری است که در داخل مقاله ذکر شده باشند. برخی از ژورنالها از نویسنده درخواست می کنند که از منابع در یک حد مشخص استفاده کنند.
راهنماییهای بالا به منظور آشنایی شما با نحوهی تبدیل پایاننامه به یک مقاله ژورنالی آورده شده است. اگرچه نگارش مقاله به هیچ وجه کار آسانی نیست و نیازمند تلاش و دقت بسیار زیادی است. هرگز در نوشتن مقاله خود عجله نکنید و سعی کنید با دقت بالا و حوصله کافی و با یک برنامه ریزی خوب برای نوشتن هر بخش از مقاله خود وقت بگذارید.
موسسه سینا ارائه دهنده خدمات تخصصی در خصوص استخراج مقاله از پایان نامه، ترجمه فوق تخصصی، اخذ پذیرش و چاپ مقاله در مجلات مختلف هست. شما عزیزان می توانید با ارسال فایل پایان نامه خود به کارشناسان ما، از آنها بخواهید تا بر اساس حجم محتوایی پایان نامه و موضوع آن، برای شما مقاله استخراج نمایند. استخراج مقاله از پایان نامه در بازه زمانی 3-6 روز و توسط کارشناسان تحصیل کرده در آن رشته انجام میگیرد. برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما از طریق چت آنلاین و یا ایمیل موسسه در ارتباط باشید.
موسسه سینا برای محققین و دانشجویانی که آشنایی کافی با نحوه استخراج مقاله از پایان نامه را ندارند و یا فرصت انجام آن را پیدا نکرده اند، و می خواهند حتما از پایان نامه خود مقاله استخراج نمایند، با ارائه خدمات استخراج مقاله از پایان نامه توسط متخصصین رشته های مختلف، امکان داشتن مقاله را برای آنها فراهم می نماید. کارشناسان موسسه سینا بعد از دریافت فایل پایان نامه، آن را به متخصصین رشته مربوط به پایان نامه ارسال می نمایند تا آن را بررسی کرده و تعداد مقالاتی که می توان از پایان نامه استخراج کرد را تخمین نماید. در صورت تائید نویسنده پایان نامه، کار استخراج مقاله آغاز شده و بر اساس تعداد مقالات درخواستی در بازه زمانی بین 2 روز تا یک هفته، کار استخراج مقاله به اتملپام می رسد. مقاله استخراج شده بصورت ویرایش شده و تایپ شده برای مشتری ارسال می شود. هزینه استخراج مقاله در موسسه سینا به قرار زیر می باشد:
تعداد مقالات استخراج شده از پایان نامه |
هزینه استخراج مقاله از پایان نامه |
1 مقاله |
200 هزار تومان |
2 مقاله |
360 هزار تومان |
3 مقاله |
540 هزار تومان |
استخراج مقاله از پایان نامه و چاپ آن در مقالات معتبر ISI, ISC, SCOPUS, PUBMED در موسسه سینا در تمامی رشته اعم از رشته های زیر انجام میگیرد:
استخراج مقاله از رشته های :