سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

نحوه چاپ مقاله در ژورنالهای معتبر PubMed

انتشار 26 اسفند 1396
مطالعه 5 دقیقه

پایگاه پابمد یکی از محیط های جستجو منابع و مقالات حوزه پزشکی است که توسط موسسه مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی و کتابخانه ی ملی پزشکی آمریکا (NLM) تهیه گردیده است.

نحوه چاپ مقاله در ژورنالهای معتبر PubMed

آشنایی با ژورنالهای پاب مد و نحوه چاپ مقاله در این ژورنالها

پاب‌مِد ( PubMed) یک موتور جستجوی تحت وب رایگان است که شامل بیش از 19 میلیون مقـاله ی طـبی از MEDLINE و مجلات عـلوم زیستی می باشدکه دسترسی به چندین پایگاه داده اصلی در گستره وسیعی از رشته های علوم پزشکی و زیست شناسی را فراهم می کند. پاب‌مِد توسط کتابخانه ملی پزشکی وابسته به مرکز ملی اطلاعات زیست‌فناوری  ایالات متحده آمریکا نگهداری و بروزرسانی می شود.

بطور کلی مجلات پابمد pubmed برای دانشجویان و پژوهشگران گروه علوم پزشکی و علوم پزشکی پایه مناسب است که تمایل به اخذ اکسپت، پذیرش، چاپ مقاله پابمد را دارند. همچنین برای دانشجویانی که تمایل به اپلای در دانشگاه های خارج از کشور و یا مصاحبه دکتری دانشگاه های علوم پزشکی، دکتری پژوهش محور دانشگاه های علوم پزشکی مناسب است.

هم اکنون مقالاتی که در نشریات نمایه شده در پابمد چاپ می شوند طبق بخشنامه وزارت علوم جزو نشریات شماره ۱ (هم ارز با نشریات JCR) به شما می آیند. روند پذیرش و چاپ مقاله Pubmed معمولا بیش از ده ماه به طول می انجامد چاپ مقاله Pubmed نیاز مند برخی از ویژگی ها است که حتما باید رعایت شود مثل سطح ترجمه بسیار قوی و رعایت فرمت نوشتار مقاله .

برای اینکه مقالات شما در پابمد قابل جستجو باشند؛ می‌توان از دو طریق اقدام نمود:

  1.  PubMed Central و یا PMC
  2.  Medline

PubMed Central یا به اختصار PMC آرشیوی از مقالات چاپ شده در مجلات علوم زیستی است که بر پایه XML استوار می‌باشد. مقالات ارسال شده به این موسسه باید در قالب XML تهیه و به همراه تصاویر با کیفیت بالا، فایل pdf مقالات، و در صورت وجود فایل‌های ضمیمه‌ای ارسال شوند. در حال حاضر، تنها مقالات به زبان انگلیسی قابلیت نمایه شدن در PubMed Central را دارند، اما این مؤسسه در حال ایجاد پروتوکلی برای نمایه کردن مقالات به زبان غیر انگلیسی نیز میباشد.

نمایه شدن در PubMed Central شامل پنج مرحله است:

  1. ارسال مشخصات مجله شامل نام کامل ؛ ISSN ، و وبسایت مجله از طریق ایمیل به PMC
  2. بررسی کیفیت علمی مجله توسط هیئت داوران PMC
  3. ارسال پکیج مشتمل بر حداقل ۵۰ مقاله از آخرین مقالات چاپ شده مجله و بررسی فنی پکیج توسط هیئت داوران PMC
  4. مرحله پیش نمایش که در صورت پذیرفته شدن مجله است و شامل تکمیل فرم قرداد، تهیه آرم مجله میباشد. همچنین در این مرحله ناشر باید شماره های جدید مجله از آخرین شماره ارسال شده به PMC تا زمان ارسال مدارک را نیز به فرمت XML ارسال نماید.
  5. آنلاین شدن مقالات مجله در سایت PubMed

برای پذیرفته شدن در PMC هر مجله باید حداقل ویژگیهای لازم را داشته باشد:
۱-      پکیج‌ها باید کامل بوده و تمام فایل‌های مورد نیاز هر شماره با نامگذاری صحیح در پکیج مربوطه موجود باشد .
۲-      تمام فایل‌های XML باید با سیستم (DTD (document type definition تعریف شده برای مقاله توسط PMC منطبق باشند.
۳-      تصاویر با کیفیت بالا و نامگذاری صحیح بطور مجزا در پکیج موجود باشند.

در صورتیکه فایلهای ارسالی حداقل ویژگی لازم را نداشته باشند، مجله از لیست بررسی توسط PMC خارج می‌شود. در صورت وجود اشکالات جزئی در فایل‌ها، از ناشر اصلاحیه درخواست می‌شود و درصورتیکه فایل‌ها تمام ویژگی‌های لازم را داشته باشند، مجله پذیرفته شده و برای آنلاین شدن در PubMed آماده می‌شود. همچنین، هر مجله تنها تا دو مرحله قابلیت برگشت دارد و درصورت استمرار اشکالات، مجله از ادامه فرآیند حذف می‌شود.

روش های انتشار مقاله در پایگاه پابمد 

  1. روش اول: در این روش، مجلاتی که در این پایگاه نمایه شده‌اند مقالات پذیرفته شده و چاپ شده خود را به صورت مستقیم به این پایگاه ارسال می‌‌دارند و مولف در ارسال آنها نقشی ندارد.
  2. روش دوم: تعدادی از مجلات فقط برخی مقالاتی که خودشان انتخاب می‌کنند را به پایگاه پابمد ارسال می‌کنند. در این روش، مولف معمولاً باید از ادیتور آن مجله درباره اینکه آیا مقاله او را برای انتشار در پابمد انتخاب خواهد کرد یا خیر سوال کند و یا از آنها درخواست نماید تا مقاله را در این پایگاه منتشر سازند.
  3. روش سوم: خود مولف، مقاله نهایی داوری شده خود را به سیستم NIHMS آپلود کرده و برای انتشار آن در پایگاه پابمد به این سیستم ارسال می‌کند.
  4. روش چهارم: ناشر سابمیت مقاله داوری شده به سیستم NIHMS را شروع کرده و مولف با تکمیل فرآیند آن، مقاله را به این سیستم ارسال می‌کند.

برای سابمیت مقاله در روش اول و دوم:

  • ناشر (ادیتور مجله) فایل XML مقاله را به پایگاه ارسال می‌کند که شامل ـ همه جداول، اشکال و اطلاعات دیگر مقاله است. در این مرحله بهتر است تا مولف به ناشر یادآوری کند تا به بررسی فرم کپی رایت و پر کردن آن توجه کنند تا مشکلی پیش نیاید.
  • مقالات ارسال شده از سوی ناشران توسط کارکنان پابمد بررسی می‌شود.
  • نهایتاً، مقاله بعد از تایید در این پایگاه انتشار داده می‌شود.

برای سابمیت مقاله در روش سوم و چهارم:

  1. مولف یا ناشر متن مقاله را که در قالب فورمت وورد، پی دی اف یا فرمت های دیگر است به همراه تمامی جداول و اشکال به سیستم NIHMS ارسال می‌کند.
  2. کارکنان سیستم NIHMS فرمت مقاله را به فرمت خود پایگاه پابمد تغییر می‌دهند.
  3. از مولف می‌خواهد تا مقاله خود را در فرمت جدید تایید کند.
  4. در نهایت بعد از تایید مقاله از سوی مولف، مقاله در پایگاه پابمد درج می‌شود.

برای کمک به مولفین که کدام مجله از کدام نوع روش ارسال مقاله به پایگاه پابمد استفاده می‌کند این پایکاه اطلاعات و لیستی از مجلات را ارایه داده است. 
موسسه سینا با سال ها تجربه در زمینه چاپ مقاله در مجلات مختلف از جمله مجلات پایگاه پابمد، شما محققین و دانشجویان گرانقدر را در این مسیر یاری می کند. برای ثبت سفارش خود و مشاوره رایگان از طریق ایمیل pub.sina@gmail.com با ما در ارتباط باشید.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام