بسیاری از دانشجویان ، محققان و اساتید ، برای رسیدن به خواسته های پژوهشی و ارتقای شغلی ، نیاز دارند تا در یکی از ژورنال های معتبر و مورد تایید دانشگاه ها ، پذیرش گیرند. در این مطلب ، پذیرش و چاپ مقاله در مجلات ایمپکت دار را مورد بررسی قرار می دهیم.
همان طور که می دانید ، بهترین روش برای آگاه سازی جامعه علمی از یافته های جدید پژوهشی ، نگارش مقاله و تلاش برای چاپ آن در ژورنال های معتبر بین المللی است. دانشجویانی که نیاز دارند تا از رساله خود دفاع کنند و فارغ التحصیل شوند یا در تلاش هستند ، از دانشگاه های بین المللی پذیرش گیرند ، ناچار به چاپ مقاله در نشریات معتبرند. یکی از نمایه های بسیار معتبر بین المللی ، مجلات ایمپکت دار ایندکس شده در پایگاه ISI هستند.
مجلات JCR : مجلات معتبر دارای ایمپکت فکتور هستند که به دلیل پوشش مقالات ، به صورت تخصصی ، مورد توجه دانشجویان و اساتید داخلی قرار دارند. این مجلات داوری سخت گیرانه و طولانی مدت دارند. مجلات JCR غالبا مجلات رایگانی هستند که مناسب اهداف بلند مدت مانند : دریافت اپلای از دانشگاه های معتبر ، دفاع از پایان نامه ، فارغ التحصیلی و ارتقای علمی می باشند.
مجلات ISI Listed : مجلات معتبر بدون ایمپکت فکتور هستند که مقالات را به صورت میان رشته ای و چند موضوعی بررسی می کنند. این مجلات به دلیل داوری کوتاه مدت و راحتر نسبت به مجلات ایمپکت دار ، مورد توجه دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری قرار دارند. غالبا این مجلات open access ( پولی ) هستند و برای اهداف کوتاه مدت مانند: دریافت دو نمره پایان نامه ارشد ، بهبود رزومه برای شرکت در آزمون مصاحبه دکتری و دریافت اپلای از دانشگاه های درجه B بسیار مناسب می باشند.
مجلات JCR ، گزارش استنادی نشریات علمی است که به وسیله پایگاه تامسون رویترز در دو بخش علوم و علوم اجتماعی انتشار می یابد. این مجلات معمولا نسخه های علمی مروری و پژوهشی را شامل می شوند. مجلات JCR ، معمولا بر اساس چند شاخص اساسی بررسی میشوند. از مهمترین این شاخص ها می توان به ، شاخص ایمپکت فکتور ، شاخص اضطرار و شاخص نیمه عمر اشاره کرد. در بین تمام شاخص ها ، ایمپکت فکتور مهمترین شاخص مطرح شده در تمام زمینه های علمی به شمار می رود.
همان طور که اشاره شد ، دریافت پذیرش و چاپ مقاله در نشریات دارای ایمپکت فکتور ، بسیار زمان بر و دشوار است. در واقع مقاله باید دارای موضوعی نو ، محتوای قوی ، ترجمهی تخصصی و منابعی بروز باشد تا بتواند در این مجلات پذیرش شود.
بالاترین امتیاز پژوهشی را در بین تمام فعالیت های علمی ، به مجلات JCR اختصاص داده اند. در این راستا ، مقاله پذیرش شده در ژورنال های معتبر و هم موضوع ، دارای 7 امتیاز کامل می باشد.
یکی از راه های افزایش درصد پذیرش در مجلات دارای ایمپکت ، دریافت کمک و مشاوره از موسسات پژوهشی است. یکی از موسسات بسیار معتبر در زمینه های مختلف علمی ، موسسه سینا است. این موسسه توانسته است با گرد هم آوردن متخصصان و محققان رشته های علمی مختلف ، با رایزنی و تعاملات بسیار مناسب با ادیتور های مجلات تخصصی ، درصد پذیرش را در این مجلات ، به طور چشم گیری افزایش دهد.
هزینه های بالای مجلات ، به دلیل افزایش قیمت دلار ، نویسندگان مقالات را با مشکلات زیادی روبرو ساخته است ، از این رو برای جلوگیری از این مسئله ، در این موسسه سعی می کنیم ، مجلاتی معرفی گردند که OPEN ACCESS نباشند. در این راستا ، هزینه فرمت بندی ، سابمیت و پیگیری های لازم برای دریافت پذیرش از مجلات JCR ، تنها 250 هزار تومان خواهد بود.
چاپ کتاب در 20 روز کاری به همراه دریافت تمام مجوزات به اسم نویسنده ،
تبدیل پایان نامه به کتاب در 5 روز کاری
استخراج مقاله از پایان نامه توسط محقق رشته های تخصصی
ترجمه تخصصی و فوق تخصصی ، به همراه گارانتی 72 ساعته
بروز رسانی منابع و ارجاع دهی به مقالات مرتبط در 3 روز کاری