موسسه اطلاعات علمی Isi موسوم به نام Clarivate در سال 1960 توسط یوجین گارفیلد برای انتشار واعتبار سنجی سطح علمی مجلات راه اندازی شد. پایگاه Web Of Science رتبه بندی مجلات را تحت عنوان گزارش استنادی مجلات یا Jcr ، اواخر هر سال به اطلاع عموم می رساند.
موسسه اطلاعات علمی IsI موسوم به نام Clarivate در سال 1960 توسط یوجین گارفیلد برای انتشار واعتبار سنجی سطح علمی مجلات راه اندازی شد. پایگاه web of Science رتبه بندی مجلات را تحت عنوان گزارش استنادی مجلات یا jcr ، اواخر هر سال به اطلاع عموم می رساند.
توجه : مجلات isI دونوع می باشند، مجلات isi ایمپکت دار(IF)که به jcr معروف اند، مجلات isI بدون ایمپکت دار(isI listed).
این شاخص برای اولین بار توسط خود بنیانگذار موسسه isi یوجین گارفیلد برای سنجش اعتبار علمی مجلات نمایه شده در این پایگاه تعریف شد. که مهمترین و اصلی ترین شاخص اندازه گیری رتبه ی مجلات در نمایه های سه گانه isiمی باشد. این شاخص نشان دهنده میانگین تعداد سالانه، استنادهایی است که مقالات منتشر شده در دو سال گذشته در یک ژورنال معین دریافت کرده است.به عبارت ساده تر، ایمپکت فاکتور بیانگر آن است که یک مقاله به طور متوسط چند بار مورد ارجاع قرار گرفته است.
شاخص آنی یا ضریب فوریت یکی دیگر از شاخص های تعریف شده توسط jcr است که تعداد ارجاعات به مقالات یک مجله در همان سال مثلا2020 را نشان می دهد.
نیمه عمر استناد،تعداد سال هایی است که باید به عقب برگردیم تا بتواینم نیمی از استنادات را به دست آوریم،به طور مثال اگر نیمه عمر مجله ای در سال2020عدد 4.6 ذکر شود یعنی 4 سال و 6 ماه به عقب برگردیدکه سال 2015 میشود یعنی نیمی از ارجاعات به قبل از این سال ونیمی دیگر به بعد از این سال مربوط میشود.هر چه عدد نیمه عمر بالاتر باشد بهتر است ،این بدان معنی می باشد که ماقلات مجله دارای عمر استاد بالا می باشند. و تنها به مقالات جدید مجله ارجاع داده نمیشود.
این شاخص در انتهای هر سال برای مجلات با موضوع یکسان از طریق شاخص JIF محاسبه می شود.جدولی که براساس JIF مرتب شده است با نماد n نشان داده می شود و N تعداد مجلات موجود در یک رشته می باشد. عدد JRKعددی بین 0تا 1 می باشد اگر ژورنالی عدد 1 را داشته باشد بدین معنی است که هیچ مجله ای در ان رشته وجود ندارد که عدد ان بر مبنای JIF بالاتر از مجله مورد نظر باشد واگر 65درصد بیان شود یعنی 35درصد مجلات در آن رشته بالاتر از مجله مذکور می باشند.
برای اینکه بدانیم مجله مورد نظر ما ایمپکت دار است یا نه بهترین شیوه مراجعه به سایت تامسون رویترز یا https://mjl.clarivate.com/home می باشد، MASTER با وارد کردن نام مجله یا ISSN مجله در قسمت جستجو ، اگر حاصل جستجو عبارت های زیر باشند مجله شما ایمپکت دار می باشد.
(Arts & Humanities Citation Index (Web of Science
(Science Citation Index Expanded (Web of Science
(Social Sciences Citation Index (Web of Science
دسته دوم مجلات ISI مجلات بدون ایمپکت به نام مجلات ISI LISTED می باشند، این نوع مجلات اعتبار کمتری نسبت به مجلات JCR یا همان ایمپکت دار دارند. وجود کلمات biosis یا zoological Record نشانه ی این نوع مجلات می باشد.
کارشناسان ما در موسسه سینا آماده ارائه خدمات در جهت اخذ پذیرش مقالات شما در مجلات ISI وسایر مجلات بین المللی داخلی وخارجی می باشند، استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و رساله ی دکتری ،چاپ کتاب، ترجمه تخصصی ضمانت دار،ویرایش، پلاجریسم، و....
جهت اخذ اطلاعات بیشتر می تواند با پل های ارتباطی زیر با ما ارتباط برقرار نمائید.