سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

صفر تا صد استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد

انتشار 25 بهمن 1399
مطالعه 11 دقیقه

برای دانشجویانی نیاز به تقویت رزومه پژوهشی دارند و میخواهند از دانشگاه های معتبر داخلی و خارجی پذیرش بگیرند یا دانشجویانی که می خواهند اجازه دفاع از رساله خود را بگیرند و فارغ التحصیل شوند، نیاز دارند تا مقالات خود را در مجلات مورد قبول دانشگاه ها، پذیرش و چاپ کنند. از آنجا که نگارش یک مقاله علمی با کیفیت نیاز به صرف زمان و انرژی برای پژوهش، جمع آوری اطلاع و تدوین دقیق دارد، از این رو بسیاری از دانشجویان، به فکر استخراج مقاله از پایان نامه خود میگیرند.در همین راستا، میخواهیم در این مطلب درباره استخراج مقاله از پایان نامه صحبت کنیم.

تعریف استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد

استخراج مقاله، در واقع استفاده از مطالب و داده های خود پایان نامه است، بصورتی که در قالب یک مقاله علمی تهیه گردد. در استخراج مقاله باید به نکات خاصی توجه گردد و لازمه استخراج مقاله از پایان نامه، شناخت ساختار و اهداف پایان نامه و مقاله است. در واقع بدون شناخت، استخراج مقاله تبدیل به یک رونویسی میشود که حتما نتیجه مناسب هم نخواهد داشت. مقاله استخراج شده، خلاصه ای از پایان نامه است، اما نه یک کپی پیست ساده! در ادامه روش و پروسه استخراج مقاله از پایان نامه را بررسی می کنیم.

 استخراج مقاله از پایان نامه

روش و پروسه استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد

انتخاب ژورنال علمی

در ابتدا می توانید با انتخاب ژورنال مناسب و هم موضوع با محور های پایان نامه خود، شروع کنید. آشنایی با مجلات مناسب قبل از دست به کار شدن برای نگارش مقاله از روی پایان‌نامه دید خوبی برای پیش‌برد درست کار در مسیری مناسب به شما خواهد داد.

آموزش استخراج مقاله از پایان‌نامه کارشناسی ارشد

جهت آموزش استخراج مقاله از پایان‌نامه (آموزش گام به گام) ابتدا باید با بخش های اصلی مقاله آشنا شویم . ارکان و یا بخش های اصلی یک مقاله علمی عبارت اند از :

اجزای اصلی مقاله

اجزای اصلی مقاله استخراج شده از پایان‌نامه کارشناسی ارشد عبارت است از :

به فارسی

به انگلیسی

سربرگ

Cover page

عنوان

Title

مشخصات نویسنده/ نویسندگان

Affiliation

چکیده

Abstract

کلمات کلیدی

Key words

چکیده مبسوط

Extended abstract

مقدمه

Introduction

روش

Methods

یافته‌ها (نتایج)

Results(Findings)

تجزیه‌وتحلیل (بحث)

Discussion(Analysis)

نتیجه‌گیری

Conclusion

تقدیرها

Acknowledgements

ضمایم

Appendices

منابع

References

چکیده گرافیکی

Graphic abstract

کاورلتر

cover letter

اجزای اصلی مقاله

عنوان Title

عنوان و یا Title از بخش ها و اجزای بسیار مهم مقاله نویسی می باشد . به انتخاب این بخش باید خیلی دقت شود . این بخش نشان دهنده و معرف اصلی مقاله می باشد . اولین بخش و قسمتی است که خواننده را جذب می کند و او را تشویق به مطالعه کامل مقاله می کند . عنوان مقاله را با توجه به موضوع مقاله انتخاب کنید و سعی کنید با عنوان پایان نامه متفاوت باشد. عرف تعداد کلمات یک عنوان، بین 8 تا 15 کلمه است.

نکات مهمی که در نوشتن عنوان باید به آنها دقت شود :

  • عنوانی جذاب برای خوانندگان باشد .

  • به طور خلاصه ایده و هدف اصلی مقاله را بیان کند .

  • عنوان به نحوی انتخاب شود که با خواندن آن بتوان محتوای مقاله را پیش بینی کرد.

  • دقیق، شفاف، صریح، خاص و کامل باشد ولی فراتر از محتوای مقاله نباشد.

  • در عنوان مقاله به نتایج مقاله اشاره ای نکنید.

مشخصات نویسنده/ نویسندگان Affiliation

در این بخش از مقاله بعد از عنوان مقاله باید اسامی نویسندگان و وابستگی سازمانی آنها قرار گیرد . مشخصات نوینسدگان یعنی نام و نام خانوادگی نویسنده و یا نویسندگان به طور کامل . در مقالات فارسی مشخصات هم به صورت فارسی و هم به صورت انگلیسی آورده می شود و در مقالات انگلیسی فقط به صورت انگلیسی نوشته می شود .

چکیده Abstract

چکیده از اجزای اصلی مقاله می باشد. همانطور که از نامش مشخص است چکیده و فشرده ی مقاله است که در قالب یک بند بیان می شود. چکیده مقاله، میتواند همان چکیده پایان نامه باشد. همچنین میتوانید مقدمه را به چکیده تبدیل کنید. چکیده باید حاوی تمام اطلاعات مهمی باشد که در مقدمه پایان‌نامه هم به آنها اشاره شده است.معمولا چکیده مقالات بین 150 تا 250 کلمه میباشد.

نکته :

به این نکته دقت کنید که برخی از مجلات چکیده مبسوط و همچنین چکیده گرافیکی خواهند خواست.

یک چکیده خوب شامل 5 فاکتور زیر است :

1

پیش‌زمینه

هدف

مسأله

آنچه که در مقاله انجام شده است

2

روشها و اطلاعات مورد نیاز (ورودی ها)

3

نتایج

دستاورد و نوآوری

مفاهیم، معانی نتایج

4

کاربردها

5

محدودیتهای پژوهش

پژوهشهای مورد نیاز بعدی

کلمات کلیدی Key words

معمولاً 3 تا 13 واژه یا عبارت موضوعی و البته کوتاه به عنوان واژگان کلیدی مقاله درنظر گرفته می شوند که می بایست موضوعات اصلی و فرعی مقاله را پوشش دهند. واژگان کلیدی کمک شایانی به نمایه سازان مقالات و مجلات می کنند تا فرآیند نمایه سازی مناسبتر و مؤثرتر صورت پذیرد.

مقدمه Introduction

در صورتیکه بیش از یک فرضیه در پایان نامه داشته باشید، لازم نیست تمام فرضیه ها و سوالاتی را که در پایان نامه دارید، در مقاله هم استفاده کنید. همچنین میتوانید سوالات را با هم ترکیب کنید و در قالب یک سوال مطرح کنید. در هر حال بهتر است نمونه مقالات چاپ شده در مجله انتخابی را مطالعه کنید تا ببنید با چه سبک و سیاقی بخش مقدمه‌شان را نوشته‌اند.

به طور کلی می توان گفت مقدمه مقاله از لحاظ محتوایی دارای سه بخش است که به ترتیب عبارتند از:

1- معرفی مسأله تحت بررسی یا سؤال تحقیق

این بخش معمولاً بند اول، مقدمه است و اولین بخشی از بدنه اصلی مقاله است که توسط مخاطبان مطالعه می شود. این بخش معمولاً در قالب یک یا دو بند نوشته می شود که باید به کمک جملات ابتدایی بتواند مخاطب را مجذوب خود کند.


2- پیشینه تحقیق (مرور ادبیات)

قسمت اعظم حجم مقدمه به بیان مرور ادبیات و پیشینه تحقیق اختصاص می باید که با استفاده از بخش پیشینه تحقیق فصل دوم پایان نامه نوشته می‌شود.


3- عرضه کردن ( ارائه کردن) کار تحقیقی خود

این قسمت معمولاً در یک بند و در قالب چند جمله نوشته می شود. در این قسمت است که به مخاطب می گویید که دقیقاً با نگارش مقاله تان به دنبال چه بودید، چرا به دنبال این موضوع رفتید یعنی اهمیت موضوع را بیان می کنید و اینکه چگونه از پس آن برآمدید . به عبارت ساده تر، با توجه به مرور ادبیاتی که انجام دادید و شکاف یا شکاف های که شناسایی کردید دقیقاً بگویید اکنون شما در پرکردن این شکاف چه سهمی داشته اید و شما در این مقاله چه کاری را انجام داده اید که قبلاً انجام نشده است.

روش Methods

این بخش هم مانند سایر بخشهای مقاله، بسیار مختصر تر از پایان نامه نوشته می‌شود. لازم نیست که مشروح کامل رویکرد به کار رفته در پژوهش خود را بنویسید. بهتر است مقالات چاپ در شده در مجله انتخابی مطالعه گردد. قسمت روش بسته به نوع و حوزه تخصصی مورد مطالعه مقاله ممکن است با عناوین دیگری نیز بیان شود که مهمترین آنها عبارتند از: اطلاعات مورد نیاز و روشها ، روش کار ، آزمایشها ، شبیه سازی ، روش شناسی، مدل و ....

روش Methods

یافته ها ( نتایج ) Results(Findings)

در این بخش نتایج مربوط به کاری را که در بخش فرضیه عنوان نموده اید، باید مطرح کنید. برای مثال اگر یک فرضیه و سوال در مقاله مطرح نموده اید، باید نتایج مربوط به همان فرضیه و سوال را مطرح کنید و این بخش باید به دقت نوشته شود. لازم به ذکر است که منظور ما از تحلیل نتایج و خروجی ها، بحث و نتیجه گیری درباره آنها نیست. در واقع به کمک این خروجی ها است که می توان عملکرد روش پیشنهادی مقاله شما را با روشهای پیشین مقایسه کرد و واقعاً فهمید که آیا این روش پیشنهادی منجر به پیشرفت معناداری در حوزه تحت مطالعه شده است. یافته ها باید دقیق و صریح باشد و معمولاً برای نمایش و تحلیل بهتر یافته ها از شکلها و جداول نیز کمک گرفته می شود.

تجزیه و تحلیل ( بحث) Discussion(Analysis)

نتیجه گیری Conclusion

در مقاله باید شرحی از نتایج کارتان را ارائه دهید. لازم است به مخاطب بگویید که از خواندن مقاله، چه چیزهایی دستگیرش می‌شود. نتایج نباید در بخش بحث یا دیسکاشن مقاله تکرار شوند.

دقت شود برای هر یک از نتایجی که گزارش می شود روشی در قسمت قبل ارائه شده است. معمولاً قسمت نتایج را با قسمت بحث و نتیجه‌گیری ترکیب نمی‌کنند اما بسته به نوع مجله میتوان حالتهای مختلفی را برای این قسمت در نظر گرفت .

تقدیرها Acknowledgements

مثال :

  • آنهایی که در نگارش انگلیسی متن کمک کرده است

  • آنهایی که اظهارنظرهای مهم درباره محتوای مقاله ارائه کردهاند

  • آنهایی که کمک های فنی ارائه کردهاند

  • آنهایی که منابع محاسباتی، داده های ورودی یا تجهیزات خاصی را فراهم کرده‌اند.

  • آنهایی که منابع مالی بیرونی مانند کمک هزینه پژوهشی را فراهم کردهاند.

تقدیرها  Acknowledgements

ضمایم Appendices

معمولاً ضمایم عبارتند از:

  • اثبات های بسیار فنی و پیچیده ریاضی

  • ورودی ها و اطلاعات مورد نیاز تکمیلی مانند عکس ها، فیلم ها و ...

  • کدهای مربوط به برنامه های کامپیوتری

ضمایم Appendices

منابع References

باید در مقالات علمی، بخش ارجاعات کمی محدود گردد. حتما منابع بکار برده شده جدید و مربوط به سه سال اخیر باشد. حتما دقت شود که فقط آن تعداد از منابع پایان نامه کارشناسی ارشد را وارد مقاله کنید که از مطالب آن در استخراج مقاله استفاده کردید و داخل متن مقاله به آنها اشاره شده است.

نکات مهم

  • استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد کار دشواری نیست ولی نیاز به تجربه و آگاهی دارد. حتی اگر زمان کافی در اختیار ندارید یا به هر دلیلی احساس می‌کنید که در این کار از تبحر کافی برخوردار نیستید، باز هم جای نگرانی وجود ندارد. تیم‌های قوی پژوهشی با تجربه نگارش مقالات متعدد و با دریافت هزینه استخراج مقاله می‌توانند به حرفه‌ای‌تر عمل کردن شما در دنیای مقالات و ژورنال‌های علمی کمک کنند.

  • استخراج خوب یک مقاله علمی بخش مهمی از پروسه چاپ مقاله است، اما همه چیز نیست. مورد مهم بعدی که معمولا دانشجویان کمتر به آن بها می‌دهند، انتخاب درست ژورنال هدف پس از استخراج مقاله است. آمار نشان می دهد، بیش از نیمی از مقالات علمی، قبل از اینکه حتی به مرحله داوری برسند، بدلیل عدم تطابق موضوعی بین مقاله و مجله، توسط ادیتور ریجکت می شود که نشان از اهمیت زیاد این موضوع است! لطفا در انتخاب نشریه دقت فرمائید.

موسسات معتبر استخراج مقاله از پایان‌نامه کارشناسی ارشد

همان طور که گفته شد استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد خلاصه برداری از پایان نامه است ولی نه هر خلاصه نویسی و باید نکات ریز و استانداردهای بسیاری را رعایت نمایید. به همین دلیل توصیه می شود که پروسه استخراج مقاله از پایان‌نامه را به موسسات معتبر و متخصصینی که چندین سال تجربه در امر استخراج مقاله از پایان‌نامه کارشناسی ارشد دارند ، بسپارید. موسسات معتبر بسیاری در این زمینه فعالیت دارندکه یک از این موسسات معتبر استخراج مقاله از پایان‌نامه کارشناسی ارشد، موسسه سینا می باشد.

هزینه استخراج مقاله از پایان‌نامه کارشناسی ارشد

هزینه استخراج مقاله از پایان نامه در موسسات مختلف متفاوت است ولی آنچه که در هزینه استخراج مقاله از پایان نامه تاثیر گذار است، تعداد مقالات، کیفیت استخراج مقاله و بازه زمانی است. استخراج مقاله از پایان‌نامه کارشناسی ارشد در موسسه سینا با سه کیفیت طلایی، طلایی پلاس و پریمیوم و در سه بازه زمانی عادی، فشرده و فشرده پلاس انجام می شود حتما هزینه استخراج مقاله را با توجه به کیفیت و بازه زمانی مورد نظرتان از کارشناسان استخراج مقاله استعلام بگیرید.

هزینه استخراج مقاله

هزینه استخراج مقاله انگلیسی از پایان نامه چقدر است؟

تضمین کیفیت استخراج مقاله از پایان‌نامه کارشناسی ارشد

به این نکته حتما توجه کنید که استخراج مقاله از پایان نامه صرف خلاصه برداری، تیکه تیکه کنار هم قرار دادن پایان نامه نیست بلکه باید محتوای مقاله استخراج شده از پایان‌نامه کارشناسی ارشد یک دست و یکپارچه باشد و یکپارچگی محتوایی داشته باشد. همچنین چندین بار توسط محقق بازخوانی شود تا هیچگونه ایراد نگارشی و نامرتبطی نداشته باشد. در نتیجه تضمین کیفیت استخراج مقاله موردی است که باید به آن توجه بسیار شود.

مراحل ثبت سفارش استخراج مقاله

ثبت سفارش

ثبت سفارش استخراج مقاله

بررسی فایل توسط محقق

بررسی فایل توسط محقق

تایید عنوان مقاله

تایید عنوان و شروع استخراج

تحویل سفارش

تحویل سفارش

چرا موسسه سینا؟

پوشش کامل زبان ها و تخصص ها

پوشش کامل زبان ها و تخصص ها

پشتیبانی از اکثر مجلات معتبر داخلی و خارجی

پشتیبانی از اکثر مجلات معتبر داخلی و خارجی

کیفیت و زمانبندی مطابق با نیاز شما

کیفیت و زمانبندی مطابق با نیاز شما

کنترل کیفیت نهایی توسط بازرس

کنترل کیفیت نهایی توسط بازرس

صدور گواهی کیفیت و فاکتور رسمی

صدور گواهی کیفیت و فاکتور رسمی

ارتباط مستقیم با مترجم, ویراستار و پشتیبان

ارتباط مستقیم با مترجم, ویراستار و پشتیبان

گارانتی تا زمان پذیرش و چاپ و انتشار

گارانتی تا زمان پذیرش و چاپ و انتشار

ارائه گزارش سرقت ادبی قبل و بعد از پارافریز

ارائه گزارش سرقت ادبی قبل و بعد از پارافریز

ضمانت پایین ترین تشابه ممکن برای پارافریز

ضمانت پایین ترین تشابه ممکن برای پارافریز

تایپ رایگان و ارائه فایل ترک چنج ویرایش کتاب

تایپ رایگان و ارائه فایل ترک چنج ویرایش کتاب

پشتیبانی 24 ساعته و 7 روز هفته

پشتیبانی 24 ساعته و 7 روز هفته

حفظ محرمانگی اسناد و فایل ها

حفظ محرمانگی اسناد و فایل ها

موسسه سینا

خدمات استخراج مقاله از پایان نامه حرفه ای در موسسه سینا

ما در موسسه سینا با همراهی تیم مجرب و حرفه ای در بخش استخراج مقاله از پایان نامه ، آماده ایم تا آنچه را در چندین سال تجربه استخراج مقاله از پایان نامه و چاپ مقاله بدست آوردیم در اختیار شما فرهیختگان عزیز قراردهیم. تا بتوانید با تضمین کفیت و کمترین هزینه و زمان مقالات علمی خود را از پایان نامه استخراج نموده و در مجلات معتبر پذیرش و چاپ نمایید.استخراج مقاله از پایان نامه در موسسه سینا در سه پکیج طلایی، طلایی پلاس و پریمیوم و در سه بازه زمانی عادی، فشرده و فشرده پلاس انجام می شود.


لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:



سوالات متداول

از طریق صفحه ثبت سفارش استخراج مقاله یک پروژه استخراج مقاله ایجاد کرده و فایل پایان نامه خود را ارسال نمایید. جهت راهنمایی بیشتر می توانید با شماره 09149724522 تماس حاصل فرمایید.

هزینه استخراج مقاله از پایان نامه بستگی به کیفیت استخراج (طلایی ، طلایی پلاس و پریمیوم) بازه زمانی (عادی، فشرده و فشرده پلاس) و همچنین تعداد مقالات دارد. برای استعلام قیمت با کارشناسان ما با شماره 09149724522 تماس حاصل فرمایید.

بله استخراج مقاله از پایان نامه توسط محقیقن و متخصصین مقطع دکتری رشته پایان نامه انجام می شود.

موسسه سینا دارای مجوز رسمی از وزارت ارشاد و نماد اعتماد الکترونیکی از اینماد است. همچنین موسسه سینا هیچگونه خدمات نگارشی پایان نامه و یا فروش پایان نامه ندارد. بنابراین هیچگونه استفاده غیر قانونی از مطالب ارسالی انجام نمی شود.

در پکیج طلایی مقاله شما توسط محقق همان رشته به صورت کاملا تخصصی استخراج می شود. در پکیج طلایی پلاس علاوه بر استخراج مقاله توسط محقق متخصص مقاله بازخوانی هم می شود و در پکیج پریمیوم مقاله توسط کارشناس متخصص و خبره استخراج می شود و بازخوانی می گردد و سپس به فرمت مجله انتخابی نیز درمیآید.



در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران
پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده

تیم پشتیبانی
سلام و قت بخیر کلیت اجزای مقالات علمی چه فارسی و چه انگلیسی یکسان است. ولی به صورت جزئی و اینکه برخی بخش ها با هم ادغام شوند و یا برخی بخش ها مانند تقدیر و تشکر و تضاد منافع اضافه شود، بستگی به الزامات و فرمت مجله انتخابی دارد.
2 سال پیش
بازدیدکننده

تیم پشتیبانی
سپاس از حسن توجه شما
2 سال پیش
بازدیدکننده

***
خیلی مفید بود
2 سال پیش
بازدیدکننده

مریم فهمی
اجزای اصلی مقاله در مقالات فارسی و انگلیسی یکسان است ؟
2 سال پیش

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام