اگر علاقه مند به طراحی و صفحه آرائی مجله، روزنامه، سر رسید، کاتالوگ و یا حتی کتاب هستید، پس با ما در مجموعه آموزش نرم افزار InDesign در سایت موسسه سینا همراه باشید.
از جمله ویژگی های نرم افزار InDesign، این نرم افزار می تواند متناسب با متن (متن) و نرم افزار WordPress مانند ورد باشد، اگر چه نرم افزار Word نیز برای داشتن صفحات با قابلیت های خوب، اما گاهی در بسیاری از اسناد است. آنهایی که بزرگ هستند و از جداول و رسانه استفاده می کنند مشکلاتی دارند و چندین سال است که InDesign با نرم افزار دیگری در این زمینه رقابت کرده است، مانند QuarkXPress و PageMaker. سایر ویژگی های این نرم افزار شامل توانایی ایجاد قالب های جدید و چند ستون برای کار با نرم افزار متن، قدرت و با کارایی بالا از طریق یک محیط سازگار با سایر محصولات Adobe مانند Photoshop و Illustrator، ایجاد جدول سریع و آسان طراحی جدول، کار بر روی بسیار بزرگ اسناد مانند کتاب (از لحاظ تعداد صفحات)، پشتیبانی از چند صفحه اصلی و ابزار پیشرفته برای جستجو و جایگزینی کلمات.
پس از بستن صفحه خوش آمد گویی، این نرم افزار بسیار در محدوده فتوشاپ کار می کند، بنابراین اگر شما قبلا با فتوشاپ کار کرده باشید، محدوده InDesign برای شما آشنا تر و کار با آن بسیار ساده تر خواهد بود:
نوار ابزار: در سمت چپ صفحه واقع شده است، ابزارهایی برای انتخاب، ویرایش و ایجاد متن و تصاویر وجود دارد.
گروه پنل: گروهی از پانل هایی که گزینه هایی برای ویرایش متن و تصاویر دارند و در سمت راست پنجره قرار دارند.
نوار منو (نوار منو) در بالای صفحه قرار دارد و دستورات برنامه اصلی در این منوها قرار دارد و برخی از این دستورات در ویرایش پنل هستند، هرچند برخی از منابع این نوار برنامه نامیده می شوند.
پنل کنترل یا تنظیمات (کنترل پنل): این تنظیمات قابل کنترل را برای ابزار انتخاب شده نمایش می دهد.
(پنجره سند): محل سند یا تصاویر و لبه های این پنجره Pasteboard نامیده می شود.
به طور خلاصه، با استفاده از این نرم افزار، تنظیمات چاپ و پیجینگ بسیار کمتر است و در طول زمان می تواند بسیار جذاب باشد. شایان ذکر است که در نسخه ME این نرم افزار فارسی به طور پیش فرض و ما می توانیم بدون نیاز به نرم افزار زبان فارسی استفاده کنیم.