پذیرش و چاپ مقاله یکی از مراحل مهم و اصلی دوره آکادمیک هر دانشجو می باشد. اگر اطلاعات کافی در این زمینه نداشته باشید ممکن است فرایند تحصیلی شما چند سال طول بکشد. برای دریافت پذیرش و چاپ مقاله در مجلات می توانید از طریق همین سایت، سفارش خود را ارسال کرده و یا از طریق اطلاعات تماس موسسه اقدام نمایید.
تمامی پژوهشگران و بیشتر اساتید و دانشجویان به دنبال ثبت پژوهشهای خود در مجلات معتبر هستند. اینکه بتوان مقالات را در مجلات داخلی و خارجی به چاپ رساند مستلزم آگاهی کامل با نگارش و یا استخراج مقاله و ترجمه در سطح فوق تخصصی و همچنین آشناییت کامل با انواع مجلات و طریق فرمت بندی و سابمیت میباشد. بهترین و مطمئنترین روش برای انجام این خدمات کمک گرفتن از کارشناسان مربوط به این حوزهها میباشد. با ما همراه باشید تا چگونگی انجام هر یک از مراحل چاپ مقاله را برای شما بازگو نماییم تا بتوانید مقاله خود را در کوتاهترین زمان به چاپ برسانید.
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات مختلف دارای مزایای زیادی میباشد که در زیر به چند مورد از این مزایای اشارهشده است.
بهبود رزومهی علمی در مصاحبهی دکتری برای داوطلبان آزمون دکتری.
بالا بردن امتیازات پژوهشی برای داوطلبان دورهی دکتری و اعضای هیئتعلمی دانشگاهها.
بالا بردن کیفیت رزومه برای اخذ پذیرش از دانشگاههای معتبر بینالمللی.
نیاز به چاپ مقاله برای اخذ مدرک دکتری برای دانشجویان دورهی دکتری.
همانطور که میدانید، مجلات معتبر در پذیرش مقاله بسیار سختگیر هستند. علت آنهم داوری تخصصی این مجلات میباشد که اجازه پذیرش و چاپ هر مقالهای را نمیدهند؛ بنابراین در نوشتن مقالات بایستی به نکات کلیدی آن توجه نمایید و تا حد امکان از تجربیات افراد دیگر بخصوص اساتید دانشگاهی کمک بگیرید. در ادامه به سه مورد مهم که نقش اساسی در پذیرش مقاله شما در مجلات معتبر دارد، اشاره میکنیم.
محتوای قوی
اولین نکته در نوشتن یک مقاله، توجه به محتوای آن است. هر مقالهای توانایی و قابلیت چاپ در مجلات معتبر را ندارد. باید موضوع انتخابی آن بروز باشد، تحقیقات جامع صورت گیرد و ایراد ادبی و فنی نداشته باشد. بنابراین با توجه به تجربیات کسبشده در این زمینه میتوان بیان کرد اگر محتوای مقاله خوب باشد تا 70 درصد از سوی مجلات پذیرفته خواهد شد.
انتخاب درست مجله
هر مجله برای خود حوزهی مشخصی دارد و مقالاتی را پذیرش و چاپ میکند که در حیطهی تخصصی خود باشد. پس لازم است قبل از ارسال مقاله به مجله، بخش اسکوپ آن را مطالعه نمایید تا با انتخاب مجله اشتباه، زمان، وقت و هزینهی خود را هدر ندهید.
سطح کیفی مقاله ی خود را بدانید
مجلات دارای ایمپکت و یا مجلات علمی پژوهشی از سایر مجلات دارای اعتبار بالاتری هستند. داوری سختی دارند و عبور از فیلترینگ ادیتور ها نیاز به مقالهی قوی دارد؛ بنابراین چاپ مقاله در این مجلات تضمینی نمیباشد. به این نکته توجه نمایید که مقاله خود را در مجلاتی به چاپ برسانید که در حد و اندازه مقاله شما باشد. هرگز بلندپروازی نکنید؛ زیرا هم باعث هدر رفتن وقتتان شده و هم باعث دلسردی شما بعد از ریجکت مقاله میشود.
انواع مختلفی مجله جهت چاپ مقاله وجود دارد که اساتید و دانشجویان می توانند با اقدام برای هر یک از این مجلات رزومه خود را ارتقا داده و هر چه سریع تر به اهداف خود دست یابند که در ادامه به یکسری از مجلات رایج اشاره شده است:
در مجلات علمی پژوهشی، مقالههای علمی پژوهشی که نتیجه کاری پژوهشی است چاپ میشوند. این مجلات نسبت به مجلات دیگر در داخل کشور در سطح بالایی هستند و در سطح مجلات JCR هستند. ازاینرو میتوان بیان کرد که مقالات علمی پژوهشی داخلی ازنظر امتیاز تفاوت چندانی با مجلات علمی- پژوهشی خارجی نداشته و تنها تفاوت آنها این است که به زبان فارسی در مجلات داخلی منتشر میشوند.
مجلات Islamic World Science Citation و یا همان ISC مجلاتی هستند که توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و بر اساس معیارهای علمی اسلامی موردسنجش قرارگرفتهاند. درواقع میتوان بیان کرد که پس از تامسون و اسکوپوس، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، سومین پایگاه معتبر برای سنجش عملکرد پژوهشی کشورها محسوب میشود و مجلات آن معمولاً در درجه C قرار میگیرند.
پابمد یک موتور جستجوی رایگان است که توسط کتابخانه ملی پزشکی آمریکا یعنی NML راهاندازی شده است. پابمد دسترسی به چندین پایگاه داده اصلی را برای جستجوی مقالات منتشرشده در رشتههای پزشکی، پیراپزشکی و رشتههای مرتبط فراهم میکند که مدلاین بزرگترین زیرمجموعه آن محسوب میشود و میتوان بهصراحت بیان کرد که مجلات پابمد جزو مجلات درجه A، دستهبندی میشوند.
در دنیای پژوهش و مقالهنویسی هم مانند هر زمینه دیگری نیاز به وجود معیار و بستری است که دست به رتبهبندی و سنجش میزان اعتبار آثار منتشرشده از سوی دانشجویان، اساتید و به طور کلی محققان بزند. در دنیای علم، موسسهای به نام ISI یا موسسه اطلاعات علمی (institute for scientific information) وجود دارد که سعی میکند، مقالات علمی در حوزه های مختلف را از نظر اعتبار بررسی کند و خدماتی در زمینه نمایهسازی مجلات و مقالات ارزشمند ارائه نماید. شیوه کار موسسه ISI به این شرح است که به طور سالیانه اقدام به بررسی مجلات انگلیسی زبان میکند و اگر مجلات با معیارهایش سازگاری داشته باشند، آنها را به عنوان نشریه هایی معتبر معرفی میکند و به فهرست خود اضافه می نماید.
یکی از بزرگترین منابع برای انتشار مقالات علمی در دنیا اسکوپوس است. در این پایگاه اطلاعاتی علمی آرشیو کاملی از اطلاعات استنادی و چکیده موجود است. این پایگاه ابزار خوبی برای پژوهشگران در حوزه های مختلف است و میزان استنادات مقالهها و کتابها به همراه متن آنها را در اختیار قرار میدهد. در مجموع این پایگاه اطلاعاتی بیش از 20000 مجله علمی پژوهشی را در خود نمایه کرده است. اگر تصمیم دارید به یک منبع علمی معتبر دسترسی داشته باشید و مقالات آنرا مطالعه فرمایید پایگاه اسکوپوس بهترین گزینه برای شما میباشد زیرا با در اختیار گذاشتن یک پلتفرم و ابزار تحلیلی به شما این امکان را میدهد که تحقیقات خود را گسترده تر کنید.شاخص بندی Q نیز مربوط به مجله اسکوپوس میباشد که در ذیل به نحوه بدست آوردن آن میپردازیم.
مجلات علمی پژوهشی اینترنشنال، مجلات جدیدالنشر یا مجلاتی هستند که به هر دلیل موفق به کسب امتیازات لازم برای قرار گرفتن در پایگاههای ISI و اسکوپوس نشدهاند و جزو مجلات درجه چهارم طبقهبندی میشوند.
همانطور که میدانید پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی و همچنین پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی دارای مراحل مختلفی میباشد و یک مقاله برای اینکه در مجلات معتبر چه داخلی و چه خارجی به چاپ برسد حتماً باید این مراحل را طی نماید. با ما همراه باشید تا مراحل پذیرش چاپ مقاله را برای شما بازگو نماییم.
عنوان مقاله باید جذاب باشد، یعنی بهگونهای انتخاب شود که نظر خوانندگان را که معمولاً فهرست عناوین مندرج در یک مجله علمی را میخوانند به خود جلب نماید. عنوان انتخابشده از اهمیت بالایی برخوردار است، لذا باید معرف کامل مقاله نوشتهشده باشد. بارها مشاهدهشده است که به جهت مغایرت در عنوان، با موضوعات نوشتهشده در مقاله، کلیات مقاله مردود اعلام گردیده است همچنین عنوان باید کوتاه و گویا و تنها بیانگر متغیرهای اصلی پژوهش باشد. تعداد کلمات در عنوان را حداکثر دوازده واژه بیان کردهاند.
قدم بعدی برای اخذ پذیرش و چاپ مقاله ISI و یا پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی نگارش یک مقاله مناسب است. منظور ما از مقاله قوی مقالهای است که ازنظر ساختار علمی استاندارد باشد، دارای موضوعی بهروز باشد، ازنظر روششناسی تمام جوانب رعایت شده باشد و همچنین در آن از منابع دستاول استفادهشده باشد. بهتر است تا حد امکان از منابع دو سال اخیر و در صورت کم بودن مقالات از مقالات 5 سال اخیر استفاده نمایید.
اگر بخواهید مقاله خود را برای مجلات خارجی ارسال بفرمایید باید حتماً مقاله را بهصورت تخصصی ترجمه نمایید. ترجمه مقاله بخش مهمی از مقاله میباشد پس درنتیجه این بخش باید توسط متخصصین ترجمه انجام گیرد. در عین تخصصی بودن ترجمه، کار ترجمه باید روان و قابلفهم برای خوانندگان مقاله باشد تا بتوانند مقاله شمارا خوانده و داوری نمایند.
یکی از نکات مهم و اساسی پس از تدوین مقاله، انتخاب مجله مناسب برای سابمیت (SUBMIT) و ارسال مقاله ISI به آن مجله است. مجلات معتبر، اکثراً تخصصی بوده و مطابق با زمینه (SCOPE) تعریفشده خود، اقدام به پذیرش و داوری مقالات میکنند و چنانچه عنوان و یا مطالب مقاله با زمینههای تخصصی مجله انطباق نداشته باشد معمولاً ظرف مدت یک هفته مقاله را رد (reject) میکنند.
اگر مقاله به ژورنالهای معتبر ارسال میشود، قبل از ارسال لازم است تا مقاله ویرایش شده و بر اساس دستورالعمل قیدشده در سایت مجله، فرمت بندی شود؛ زیرا مجلات مقالاتی که خارج از چارچوب مجله میباشد را پذیرش نمیکنند.
بعد از طی مراحل آمادهسازی، مقاله موردنظر به مجله ارسال میشود که به ارسال مقاله به مجله سابمیت مقاله گفته میشود. برخی از مجلات به شیوه سنتی و از طریق ایمیل مقالات شمارا میپذیرند اما برخی دیگر سیستم سابمیت آنلاین دارند که شما میتوانید هرروز فرایند داوری مقالات خود را بررسی کنید.
پس از ارسال و بارگذاری مقاله در مجله موردنظر وارد فرآیند پذیرش و یا عدم پذیرش مقاله میشویم. در ابتدا مقاله را ادیتور مجله مطالعه میکند و با توجه به اهداف و چارچوب مجله، برای پذیرش یا رد مقاله تصمیم میگیرد. هدف از این کار این است که سالانه تعداد مقالات زیادی برای پذیرش و چاپ در مجلات ارسال میشوند که اگر بخواهند همه این مقالات را وارد فرآیند داوری کنند، زمان چاپ مقاله بسیار طولانی خواهد شد. ازاینرو ادیتور مقاله، مقالات را بررسی میکند و در صورت صلاحدید تعدادی از مقالات را برای داوری انتخاب میکنند. سپس مقاله برای بررسی توسط داوران ارسال میشود. داوران مجله معمولاً از اساتید دانشگاهی هستند. سختگیری داوران مجله از مجلهای به مجله دیگر متفاوت است. پس از بررسی مقاله، ممکن است مقاله شما پذیرش، رد و یا نیاز به اصلاح داشته باشد. در حالت اول مقاله شما ازنظر داوران مشکلی ندارد و وارد فرآیند چاپ مقاله میشود. در حالت دوم که مقاله ریجکت یا رد شده است، دیگر امیدی به پذیرش مقاله نیست و بهتر است با ایده جدیدی وارد مرحله نوشتن مقاله شوید؛ اما در حالت سوم، مقاله شما ازنظر داوران به اصلاحاتی نیاز دارد که درصورتیکه اصلاحات موردنیاز را در زمان مقرر انجام دهید، فرآیند داوری مقاله از سر گرفته میشود و ممکن است مقاله شما پذیرش شود. توجه داشته باشید در هر مرحله از فرآیند پذیرش مقاله در مجلات ممکن است مقاله شما رد یا پذیرش شود. ازاینرو بهتر است حواستان جمع باشد که درصورتیکه ایمیلی مبنی بر انجام اصلاحات دریافت کردید، در اسرع وقت کارهای خواستهشده را انجام دهید.
گذراندن تمامی مراحل بالا بهمنظور چاپ مقاله در یک مجله معتبر بوده است. بعد از ارسال نامه پذیرش از سوی مجله، افرادی از خود آن مجله مقاله شمارا ازنظر نگارشی ویرایش میکنند و آن را به فرمت مجله درمیآورند (بهطور رایگان) و نسخه چرکنویس (proof) برایتان ارسال میکنند تا اگر نظری دارید اعلام کنید. همچنین در حین آمادهسازی مقاله ممکن است سؤالاتی برای ویراستار پیشآمده باشد که در نسخه پیشنویس ارسالی آنها را از شما بپرسد و شما باید با دقت به این پرسشها پاسخ دهید. بهمنظور چاپ مقاله باید فرم انتقال حق چاپ (Transfer Form Copy right) را که از سوی مجله برای نویسنده ارسال میشود را تکمیل و امضا کرده و به مجله ارسال نمایید؛ درواقع شما با پر کردن این فرم برخی حقوق اثر را از دست میدهید و برخی دیگر را به دست میآورید. با این کار مجله اجازه خواهد داشت که از مقاله شما استفاده تجاری کند ولی معمولاً حق استفاده غیرتجاری از اثر برایتان باقی میماند. درنهایت پیش از تولید نسخه چاپی مقاله معمولاً نسخه الکترونیکی آن بر روی وبسایت مجله گذاشته میشود و یک نسخه نیز به نویسندگان ارسال میشود.
همانطور که در بخش قبلی عنوان شد، مجلات مختلف دارای فرایندهای داوری مختلف هستند. فرایند داوری بعضی از مجلات بسیار سریع است و برخی دیگر مدتها طول میکشد تا نتیجهای مشخص به شما اعلام کنند؛ اما بهطورکلی، میتوان گفت که نشریات مختلف برای رسیدگی به مقالات زمانی از حدود یک هفته تا حتی یک سال را در نظر میگیرند. گاهی خیلی زود به شما پاسخ داده میشود و گاهی هم بیش از 7 ماه تا شاید یک سال باید صبر کنید.
هزینه چاپ مقالات هم میتواند نرخهای متنوعی برایتان داشته باشد. بعضی از نشریات داخلی و خارجی کاملاً رایگان هستند؛ یعنی نیازی به پرداخت هزینه چاپ و انتشار در آنها وجود ندارد؛ اما برخی دیگر قیمتهایی برای انتشار آثار از شما دریافت میکنند؛ که شما عزیزان میتوانید با کارشناسان سینا ترجمه در ارتباط بوده تا تمامی مجلات مرتبط به رشته شما همراه با هزینه هرکدام را برایتان تقدیم نمایند تا هرکدام از مجلات مورد تأیید بود اقدام شود.
پذیرش و چاپ مقاله دارای فرایندها و مراحل مختلفی است که شناختشان باعث میشود تا راحتتر در این مسیر پای بگذارید. سینا ترجمه کاملاً بهصورت شفاف روند ثبت سفارش برای پذیرش و چاپ مقاله را برای شما در زیر آورده است تا شما عزیزان بدون هرگونه دغدغه سفارش خود را ثبت نمایید.
ارسال درخواست از طریق واتساپ، ایمیل و سایت سینا ترجمه
بررسی درخواست شما توسط کارشناسان
معرفی مجلات مرتبط با موضوع مقاله شما و یا بررسی مجله پیشنهادی شما
تائید نهایی مجله انتخابی از سوی شما
ترجمه مقاله بهصورت تخصصی (در صورت اینکه مجله انتخابی انگلیسی باشد)
فرمت بندی مقاله طبق فرمت مجله انتخابی
ارسال مقاله به مجله و قرار دادن در پروسه داوری
پیگیری وضعیت مقاله و دریافت پاسخ نهایی از سوی مجله (در صورت پذیرش، ارسال نامه اکسپت به ایمیل نویسندگان مقاله)
درصورتیکه نیاز به پذیرش و چاپ مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی دارید از خدمات ویژه سینا ترجمه در این زمینه بهرهمند شوید این موسسه باسابقه فعالیت بسیار زیادی که درزمینهٔ پذیرش و چاپ مقالات دارد میتواند بهترین مجلات را برای شما بهصورت رایگان معرفی کرده و اقدام لازم را در کوتاهترین زمان جهت چاپ انجام دهد. شما عزیزان بهصورت آنلاین میتوانید فایل مقاله خود را تحویل کارشناس ما دهید تا مراحل جهت چاپ مقاله در مجلات معتبر را در کوتاهترین زمان شروع نمایند. تمامی هزینههایی که در این موسسه از شما عزیزان اخذ میشود هزینه تعیینشده از طرف مجله میباشد.
جهت اطلاعات بیشتر برای پذیرش و چاپ مقاله در مجلات داخلی و خارجی میتوانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکههای مجازی (واتساپ، اینستاگرام و تلگرام) در ارتباط باشید و یا از طریق لینک زیر سفارش خود را ثبت نمایید.
مقالهای که پذیرش شده است بهاحتمال بسیار پایین در مراحل بعدی ریجکت میشود مگر اینکه سردبیر در مراحل بعدی متوجه مسئله خاصی در محتوای مقاله شده باشد
بسته به نوع مجله، زمان پذیرش از 2 هفته تا یک سال می تواند متغیر باشد
فاصله بین پذیرش مقاله و چاپ مقاله عمدتاً از سوی سردبیر بر روی نامه پذیرش قید میشود. این زمان ممکن است از چند روز تا حتی دو سال متغیر باشد
برای اینکار کافی است با کارشناسان سینا ترجمه از طریق واتساپ ، ایمیل و یا تماس در ارتباط باشید تا مجلات مرتبط با رشته تحصیلی شما را همراه با شرایط هر کدام را تقدیم تان کنند.
بله معرفی مجلات مرتبط به مقاله شما به صورت رایگان تقدیم می شود تا بررسی نمایید هر کدام مورد تایید بود جهت پذیرش و چاپ اقدام نماییم.