سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی(کنترل کیفی)

انتشار 22 آبان 1397
مطالعه 1 دقیقه

در مورد رشته کارشناسی ارشدعلوم و صنایع غذایی(کنترل کیفی) و منابع آزمون و ضریب دروس کنکور و دانشگاه های پذیرنده این رشته و چگونگی ورد به این رشته و گرایش آن توضیحاتی را برای شما عزیزان داده شده است.

منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی(کنترل کیفی)

رشته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی یکی از رشته های ارشد علوم پایه پزشکی است که در آن دانشجویان با آخرین دستاوردهای علمی و کاربردی در کنترل کیفیت و ایمنی غذا آشنا می شوند و می توانند در آینده در تولید محصولات غذایی سالم با کیفیت بهتر و با حداقل ضایعات، نقش اساسی ایفا کنند. در رشته علوم وصنایع غذایی، دانشجویان، تکنولوژی صنایع غذایی مختلف را فرا گرفته و همچنین درباره نگهداری مواد غذایی و بسته بندی و کنترل کیفی مواد غذایی آموزش می بینند و به این ترتیب دانشجو می آموزد که چگونه طی فرایند هایی، عمر مواد غذایی را ضمن حفظ کیفیت و ارزش غذایی آن، طولانی تر کند.

منابع کنکور کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی

علوم و صنایع غذایی

نام درس

منابع پیشنهادی

شیمی مواد غذایی

1.Food chemistry, deman

2- مبانی شیمی مواد غذایی، جواد  کرامت

میکروبیولوژی غذایی

  1. میکروبیولوژی مواد غذایی، فریزیر
  2. میکروبیولوژی مواد غذایی، جی

کنترل کیفی مواد غذایی

کنترل کیفی

  1. کنترل کیفیت آماری، دکتر کاظم مقتدریان
  2. کنترل کیفیت آماری در صنایع غذایی، عشرت آبادی- کاکایی

تکنولوژی روغن

فرآوری روغن های خوراکی، مهدی کدیور – امیرحسین گلی

تکنولوژی قند

اصول صنایع تولید شکر، غلامرضا مصباحی

تکنولوژی لبنیات

صنعت شیر جلد اول  و دوم مهندس فرهنودی

تکنولوژی غلات

  1. مقدمه ای بر تکنولوژی فراورده های غلات، رسول پایان
  2. تکنولوژی غلات، هادی پیغمبردوست
  3. مبانی فناوری غلات، ناصر رجب زاده

تکنولوژی گوشت

علوم و صنایع گوشت، دکتر رکنی
اصول و روشهای تولید سوسیس و کالباس، دکتر محمدی و دکتر حسینی

تکنولوژی کنسرو

  1. صنایع کنسروسازی اصول و کاربردها، ج حصاری
  2. اصول کنسروسازی، مهندس پایان
  3. اصول صنایع کنسروسازی، غلامرضا مصباحی

زبان عمومی

زبان کارشناسی ارشد

تالیف دکتر ناصر حاجی پور

انتشارات علوم و فنون معین

دروس امتحانی و ضرایب درسی مهندسی علوم وصنایع غذایی

دروس

ضرایب

میکرویبولوژی مواد غذاثی

2

شیمی مواد غذاثی

2

کنترل کیفی مواد غذا یی

3

تکنولوژی مواد غذاثی

3

زبان عمومی

2

ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشدعلوم و صنایع غذایی

دانشگاه

دولتی

دوره شهریه پرداز

جمع کل

تبریز

6

3

9

دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات

0

8

8

شهیدبهشتی

5

2

7

کرمانشاه

5

2

7

یزد

8

2

10

جمع کل

24

17

41

.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام