سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

لزوم اصلاح آیین نامه فارغ‌التحصیلی دکتری

انتشار 22 اردیبهشت 1399
مطالعه 1 دقیقه

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه آیین نامه فارغ‌التحصیلی دکتری باید اصلاح شود، گفت: با توجه به آسیب‌هایی که در حوزه اقتصادی دیده‌ایم نباید دانشجو را وادار کنیم تا مقاله بنویسد بلکه دانشجو باید مشکلی از کشور را برای دفاع از رساله حل کند.

لزوم اصلاح آیین نامه فارغ‌التحصیلی دکتری

آیین نامه فارغ‌التحصیلی دکتری باید اصلاح شود/ ارایه مقاله بعد از دفاع از رساله

محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، گفت: بحث مقالات یکی از مشکلات جدی دانشجویان دوره دکتری است به طوری که برخی از دانشگاه‌ها اصرار دارند که مقاله باید ISI باشد. متاسفانه بسیاری از مجلات در امریکا و اروپا مقالات ایرانیان را نمی‌پذیرند و به راحتی رد می‌کنند.

وی افزود: در جلسه‌ای به وزیر علوم و معاون آموزشی پیشنهادی دادم تا اگر دانشجویان دوره دکتری به استناد رساله‌‌ای که آماده کرده‌اند همراه یک گروه داوری حرفه‌ای که می‌توانند همان گروهی باشند که می‌خواهند در جلسه دفاع حاضر شوند و دانشجو مقاله خود را ارائه کند و اگر گروه داوری تشخیص دادند که قابلیت رساله دکتری را دارد به عنوان رساله دکتری پذیرفته شود تا کار دانشجو تمام و ارتباطش با دانشگاه قطع شود؛ اما مدرک را زمانی دانشگاه به دانشجو ارائه دهد که بتواند پذیرش مقاله را از یک مجله معتبر دریافت کند.

چه دلیلی دارد که از دانشجوی دوره دکتری مقاله بخواهیم

زاهدی خاطرنشان کرد: ما دانشجویانی داریم که حدود سه سال است که درگیر چاپ مقاله‌شان هستند و هنوز موفق به چاپ نشده‌اند. دانشجو نباید سنوات بخورد و روز آخر هم بگویند اخراج؛ قطعا دانشجو برای روند چاپ مقاله مقصر نیست. چه دلیلی دارد که از دانشجوی دوره دکتری حتما مقاله بخواهیم.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: با توجه به روند کشور اگر دانشجویان دوره دکتری بتوانند روی موضوع اقتصاد دانش‌بنیان‌ها و استارتاپ‌ها کار عملیاتی و کاربردی انجام دهند و مشکلی از کشور و سازمان‌ها حل کنند که قابلیت خوبی داشته باشد را می‌توان به عنوان به مقاله در نظر گرفت. در این شرایط کشور و آسیب‌هایی که در حوزه اقتصادی دیده‌ایم نباید وقت بگذاریم که دانشجو را وادار کنیم تا مقاله بنویسد بلکه دانشجو باید مشکلی از کشور حل کند و اگر مشکلی را حل کرد اجازه دفاع بدهیم. از وزارت علوم انتظار داریم روی این مساله کار کند و آیین‌نامه فارغ‌التحصیلی دانشجوی دکتری را اصلاح کند.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام