سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

اعلام آمار دانشجویان ایرانی گرفتار در ووهان چین

انتشار 9 بهمن 1398
مطالعه 1 دقیقه

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با توجه به خطر ویروس کرونا در چین از رایزنی درباره امکان بازگشت دانشجویان ایرانی که در ووهان چین مانده اند، خبر داد.

اعلام آمار دانشجویان ایرانی گرفتار در ووهان چین

دکتر کیانوش جهانپور، افزود: ۵۰ نفر ایرانی در شهر ووهان چین که مرکز اصلی بروز ویروس کرونا است حضور دارند که از این تعداد ۱۵ نفر دانشجو هستند.

وی افزود: این دانشجویان به دلیل عدم امکان مسافرت درون شهری و بسته بودن شهر با مشکلات غذایی مواجه شده اند و معاونت بهداشتی و وزارت امور خارجه در حال رایزنی هستند که در صورت تمایل این افراد، امکان بازگشت آنها به کشور فراهم شود.

به گزارش مهر، در سراسر چین بیش ازش ۴ هزار و ۵۰۰ نفر به این ویروس مبتلا شده‌اند که از آن میان دو هزار و ۷۱۴ نفر از استان هوبی هستند و این در حالی است که آمار افراد مبتلا به این ویروس در تاریخ ۲۶ ژانویه (۶ بهمن ماه)، یک هزار و ۴۲۳ نفر بوده است.

شیوع ویروس «کرونا» در شهر مرکزی «ووهان» واقع در استان «هوبی» چین آغاز شد.

سازمان بهداشت جهانی نیز اعلام کرد شیوع ویروس کرونا در چین به یک مسئله اضطراری و خطرناک تبدیل شده است

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام