سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

برگزاری انتخابات انجمن های علمی دانشجویی به صورت مجازی

انتشار 22 مهر 1399
مطالعه 1 دقیقه

به همت مدیریت امور هنری و فوق برنامه و با همکاری مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، انتخابات انجمن های علمی دانشجویی بصورت مجازی برگزار می شود.

برگزاری انتخابات انجمن های علمی دانشجویی به صورت مجازی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، با توجه به دستورالعمل ابلاغی ازسوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و لزوم برگزاری انتخابات انجمن های علمی در میان دانشجویان و به منظور تقویت و ترویج فرهنگ و اخلاق علمی در دانشگاه، تقویت روحیه و بنیه علمی و بهره گیری از توانمندی دانشجویان، انتخابات تا ۱۹ مهرماه ۹۹ بصورت مجازی برگزار می شود.

این انتخابات پس از فراخوان هر انجمن و توسط مجمع عمومی انجمن ها صورت خواهد گرفت و شورای مرکزی هر انجمن علمی دانشجویی می توانند در یک بازه یک ساله فعالیت کنند و هر ساله باید دوباره توسط مجمع عمومی انجمن برگزیده شوند.

اعضای فعال انجمن ها می توانند با مراجعه به کانال های مجازی انجمن های علمی در انتخابات شورای مرکزی شرکت کنند.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام