موسسه سینا بر آن شده است تا در سری مقالات خود منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته ها مختلف را به شما معرفی کند. در این مقاله منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی بررسی شده و کاملا معرفی خواهند شد.
کنکور دادن یکی از دغدغه های دانشجویان در سرتاسر ایران بوده است. به خصوص کنکور کارشناسی ارشد که کلیه داوطلبین برای ورود به مقاطع تحصیلات تکمیلی و دوره های کارشناسی ارشد باید حتما نمره قابل قبول و رتبه خوبی در آن بیاورند. برای اینکه آمادگی کنکور کارشناسی ارشد برای داوطلبین بالا برود، افراد نیازمند برنامه ریزی برای درس خواندن هستند و شروع این برنامه ریزی باید داشتن دانش کافی در مورد منابع آزمونی این کنکور باشد. به دلیل اهمیت این موضوع موسسه سینا بر آن شده است تا در سری مقالات خود منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته ها مختلف را به شما معرفی کند. در این مقاله منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی بررسی شده و کاملا معرفی خواهند شد.
منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی به شرح زیر می باشد:
عنوان ها | منابع پیشنهادی |
اصول نگهداری مواد غذایی | -اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی، دکتر حسن فاطمی. شرکت سهامی انتشار -عوامل فساد و شرایط نگهداری مواد غذایی در سردخانه، دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران. |
میکروبیولوژی مواد غذایی | -میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، جی، ترجمه علی مرتضوی و ضیاء الحق انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد -میکروبیولوژی مواد غذایی، فریزر ترجمه علی مرتضوی و کاشانی نژاد انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد -میکروبیولوژی مواد غذایی، ام.آر. ادامز و ام. موس. ترجمه سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد -میکروب های بیماری زا در مواد غذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت های غذایی. و دود رضوپلر. انتشارات دانشگاه تهران -Fundamental food microbiology, Ray. B. CRC. 2004 -Food borne diseases. Cliver, D.O,and Riemann, II Academic press -Dctecting pathogens in food. Meekin, M.C. CRC. |
شیمی مواد غذایی | -شیمی مواد غذایی، دکتر فاطمی. شرکت سهامی انتشار -کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیائی مواد غذائی، دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران -Food Chemistry, Belitz, II.D, Grosh W, Schieberle, P.Springer- veriag Berlin press |
کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذایی | -سم شناسی مواد غذایی. دکتر چراغعلی. انتشارات دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا... -اصول بهداشت مواد غذایی، دکتر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران -شیر و فرآورده های آن دکتر کریم. انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران -اصول و روشهای تولید سوسیس و کالباس، محمدی و حسینی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی -Meat Processing Kerry and Ledward, CRC. 2000 -Environmcntal Engineering and sanitation. Part: food protection. Salvato, J. Nemerow. N.L. and Agardy, F.J.2003 -Essential of food safety and sanitation. Meswane, D.Rue, N.Linton, R. 2003 -Food safety: Contaminants and Toxins Dmello J.P 2003 -Safety in the agri-food chain. Luming P.A, devlieghere, F. and . R Wegningen Academic publishers 2006 |
کنترل کیفی مواد غذایی | - میکروبیولوژی و کنترل کیفی مواد غذایی، تالیف حمید پوربابا، نستوه ابراهیم نژاد و سینا جهان ، انتشارات کتاب پایتخت - کنترل کیفیت آماری در صنایع غذایی، تالیف مرتون هوبارد، مترجم پروین عشرت آبادی، انتشارات مرز دانش - راهنمای جامع اجرای سامانه HACCP در صنایع غذایی، تالیف محمد جلالی، محمود رضا اکبریان و حمید خانقاهی ابیانه، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان - اصول کنترل کیفیت مواد غذایی، تالیف بهجت تاجالدین، انتشارات علم کشاورزی ایران. |
اخبار مهم مربوط به کنکور کارشناسی ارشد را لحظه به لحظه از طریق سایت سینا و یا کانال تلگرام ما دنبال نمایید.