موسسه سینا بر آن شده است تا در سری مقالات خود منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته ها مختلف را به شما معرفی کند. در این مقاله منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی بررسی شده و کاملا معرفی خواهند شد.
تمامی کسانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد را دارند باید در آزمون و کنکور آن شرکت کنند و باید بتوانند در این آزمون رقابتی برای پذیرش در دانشگاه مورد علاقه خود از داوطلبین دیگر پیشی بگیرند. بدین منظور داشتن آمادگی کنکور ارشد و همچنین برنامه ریزی درسی مدون و صحیح از لازمه ها و کلیدهای موفقیت در آن است. برای شروع این برنامه ریزی درسی باید از منابع آزمونی رشته خود با خبر باشید. به دلیل اهمیت این موضوع موسسه سینا بر آن شده است تا در سری مقالات خود منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته ها مختلف را به شما معرفی کند. در این مقاله منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی بررسی شده و کاملا معرفی خواهند شد.
منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی به شرح زیر است:
عنوان های دروس امتحانی | منابع پیشنهادی |
زبان عمومی و تخصصی | کتاب گرامر کاربردی زبان انگلیسی، شهاب اناری و همکاران، - کتاب گرامر زبان انگلیسی، عباس فرزام -کتاب تافل رهنما، ابراهیم نظری تیموری، انتشارات رهنما. - کتاب ۵۰۴ واژه ضروری تافل. - انگلیسی برای دانشجویان صنایع غذایی، مهندس جزایری - کتاب راهنمای انگلیسی برای دانشجویان علوم و صنایع غذایی، جمع مولفان ، انتشارات واژه |
ریاضیات | ریاضی عمومی، ایساك مارون، ترجمه خلیل پاریاب - ریاضی عمومی، جورج توماس - معادلات دیفرانسیل و كاربردهای آن، جورج اف، سیمونز |
عنوان ها | منابع پیشنهادی | |
تکنولوژی مواد غذایی | تکنولوژی لبنیات | - تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی، تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. - شیر و فرآورده های آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران. |
تکنولوژی روغن | - چربی ها و روغن های نباتی خوراکی، تالیف فرشته مالک، انتشارات سروا. -تکنولوژی روغن و چربی های خوراکی، تالیف دکتر محمد صفری، انتشارات دانشگاه تهران. | |
تکنولوژی کنسرو | - کنسروسازی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ. - صنایع کنسروسازی (اصول و کاربردها)، تالیف جواد حصاری، انتشارات عمیدی. | |
تکنولوژی غلات | -تكنولوژی غلات، دكتر هادی پیغمبر دوست، دكتر ناصر رجب زاده - مقدمه ای بر تکنولوژی فرآورده های غلات، تالیف رسول پایان، انتشارات آئیژ. | |
تکنولوژی قند | -تكنولوژی قند دكتر مصباحی -تکنولوژی قند، تالیف اسماعیل زاده کناری ، انتشارات علوم کشاورزی. | |
اصول نگهداری | -اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار. - عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران. | |
شیمی مواد غذایی | -شیمی مواد غذایی، دكتر فاطمی -شیمی مواد غذایی، دكتر بابك قنبر زاده - مبانی شیمی مواد غذایی، جواد کرامت | |
میکروبیولوژی غذایی | -میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، ا - میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق |
موسسه سینا اخبار مهم کنکور کارشناسی ارشد را لحظه به لحظه بررسی می کند که می توانید این اخبار و اطلاعات را از طریق سایت سینا و یا تلگرام ما دنبال نمایید.