سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

منابع کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی

انتشار 9 آبان 1397
مطالعه 2 دقیقه

در مورد رشته کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی و منابع آزمون و ضریب دروس کنکور و دانشگاه های پذیرنده این رشته و چگونگی ورد به این رشته و گرایش آن توضیحاتی را برای شما عزیزان داده شده است.

منابع کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی

رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی جهت پیشگیری ازعوارض مواد غذایی از جمله غذاهای صنعتی که ازمواد نگهدارنده وکنسرواتیو استفاده میکنند و آثار سوئی برسلامتی افراد داشته ، تدوین شده است. هدف از این رشته تربیت دانش آموختگانی است که بتوانند با درک ایمنی و بهداشت مواد غذایی زمینه را برای بازرسی و نظارت مواد غذایی فراهم ساخته و در ارتقاء سلامت مواد غذایی موثر باشند.

منابع آزمون کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی

بهداشت و ایمنی مواد غذایی

دروس مربوطه

نام مراجع معرفی شده

میکروبیولوژی مواد غذایی

  1. میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، جی، ترجمه علی مرتضوی و ضیاء الحق انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد
  2. میکروبیولوژی مواد غذایی، فریزر ترجمه علی مرتضوی و کاشانی نژاد انتشارات دانشگاه علوم پزشکلی فردوسی مشهد
  3. میکروبیولوژی مواد غذایی، ام. آر. ادامز و ام. موس. ترجمه سید علی مرتضوی و علیرضا صادقی انتنشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
  4. میکروبهای بیماریزا در مواد غذایی و اپیدمیولوژی مسمویت های غذایی. و دود رضوپلر انتشارات دانشگاه تهران

5.Fundamental food microbiology , Ray. B. CRC. 2004
6.Food borne diseases. Cliver, D.O, and Riemann, II Academic press 2002.
7.Detecting pathogens in food. Meekin. M.C. CRC. 2003

شیمی مواد غذایی

  1. شیمی مواد غذایی دکتر فاطمی شرکت سهامی انتشار
  2. کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی دکتر پروانه انتشارات دانشگاه تهران

3.Food chemistry, Belitz, II.D, Grosh w, Schieberle, P. Springer-verag berlin press 2009.

اصول نگهداری مواد غذایی

  1. اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی دکتر حسن فاطمی شرکت سهامی انتشار
  2. عوامل فساد و شرایط نگهداری مواد غذایی در سردخانه، دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده انتشارات دانشگاه تهران

کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذایی

  1. سم شناسی مواد غذایی دکتر چراغعلی انتشارات دانشگاه علوم پزشکلی بقیه ا...
  2. اصول بهداشت مواد غذایی دکتر رکنی انتشارات دانشگاه تهران
  3. شیر و فرآورده های آن دکتر کریم انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران
  4. اصول و روش های تولید سوسیس و کالباس محمدی و حسینی انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

5.Meat processing Kerry and ledward, CRC 2000
6.Environmental engineering and sanitation. Part: food protection. Salato, J. Nemerow N.L. and agardy, F.j. 2003
7.Essential of food safety and sanitation. Meswane, D.Rue, N.linton, R. 2003
8.Food safety: contaminants and toxins dmello J.p 2003.
9.Safety in the agri-food chain. Luming P.A, devlieghere, F. and R wegningen academic publishers 2006

زبان عمومی

زبان کارشناسی ارشد

تالیف دکتر ناصر حاجی پور

انتشارات علوم و فنون معین

دروس امتحانی و ضرایب کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی غذایی

دروس

ضرایب

میکرویبولوژی - مواد غذایی

2

اصول نگهداری مواد غذایی

2

شیمی مواد غذایی

2

کلیات بهداشت و ایمنی  مواد غذا یی

2

زبان عمومی

2

ظرفیت پذیرش واسامی دانشگاههایی پذیرنده بهداشت و ایمنی مواد غذایی

دانشگاه

دولتی

مازاد

آزاد واحد علوم تحقیقات تهران

6

0

اصفهان

3

1

بقیه اله

4

0

تبریز

4

1

تهران

3

1

زنجان

3

1

شیراز

2

1

قزوین

4

1

مشهد

4

1

همدان

3

1

یزد

5

3

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام