در مورد رشته کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی و منابع آزمون و ضریب دروس کنکور و دانشگاه های پذیرنده این رشته و چگونگی ورد به این رشته و گرایش آن توضیحاتی را برای شما عزیزان داده شده است.
رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی جهت پیشگیری ازعوارض مواد غذایی از جمله غذاهای صنعتی که ازمواد نگهدارنده وکنسرواتیو استفاده میکنند و آثار سوئی برسلامتی افراد داشته ، تدوین شده است. هدف از این رشته تربیت دانش آموختگانی است که بتوانند با درک ایمنی و بهداشت مواد غذایی زمینه را برای بازرسی و نظارت مواد غذایی فراهم ساخته و در ارتقاء سلامت مواد غذایی موثر باشند.
بهداشت و ایمنی مواد غذایی |
||
---|---|---|
دروس مربوطه |
نام مراجع معرفی شده |
|
میکروبیولوژی مواد غذایی |
5.Fundamental food microbiology , Ray. B. CRC. 2004 |
|
شیمی مواد غذایی |
3.Food chemistry, Belitz, II.D, Grosh w, Schieberle, P. Springer-verag berlin press 2009. |
|
اصول نگهداری مواد غذایی |
|
|
کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذایی |
5.Meat processing Kerry and ledward, CRC 2000 |
|
زبان عمومی |
زبان کارشناسی ارشد |
تالیف دکتر ناصر حاجی پور انتشارات علوم و فنون معین |
دروس |
ضرایب |
---|---|
میکرویبولوژی - مواد غذایی |
2 |
اصول نگهداری مواد غذایی |
2 |
شیمی مواد غذایی |
2 |
کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذا یی |
2 |
زبان عمومی |
2 |
دانشگاه |
دولتی |
مازاد |
---|---|---|
آزاد واحد علوم تحقیقات تهران |
6 |
0 |
اصفهان |
3 |
1 |
بقیه اله |
4 |
0 |
تبریز |
4 |
1 |
تهران |
3 |
1 |
زنجان |
3 |
1 |
شیراز |
2 |
1 |
قزوین |
4 |
1 |
مشهد |
4 |
1 |
همدان |
3 |
1 |
یزد |
5 |
3 |