در مورد رشته کارشناسی ارشدعلوم و صنایع غذایی(کنترل کیفی) و منابع آزمون و ضریب دروس کنکور و دانشگاه های پذیرنده این رشته و چگونگی ورد به این رشته و گرایش آن توضیحاتی را برای شما عزیزان داده شده است.
رشته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی یکی از رشته های ارشد علوم پایه پزشکی است که در آن دانشجویان با آخرین دستاوردهای علمی و کاربردی در کنترل کیفیت و ایمنی غذا آشنا می شوند و می توانند در آینده در تولید محصولات غذایی سالم با کیفیت بهتر و با حداقل ضایعات، نقش اساسی ایفا کنند. در رشته علوم وصنایع غذایی، دانشجویان، تکنولوژی صنایع غذایی مختلف را فرا گرفته و همچنین درباره نگهداری مواد غذایی و بسته بندی و کنترل کیفی مواد غذایی آموزش می بینند و به این ترتیب دانشجو می آموزد که چگونه طی فرایند هایی، عمر مواد غذایی را ضمن حفظ کیفیت و ارزش غذایی آن، طولانی تر کند.
علوم و صنایع غذایی |
||
---|---|---|
نام درس |
منابع پیشنهادی |
|
شیمی مواد غذایی |
1.Food chemistry, deman 2- مبانی شیمی مواد غذایی، جواد کرامت |
|
میکروبیولوژی غذایی |
|
|
کنترل کیفی مواد غذایی |
کنترل کیفی |
|
تکنولوژی روغن |
فرآوری روغن های خوراکی، مهدی کدیور – امیرحسین گلی |
|
تکنولوژی قند |
اصول صنایع تولید شکر، غلامرضا مصباحی |
|
تکنولوژی لبنیات |
صنعت شیر جلد اول و دوم مهندس فرهنودی |
|
تکنولوژی غلات |
|
|
تکنولوژی گوشت |
علوم و صنایع گوشت، دکتر رکنی |
|
تکنولوژی کنسرو |
|
|
زبان عمومی |
زبان کارشناسی ارشد |
تالیف دکتر ناصر حاجی پور انتشارات علوم و فنون معین |
دروس |
ضرایب |
---|---|
میکرویبولوژی مواد غذاثی |
2 |
شیمی مواد غذاثی |
2 |
کنترل کیفی مواد غذا یی |
3 |
تکنولوژی مواد غذاثی |
3 |
زبان عمومی |
2 |
دانشگاه |
دولتی |
دوره شهریه پرداز |
جمع کل |
---|---|---|---|
تبریز |
6 |
3 |
9 |
دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات |
0 |
8 |
8 |
شهیدبهشتی |
5 |
2 |
7 |
کرمانشاه |
5 |
2 |
7 |
یزد |
8 |
2 |
10 |
جمع کل |
24 |
17 |
41 |
.