سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

منابع کارشناسی ارشد میکروب شناسی مواد غذایی

انتشار 26 آبان 1397
مطالعه 2 دقیقه

در مورد رشته کارشناسی ارشد میکروب شناسی مواد غذایی و ضریب دروس کنکور و دانشگاه های پذیرنده این رشته و چگونگی ورد به این رشته و گرایش آن توضیحاتی را برای شما عزیزان داده شده است.

منابع کارشناسی ارشد میکروب شناسی مواد غذایی

میکروب شناسی دانشی است که درباره میکروارگانیسم‌ها یا جانداران بسیار ریز بحث و گفتگو می‌کند. جاندارانی که در میکروبیولوژی بیشتر بررسی می‌شوند شامل پروکاریوتها ، باکتری‌ها، ویروسها، و یوکاریوت‌هایی مانند قارچ و تک سلولی‌ها یا پروتوزوآها می‌باشد. رشته میکروبیولوژی مواد غذایی شاخه ای از میکروب شناسی است که به موضوعاتی از قبیل نحوه نگهداری مواد غذایی، شناخت آلودگی و فساد مواد غذایی و شناخت عفونت های ایجاد شده از میکرو ارگانیسم ها می پردازد. انسان ها  همواره در پی یافتن عوامل بیماریزایی بوده است که از طریق مواد غذایی و توسط میکرو ارگانیسم ها منتقل می شوند. از اینرو مطالعه این موجودات ریز و خصوصیات ژنتیکی آنها با هدف کنترل و نابودی آنها از گذشته تا کنون ادامه داشته است. رسالت اصلی این رشته نیز همین موضوع یعنی مطالعه و بررسی میکرو ارگانیسم های بیماریزاست. میکروبیولوژی مواد غذایی قبلاً و پیش از راه اندازی این رشته، تنها به صورت یک درس در رشته علوم و صنایع غذایی تدریس می شد، لیکن با توجه به اهمیت مباحث مطروحه، امروزه به صورت رشته ای مستقل در آمده است. فارغ التحصیلان این رشته می توانند به عنوان استاد دانشگاه و یا پژوهشگر در مراکز آموزشی و پژوهشی مشغول به فعالیت شوند. همچنین این افراد می توانند به عنوان کارشناس مواد غذایی ، آشامیدنی و آرایشی-بهداشتی در مراکز مربوطه مشغول به کار شوند.

منابع کنکور کارشناسی ارشد میکروب شناسی مواد غذایی

میکروب شناسی مواد غذایی

دروس مربوطه

منابع آزمون

 

باکتری شناسی

Microbiology
Microbiology
Zinsser Microbiology
Diagnostic microbiology
Microbiology

Walker & et al
Jawetz & et al
Jokile & et al
Finegulld (baily & scott)
Murray

تغذیه عمومی

Krasuse's food and nutrition care process L. Kathleen mahan Sylvia Escott- stump, Junicel-Raymond 13th - 2012

بیوشیمی عمومی

Principles of biochemistry
Text book of biochemistry
استفااده از کتب فارسی تالیفی که سرفصل آنها متناسب با رفرنسهای فوق باشد بلامانع است

Lehninger
Devlin
Stryer

انگل شناسی

1.Markell and Voge's 2006, medical parasitology
که توسط استاتید معتبر انگل شناسی ترجمه شده است.
2-تک یاخته شناسی پزشکی تالیف دکتر غلامحسین ادریسیان، دکتر مصطفی رضائیان، دکتر مهدی قربانی، دکتر حسین کشاورز، دکتر مهدی محبعلی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی تهران و انتشارات ایده نوین ویرایش دوم 1394
3-بیماریهای انگلی در ایران تالیف دکتر اسماعیل صائبی آخرین ویرایش
لیست منابع برای  مطالعه بیشتر:
1-کرم شناسی پزشکی تالیف دکتر فربدون ارفع آخرین ویرایش
2-انگل لیشمانیا و لیشمانیوزها تالیف دکتر ابوالحسن ندیم، دکتر عزت الدین جوادیان، دکتر مهدی محبعلی و دکتر علی ضامن مومنی انتشارات نشر دانشگاهی آخرین ویرایش

قارچ شناسی

قارچ شناس پزشکی جامع

قارچ شناسی پزشکی و روشهای تشخیص آزمایشگاهی
Medical mycology
قارچ شناسی پزشکی (روشهای عملی)

دکتر فربده زینی، دکتر امیر سیدعلی مهبد، دکتر امامی انتشارات دانشگاه تهران آخرین چاپ
دکتر شهلا شادزی انتشارات گلبهار- اصفهان آخرین چاپ
Rippon
اوانس و ریچاردسن ترجمه دکتر علیرضا خسروی

ویروس شناسی

Medical microbiology
Medical microbiology

Zinsser
E. jawetz

زبان عمومی

 زبان کارشناسی ارشد
 

تالیف دکتر ناصر حاجی پور

انتشارات علوم و فنون معین
 

دروس امتحانی و ضرایب میکروب شناسی مواد غذایی

دروس

ضرایب

باکتری شناسی پزشکی

3

تغذیه عمومی

1

بیوشیمی عمومی

1

انگل شناسی

1

قارچ شناسی

1

ویروس شناسی

1

زبان عمومی

2

 ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد میکروب شناسی مواد غذایی

دانشگاه

دولتی

دوره شهریه پرداز

جمع کل

ایران

5

0

5

تهران

4

0

4

زنجان

3

0

3

جمع کل

12

0

12

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام