سومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران در تاریخ 29 آبان 1399 تا 29 آبان 1399 توسط مركز توسعه و گسترش مطالعات ميان رشته اي در شهر تهران برگزار می شود.
با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.
کداختصاصی کنفرانس: ICFBCNF03
حوزه های تحت پوشش: علوم تغذیه
برگزار کننده: مركز توسعه و گسترش مطالعات ميان رشته اي
شهر برگزاری: تهران
كاهش و بازيافت پسماندها و ضايعات صنعت غذا
· روشهاي نوين فرآوري و نگهداري مواد غذايي
· سلامت بهداشت و كنترل كيفيت مواد غذايي
· غذاهاي فراسودمند، پريبيوتيك و پروبيوتيك
· كاربرد اسانسها و عصارههاي طبيعي در صنايع غذايي
· تركيبات ضد مغذي در مواد غذايي
· امنيت و ايمني مواد غذايي
· بحران آب و صنايع غذايي
· غنيسازي مواد غذايي
· نانو تكنولوژي و نانو بيوتكنولوژي در صنايع غذايي
· ميكروبيولوژي و بيو تكنولوژي در صنايع غذايي
· مهندسي مواد و طراحي خطوط توليد مواد غذايي
· راهكارهاي كاهش مصرف انرژي در صنايع غذايي
· فرمولاسيون مواد غذايي
· صنايع فرآوردههاي گوشتي
· صنايع فرآوردههاي غلات
· صنايع بستهبندي مواد غذايي
· صنايع فرآوردههاي لبني
· صنايع روغن
· ساير پژوهشهاي نوين در صنايع غذايي
موسسه سینا فعالیت خود را با اجماع دانشجویان و محققان نخبه کشور ، از سال 91 آغاز کرده و در زمینه های پذیرش و چاپ مقاله ، چاپ کتاب ، ترجمه تخصصی ، تبدیل پایان نامه به کتاب و ... به ارائه خدمات میپردازد. اگر شما قصد ارسال مقاله به کنفرانس های داخلی را دارید، ما میتوانیم مقالات شما را به صورت دقیق فرمت بندی، سابمیت و پیگیری کنیم و در طول این مسیر همراه و همیار شما باشیم. همچنین در صورت نداشتن مقاله میتوانیم از پایان نامه خود شما مقاله یا مقالاتی را استخراج و به کنفرانس های داخلی ارسال کنیم
برای اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق ایمیل یا شماره تماس درج شده با کارشناسان موسسه تماس بگیرید. همچنین میتوانید برای ثبت سفارش خود کلیک فرمائید.