سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

افزایش حدنصاب نمره زبان آزمون دکتری رشته های پزشکی آزاد از سال 98

انتشار 8 اردیبهشت 1405

سیناترجمه: قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت اعلام کرد: حدنصاب نمره زبان در آزمون دکتری این وزارتخانه از سال 98 افزایش می‌ یابد.

افزایش حدنصاب نمره زبان آزمون دکتری رشته های پزشکی آزاد از سال 98

افزایش حدنصاب نمره زبان آزمون دکتری رشته های پزشکی آزاد از سال 98

 

قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت اعلام کرد: حدنصاب نمره زبان در آزمون دکتری این وزارتخانه از سال 98 افزایش می‌ یابد.

دکتر حمید اکبری در گفت و گو با خبرگزاری ایسنا از افزایش حد نصاب نمره زبان در آزمون ph.d  خبرداد و گفت: این افزایش حد نصاب نمره در سال 97 اعمال نمی‌شود ولی در سال 98 اجرا خواهد شد.

 وی ادامه داد: نمرات چندین نوع آزمون زبان از جمله آیلتس، تولیمو و MHLE  و آزمون زبان وزات علوم برای شرکت در آزمون دکتری تخصصی مورد قبول وزارت بهداشت است. البته برای قبولی در این آزمون برای هر مدرک یک نمره پایه(حدنصاب) تعیین شده بود که هر کدام از این حد نصاب‌ها به میزان مشخص افزایش پیدا کرد. به طور مثالMHLE ، پنج نمره افزایش داشته و آیلتس 0.5 نمره افزایش پیداکرده که هر کدام از این حدنصاب‌ها در سال 98 هم نیز به همین میزان افزایش خواهند داشت.

قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه حد نصاب نمره زبان در آزمون ph.d از سال 98 به صورت پلکانی افزایش پیدا خواهد کرد، تاکید کرد: این موضوع در شورای عالی برنامه ریزی مصوب شده است و از سال 98 اجرایی خواهد شد.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:


در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام