سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

قرنطینه رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران/ نظارت از راه دور

انتشار 8 فروردین 1405

سیناترجمه: دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بر اثر ابتلا به ویروس کرونا به قرنطینه رفت.

قرنطینه رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران/ نظارت از راه دور

دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، که بر اساس دستورالعمل بیماران کرونا مثبت در قرنطینه به سر می‌برد در پیامی صوتی ضمن معرفی دکتر همایون امینی به عنوان جانشین خود گفت: تا زمان بهبودی کامل، از دور بر امور دانشگاه نظارت خواهم کرد.

در این پیام صوتی خطاب به دانشگاهیان علوم پزشکی تهران یادآور شد: حال من خوب است و کاملاً به امور دانشگاه اشراف دارم. از خانواده‌هایتان برای تحمل این شرایط قدردانی می‌کنم.

وی خاطرنشان کرد: وضعیت من به طرف نرمال شدن پیش رفته است و یک مقدار تغییرات در آزمایش‌های خونی داشته‌ام که آن نیز در حال برطرف شدن است. با توجه به اینکه باید پروتکل وزارت بهداشت را در مورد قرنطینه اجرا کنم به خاطر حفظ سلامت همکاران مجبورم چند روزی دور از محیط باشم. همه امور که باید در جریان قرار گیرم را در جریان قرار می‌گیرم.

کریمی در این پیام تاکید کرد: از همه همکاران که در خط مقدم از جان مایه گذاشته‌اند تقاضا دارم با روال سابق به خدمت ادامه دهند. امیدوارم پس از اجازه کامل از سوی متخصصان، از قرنطینه خارج شوم و در روند خدمت رسانی قرار گیرم.

وی ابراز امیدواری کرد که با بهبود وضعیت و کاهش مشکلات خدمت رسانی ادامه یابد و از همکاران خود بابت خدمات بی شائبه‌ای که در این روزهای سخت پیش رو دارند قدردانی کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: فکر می‌کنم با همتی که در دانشگاه علوم پزشکی تهران سراغ دارم امروز روزی است که ثابت کنیم که در یک دانشگاه با پیشینه کهن از پس این مشکلات برخواهیم آمد.

دکتر کریمی همچنین در حکمی دکتر همایون امینی مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران را به عنوان جانشین رئیس دانشگاه معرفی کرده است.

در این حکم آمده است: با توجه به شرایط خاص ناشی از اپیدمی کرونا و لزوم حفظ و ارتقاء آمادگی کامل مجموعه دانشگاه برای ارائه خدمات مورد نیاز به مردم و ضرورت اعمال پروتکل‌های جداسازی (isolation) برای اینجانب و همچنین تجارب و اشراف جنابعالی به دانشگاه، به عنوان جانشین رئیس دانشگاه تعیین می‌شوید.

اینجانب نیز به صورت مجازی و تلفنی در جریان امور قرار دارم و در صورت ضرورت دستورات لازم را صادر خواهم کرد.

انتظار می‌رود همه مدیران و واحدهای دانشگاه همچون گذشته با همه توان و ظرفیت به خدمت‌رسانی با اولویت بیماران مبتلا به کووید ۱۹ ادامه دهند.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:


در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام