سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای خواستار حمایت ویژه دولت شد

انتشار 9 اسفند 1404

سینا ترجمه:رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در دیدار با رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور خواستار حمایت‌های ویژه دولت از این دانشگاه شد.

رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای خواستار حمایت ویژه دولت شد

به گزارش خبرگزاری ساعد نیوز به نقل از ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور در مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده نگری سازمان برنامه و بودجه کشور با محمد باقر نوبخت دیدار و گفتگو کرد.

صالحی عمران در این نشست گزارشی از جایگاه، مسائل، موفقیت‌ها، چالش‌ها و مشکلات دانشگاه ارائه کرد و با توجه به اهمیت و نقش دانشگاه فنی و حرفه‌ای، حمایت‌های ویژه دولت را از این دانشگاه خواستار شد.

در این جلسه تأمین و ابلاغ اعتبار در خصوص جلوگیری از توقف پروژه‌های طرح تملک دارایی سرمایه‌ای دانشگاه، تأمین اعتباری بالغ بر 1,150 میلیارد ریال جهت پرداخت معوقات افزایش 50 درصد حقوق اعضای غیر هیأت علمی دانشگاه، تأمین اعتبار و تخصیص مبلغ 300 میلیارد ریال جهت پرداخت مطالبات فاز اول آموزشکده فنی و حرفه‌ای رامسر مطرح شد.

همچنین تأمین اعتبار و اختصاص مبلغ 70 میلیارد ریال جهت تکمیل خوابگاه این مرکز و تأمین اعتبار و تخصیص مبلغ 150 میلیارد ریال به منظور پرداخت مطالبات پیمانکاران پروژه‌های خیر ساز دانشگاه، در خواست شد که رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور دستور اقدام و تخصیص بودجه مورد نیاز طرح‌ها را صادر کرد.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:


در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام