سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

منابع کارشناسی ارشد و دکتری رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

انتشار 5 آذر 1397
مطالعه 6 دقیقه

در مورد رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی منابع آزمون کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه های پذیرنده این رشته و چگونگی ورود به این رشته و گرایش های آن بیشتر بدانید.

منابع کارشناسی ارشد و دکتری رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

آشنایی با رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

این رشته برای بهبود کیفیت و کنترل ایمنی مواد غذایی صنعتی به وجو آمده است امروزه غذاهای صنعتی کنسرو ها و غذاها بسته بندی شده از مواد نگه دارند تشکیل شده اند که اگر کنترلی رو ی آنها صورت نگیرد سیستم ایمنی بدن را ضعیف میکند و فرد را بیمار میکند.هدف از این رشته تربیت دانش آموختگانی است که بتوانند با درک ایمنی و بهداشت مواد غذایی زمینه را برای بازرسی و نظارت مواد غذایی فراهم ساخته و در ارتقاء سلامت مواد غذایی موثر باشند.ویژگی بازار کار بهداشت و ایمنی مواد غذایی دو منظوره بودن آن است زیرا علاوه بر بازار کار صنایع غذایی در زمینه مواد غذایی آماده (انجام پژوهش های مرتبط) نیز کاربرد دارد.

سرفصل دروس و تعداد واحد درسی رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

تعداد کل واحدها : 31 واحد
دروس اختصاصی اجباری : 22 واحد
دروس اختیاری : 4 واحد
پایان نامه : 6 واحد

 

سرفصل دروس و تعداد واحد درسی رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

دانشگاه هایی که در رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی پذیرش دارند 

 
تصویر

منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

عناوین دروس امتحانی

منابع 

زبان عمومی و تخصصی ( انگلیسی )

عمومی : 1 - کتاب گرامر کاربردی زبان انگلیسی، شهاب اناری و همکاران، انتشارات مبتکران. 2 - کتاب گرامر زبان انگلیسی، عباس فرزام، انتشارات باستان. 3 - کتاب تافل رهنما، ابراهیم نظری تیموری، انتشارات رهنما. 4 - کتاب ۵۰۴ واژه ضروری تافل، انتشارات جنگل.

تخصصی : 1 - کتاب انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی (English for the students of food science and technology)، تالیف ابوالقاسم جزایری، انتشارات سمت. 2 - کتاب زبان تخصصی کشاورزی: (علوم و صنایع غذایی)، انتشارات دیباگران.

میکروب شناسی مواد غذایی

1 - کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد. 2 - کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. 3 - کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. 4 - کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت‌های غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.

اصول نگهداری مواد غذایی

1 - کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار. 2 - کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران. 3 - کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران.

شیمی مواد غذایی

1 - کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین. 2 - کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار. 3 - کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.

کلیات بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

کلیات بهداشت : 1 - کتاب سم‌شناسی موادغذایی، تالیف دکتر چراغعلی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله. 2 - کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران. 3 - کتاب شیر و فرآورده‌های آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران. 4 - کتاب اصول و روشهای تولید سوسیس و کالباس، تالیف مهرداد محمدی ،هدایت حسینی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. 5 - کتاب فرآوری گوشت (Meat Processing Kerry and Ledward )، تالیف ژوزف کری،دیوید لدوارد،انتشارات ( CRC ) ش5 - کتاب کلیات بهداشت محیط(Environmcntal Engineering and sanitation)، تالیف جوزف سالواتو، نلسون نمرو و فرانکلین آژاردی، مترجم هوشیار حسینی، محمد شیرمردی و نغیمه احمدی موسی آباد، انتشارات خانیران.

کنترل کیفی مواد غذایی : 1 - کتاب میکروبیولوژی و کنترل کیفی مواد غذایی، تالیف حمید پوربابا، نستوه ابراهیم نژاد و سینا جهان ،انتشارات کتاب پایتخت. 2 - کتاب کنترل کیفیت آماری در صنایع غذایی، تالیف مرتون هوبارد، مترجم پروین عشرت آبادی، انتشارات مرز دانش. 3 - کتاب راهنمای جامع اجرای سامانه HACCP در صنایغ غذایی، تالیف محمد جلالی، محمود رضا اکبریان و حمید خانقاهی ابیانه، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان. 4 - کتاب اصول کنترل کیفیت مواد غذایی، تالیف بهجت تاج‌الدین، انتشارات علم کشاورزی ایران.

منابع دکتری رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

برای دروس تخصصی در سطح دکتری عمومی دامپزشکی و یا کارشناسی ارشد می توانید از منابع ذکر شده در جدول زیر استفاده کنید :

منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی

دروس در سطح دکتری عمومی دامپزشکی یا کارشناسی ارشد

میکروب شناسی موادغذایی

کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت های غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.

کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.

کتاب طغیان بیماری های منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاء ضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.

شیمی موادغذایی

کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.

کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.

کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.

بهداشت و بازرسی گوشت

کتاب بهداشت و بازرسی کشتارگاهی گوشت (دام و طیور)، تالیف سیدسهیل قائم مقامی، انتشارات موسسه آموزش عالی علمی کاربردی.

کتاب بهداشت و بازرسی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی، تالیف محمد کشتکار و رضا معاضدی، انتشارات پرتو واقعه.

کتاب بهداشت و بازرسی گوشت ((Meat inspection، تالیف ویدا پیرزمانی و طناز موسوی، انتشارات پرتو واقعه.

بهداشت شیر

کتاب فرآوری شیر: بهبود کیفیت فرآورده های لبنی، تالیف گریت اسمیت و رضوان پوراحمد، انتشارات دانش پرور.

کتاب پروبیوتیکها در شیر و فرآورده های آن، تالیف محمدرضا کوشکی و کیانوش خسروی، انتشارات سروا.

صنایع شیر

کتاب شیر و فرآورده های آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.

کتاب دانش و تکنولوژی ماست، تالیف حبیبی نجفی، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد. 

صنایع گوشت

کتاب تکنولوژی صنایع گوشت و شیلات، تالیف فریدون فضائلی نژاد، انتشارات کتاب آوا.

کتاب گوشت و فرآورده های گوشتی، تکنولوژی، شیمی و میکروبیولوژیکی، تالیف جین ساذرلند، مترجم سارا موحد، انتشارات پلک.

اپیدمیولوژی

کتاب اپیدمیولوژی، تالیف لئون گوردیس، مترجم حسین صباغیان و کوروش هلاکویی نائینی، انتشارات گپ. 

کتاب مفاهیم و کاربرد اپیدمیولوژی در دامپزشکی و تحقیقات، تالیف کامران افشارپاد، انتشارات کتاب آذرگان.

کتاب درسنامه پزشکی پیشگیری و اجتماعی، (جلد ۱ و ۴)، مولف جان اورت پارک، کی. پارک، مترجم شجاعی تهرانی، انتشارات سماط.

بیماری های مشترک انسان و دام

کتاب همه گیرشناسی و تشخیص بیماری های میکروبی مشترک انسان و حیوان، تالیف رضا رنجبر و رضا ایجاب، انتشارات نامه ی پارسی.

کتاب بیماریهای مشترک انسان و دام، تالیف سعید سعیدی، جواد رحمان دوست و الهام ذبیحی، انتشارات دانشوران رشید.

کتاب بیماریهای مشترک انسان و دام، تالیف محمدعلی راد، انتشارات دانشگاه تهران.

 برای دروس استعداد تحصیلی و زبان انگلیسی می توانید از منابع ذکر شده در جدول زیر استفاده کنید :

مجموعه دروس استعداد تحصیلی و زبان انگلیسی

دروس استعداد تحصیلی

دروس زبان انگلیسی

استعداد تحصیلی ، نویسندگان : هادی مسیح خواه و محمد وکیلی انتشارات فرهنگ

کتاب های تخصصی انتشارات سمت ، 1100 لغت ضروری

لازم به ذکر است داوطلبانی که قصد شرکت در آزمون دکتری را دارند باید از دانش عمومی زبان انگلیسی برخوردار باشند

 

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران
پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده

اوین
مگه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دکتری هم داره؟
5 سال پیش

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام