سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

موضوع پاننامه رشته صنایع غذایی

انتشار 15 بهمن 1397
مطالعه 3 دقیقه

کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می‌کند، شامل روش‌های نگه داری، فرآوری، بسته‌بندی و ... زیرمجموعهٔ این گرایش می‌باشند.

موضوع پاننامه رشته صنایع غذایی

متخصص صنایع غذایی با توجه به رشته ای که در آن تحصیل و تخصصی که آموخته است، در فرآیند تولید مواد غذایی وظایف خاصی را برعهده دارد. البته برخی از وظایف آنها با یکدیگر مشترک می باشد.ادامه تحصیل در این رشته تا مقاطع کارشناسی  ارشد و دکتری نیز ممکن است در این رشته برای ارائه پایاننامه نیاز به موضوعات ناب و متنوعی داریم تا یک پایاننامه جدید و کاربردی ارائه کنیم.موضوعات این بخش جدید ترین و متنوع ترین موضوعات برای رشته صنایع غذایی میباشند.

بررسی امکان استفاده از اسانس های طبیعی به عنوان نگهدارنده ها و عوامل ضد باکتری در مواد غذایی

  • [روشی بر مبنای DNA جهت مطالعه تعاملات غذایی شکارگر-شکار در محصولات براسیکا: تحقیقی برای شکارگران بیدکلم (پلوتلا گزیلوستلا)] بررسی میزان تغییرات بافت خلال نیمه سرخ شده سه واریته سیب زمینی (فولوا، دراگا، و کوزیما) با سه نوع روغن در طول تهیه و زمان ماندگاری
  • تهیه سسس مایونز با استفاده از آب پنیر تخمیری
  • بررسی تجربیات گذشته در زمینه افزودن مواد مغذی به غذاهای عمده
  • بررسی تاثیر کلرید سدیم و متیل پارابن بر رشد مخمر ‏‎Torulopis glumerata‎‏ در شرایط آزمایشگاهی
  • طرح بررسی و بهبود لبنیات ( ارائه شده در : کنگره ملی صنایع تبدیلی غذائی )
  • بررسی اثر تخمیر بر ارزش تغذیه‌ای غذاهای سنتی استان فارس و تعیین میکروارگانیسم‌های غالب
  • تولید – بررسی و تاثیر مرباهای رژیمی (فروکتوزی – سوربیتولی – آسپارتام) بر گلوکز خونی بیماران دیابتی
  • طراحی و بررسی عملکرد نانوسنسور DNA- نانوذرات طلا برای شناسایی ژن inv A در باکتری سالمونلا
  • بررسی کارآیی مصرف عناصر غذایی ‏‎(N.P.K)‎‏ در گیاهان زراعی
  • کاربرد پوشش های طبیعی خوراکی در بسته بندی مواد غذایی
  • تعیین مناسبترین نسبت اوره و ملاس در سیلوی سرشاخه نیشکر
  • بررسی کاربرد استاندارد ایمنی ‏‎HACCP‎‏ برای کنترل مایکوتوکسین ها در تولید خشکبار.
  • بررسی فیتین در دانه‌های غذایی و Corn steer liquos و بازیابی آن
  • شیرین‌کننده‌های طبیعی ، مشابه طبیعی و مجاز و کاربرد آن در صنایع نوشابه ، آب میوه و کمپوت
  • بررسی اثر مقادیر مختلف کلرور کلسیم در جلوگیری از ترکیدگی پوست در کمپوت گیلاس

موضوعات پیشنهادی پایان نامه مهندسی کشاورزی گرایش صنایع غذایی

  • بررسی مسائل اقتصادی ، کیفی و تغذیه‌ای و تکنیکی نان
  • استخراج آنزیم پروتئاز گیاهی (با اولویت انجیر) و تعیین شرایط بهینه جهت استفاده از آن در صنایع لبنی
  • بررسی اثر بازدارندگی پلانتاریسین لاکتو با سیل پلانتوروم بر روی رشد برخی از باکتریهای موجود در مواد غذایی (سوسیس و کالباس) و یافتن بهترین شرایط برای تولید بیشتر آن
  • بررسی استفاده‌های صنعتی از میوه درخت بلوط
  • روش تشخیص اقلام غذایی پرتودیده از روی شکستگی ‏‎DNA
  • بررسی فعالیت ضدقارچی باکتری‌های آغازگر بومی لبنی بر علیه قارچ‌های عامل فساد مواد غذایی در سطح آزمایشگاهی
  • اویرایش شده تولید و ارزیابی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی آستازانتین و غنی‌سازی آبجو بدون الکل (ماءالشعیر) با آن
  • تولید ماست فراسودمند غنی شده با جوانه گندم
  • بررسی تاثیر فرایند فشار بالا و حرارتی بر ویژگی‌های کیفی پوره کلم بروکلی بسته‌بندی شده از فیلم‌های پلیمری چندلایه
  • بررسی روش نگهداری قارچ خوراکی دکمه‌ای به صورت اسلایس و پودر
  • موانع و مشکلات صادرات صنایع نساجی
  • بررسی تولید رنگ خوراکی قرمز از چغندر لبوئی و پایداری آن در خلال فرایندهای غذائی
  • تأثیر سبوس فراوری‌شده بر خصوصیات شیمیایی، رئولوژیکی و ریزساختاری آرد، خمیر و نان سنگک

موضوعات پیشنهادی پایان نامه مهندسی کشاورزی گرایش صنایع غذایی

  • بررسی کیفیت غذاهای سنتی اطلس غذایی ایران
  • بررسی رئولوژی و برخی خواص فیزیکوشیمیایی عصاره شیرین بیان
  • بررسی تاثیر بسترهای مختلف ضایعات کشاوزی و صنایع غذایی بر میزان تولید و مواد شیمیایی
  • مطالعه و بررسی مصرف آب در صنایع به منظور تدوین روشهای صرفه جویی در مصرف آب (در صنایع غذایی)
  • طرح مطالعاتی تعیین موانع راهبردی- فنآوری در صنایع غذایی و ارائه اولویتهای تحقیقاتی و صنعتی
  • تولید اسانسها و طعم‌دهنده‌های مورد مصرف در صنایع نان و شیرینی و شکلات با استفاده از منابع طبیعی داخلی
  • شناسایی عوامل موثر بر ظرفیت تولید صنایع غذایی و آشامیدنی و ارائه استراتژی‌های مناسب در راستای بهبود وضعیت این صنایع(مطالعه موردی: استان خراسان رضوی)
  • نقش صنایع تبدیلی در امنیت غذا و توسعه پایدار
  • تعیین ارزش غذایی ( انرژی متابولیسمی ) باقیمانده رستورانی و تاثیر بر راندمان تولید طیور گوشتی
  • ارتباط تنوع الگوهای تولید و امنیت غذایی خانوار در مناطق روستایی استان فارس
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام