سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

دانلود رایگان مقاله رشته صنایع غذایی

انتشار 20 آبان 1397
مطالعه 4 دقیقه

دانشجویانی که قصد انتخاب موضوع برای پایان نامه خود را دارند اما اشنایی کامل با موضوعات ناب و جدید را ندارند می توانند با مطالعه مقالات چاپ شده سال های اخیر در رشته تحصیلی خود با موضوعات جدید آشنا شوند.

دانلود رایگان مقاله رشته صنایع غذایی

رشته صنایع غذایی گرایش های زیادی دارد که سالانه از طریق آزمون های برگزار شده از طرف وزارت علوم دانشجویان زیادی را جذب میکند.باتوجه به اهمیت رشته صنایع غذایی و شاخه های آن سالانه تعداد زیادی تحقیقات و پژوهش ها در مورد آن انجام میشود و مقالات بسیار ارزشمندی از نتایج این مطالعات منتشر می شود.
یکی از راه های دستیابی به مقالات منتشر شده در این زمینه مراجعه به پایگاه های مجلات معتبر میباشد. اگر دانشجو هستید و قصد انتخاب موضوع برای پایان نامه خود را دارید، به شما توضیه می کنیم که حتما مقالات مرتبط با رشته تحصیلی خود را مطالعه نمایید تا بتوانید موضوع مورد علاقه خود را انتخاب نمایید.
موسسه سینا برای این منظور چند نمونه از مقالات منتشر شده در زمینه موضوعات مختلف مدیریت به همراه ترجمه آنها را برای شما قرار داده است تا با مطالعه آنها بتوانید با موضوعات مختلف رشته خود آشنا شوید.در این بخش استفاده از این مقالات  رایگان می باشد. مقالات هم به صورت انگلیسی و هم ترجمه شده هستند و تمامی مقالات از طرف مجلات معتبر خارجی پذیرفته شده اند و تاریخ انتشار اکثر مقالات طی دوسال اخیر میباشد یعنی موضوعات کاملا جدید میباشند.

ردیف

عنوان مقاله

رشته های مرتبط

دریافت فایل

1

ارزیابی زیست پذیری باکتری های لاکتیک اسید آزاد و انکپسوله با استفاده از مدل معدی روده ای in vitro و مطالعات قابلیت بقا میکروکپسول های سین بیوتیک در ماتریکس غذایی خشک در طی ذخیره سازی

Evaluation of the viability of free and encapsulated lactic acid bacteria using in vitro gastro intestinal model and post storage survivability studies of synbiotic microcapsules in dry food matrix

مهندسی صنایع غذایی، علوم مواد غذایی و فناوری مواد غذایی

2

پیشرفت های اخیر در روش ها و فنون تعیین کیفیت تازگی و ارزیابی ماهی و فیله ماهی: یک مقاله مروری

Recent Advances in Methods and Techniques for Freshness Quality Determination and Evaluation of Fish and Fish Fillets: A Review

صید و بهره برداری آبزیان، عمل آوری فرآورده های شیلات و کنترل کیفی و بهداشت

3

فعالیت آنتی باکتریال باکتروسین ها: کاربرد آن در غذاها و داروها

Antibacterial activities of bacteriocins: application in foods and pharmaceuticals

صنایع غذایی، داروسازی، شیمی، زیست شناسی، علوم سلولی و مولکولی، میکروبیولوژی، بیوشیمی، شیمی دارویی، فارماکولوژی، داروسازی بالینی، علوم صنایع غذایی

4

بررسی های (مطالعات) ترکیبی و فعالیت های بیولوژیکی (زیست شناسی) روغن های Perovskia abrotanoides Karel

Compositional studies and Biological activities of Perovskia abrotanoides Kar. oils

مهندسی کشاورزی، زیست شناسی و صنایع غذایی، فراوری مواد غذایی، علوم مواد غذایی، علوم گیاهی، گیاه پزشکی و گیاهان دارویی

5

مروری بر فرآورده های غذایی اصلاح شده ژنتیکی: مزایا، خطرات، ایمنی سلامت و قوانین مربوطه

An overview of genetically modified food products: Benefits, risks, health safety and related regulations

بیوتکنولوژی میکروبی، کنترل کیفی و بهداشت، علوم مواد غذایی و فناوری مواد غذایی

6

استفاده از متدهای مختلف برای آزمایش فعالیت آنتی اکسیدانی روغن اسانس مرزنجوش

Use of different methods for testing antioxidative activity of oregano essential oil

فناوری مواد غذایی، علوم مواد غذایی، شیمی کاربردی و شیمی آلی

7

 

اثرات ویسکوزیته و دما بر روی ویژگی های کف شیر کامل تغلیظ شده

Effects of Viscosity and Temperature on the Foaming Characteristics of Concentrated Whole Milk

علوم مواد غذایی و فناوری مواد غذایی

8

نشاسته

Starch

صنایع غذایی، علوم مواد غذایی

9

فراتر رفتن از آبزدایی تراوشی معمول با هدف مزیت کیفیتی و صرفه جویی در انرژی

Going beyond conventional osmotic dehydration for quality advantage and energy savings

صنایع غذایی، فراوری مواد غذایی، زیست شناسی و بیوشیمی

10

اندازه مقدار هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای در روغن های خوراکی و مواد غذایی کبابی شده توسط HPLC / UV-VIS تشخیص داده می شود.

Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in edible oils and barbecued food by HPLC/UV–Vis detection

شیمی، زیست شناسی، صنایع غذایی، فناوری مواد غذایی، شیمی تجزیه، علوم گیاهی علوم مواد غذایی

11

پدیداری و پایداری مقاومت فشار بالا در پاتوژن های غذایی مختلف

Emergence and Stability of High-Pressure Resistance in Different Food-Borne Pathogens

مهندسی صنایع غذایی، علوم مواد غذایی، فراوری مواد غذایی و زیست فناوری مواد غذایی

12

آنتی اکسیدان ها در میوه ها و سبزیجات – بهداشت هزاره

Antioxidants in fruits and vegetables ± the millennium’s health

مهندسی صنایع غذایی، زیست شناسی و کشاورزی، علوم مواد غذایی، فناوری مواد غذایی، بیوشیمی، علوم سلولی و مولکولی

13

منبسط کنندگان کره کاکائو مقاوم به حرارت از چربی های Mahua Madhuca (لافیولیا) و کاکوم (گارسینیای هندی)

Heat-Resistant Cocoa Butter Extenders from Mahua (Madhuca latifolia) and Kokum (Garcinia indica) Fats

صنایع غذایی و شیمی، علوم مواد غذایی، فناوری مواد غذایی، شیمی تجزیه و شیمی کاربردی

14

مدلی برای ارتباط کیفیت حسی در زنجیره فرآوری غذای دریایی

A Model for Communication of Sensory Quality in the Seafood Processing Chain

صنایع غذایی، علوم مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی و فناوری مواد غذایی

15

قابلیت ردیابی غذا های دریایی در ایالات متحده: روند های فعلی، طراحی سیستم و کاربرد های بالقوه

Seafood Traceability in the United States: Current Trends, System Design, and Potential Applications

صنایع غذایی، علوم مواد غذایی و زیست فناوری مواد غذایی

 

 

 

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام
چگونه در جلسه مصاحبه دکتری داوران را تحت تاثیر قرار دهیم؟
چگونه در جلسه مصاحبه دکتری داوران را تحت تاثیر قرار دهیم؟
راهنمای انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری 1404 در دسترس قرار گرفت
راهنمای انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری 1404 در دسترس قرار گرفت
استخراج سریع مقاله از پایان‌نامه برای مصاحبه دکتری
استخراج سریع مقاله از پایان‌نامه برای مصاحبه دکتری
انتشار کتاب تخصصی با ترجمه حرفه‌ای در سینا ترجمه/ فرصتی ارزشمند برای موفقیت در مصاحبه دکتری
انتشار کتاب تخصصی با ترجمه حرفه‌ای در سینا ترجمه/ فرصتی ارزشمند برای موفقیت در مصاحبه دکتری
پذیرش و چاپ مقاله با احتمال پذیرش بالا
پذیرش و چاپ مقاله با احتمال پذیرش بالا
مراحل و هزینه‌های چاپ کتاب
مراحل و هزینه‌های چاپ کتاب
8  اشتباه رایج در مقاله نویسی
8 اشتباه رایج در مقاله نویسی
مراحل 0 تا 100 نگارش رزومه حرفه‌ای
مراحل 0 تا 100 نگارش رزومه حرفه‌ای
در سینا ترجمه چه خدماتی برای تقویت رزومه جهت مصاحبه دکتری ارائه می‌گردد؟
در سینا ترجمه چه خدماتی برای تقویت رزومه جهت مصاحبه دکتری ارائه می‌گردد؟
5 اشتباه رایج در ترجمه مقالات علمی که باعث ریجکت شدن مقاله شما می‌شود
5 اشتباه رایج در ترجمه مقالات علمی که باعث ریجکت شدن مقاله شما می‌شود
استخراج مقاله ISI از پایان‌نامه
استخراج مقاله ISI از پایان‌نامه
تاثیر چاپ مقاله در تبدیل وضعیت استخدامی اعضای هیئت علمی
تاثیر چاپ مقاله در تبدیل وضعیت استخدامی اعضای هیئت علمی
پکیج های تقویت رزومه علمی آزمون مصاحبه دکتری 1404
پکیج های تقویت رزومه علمی آزمون مصاحبه دکتری 1404
پذیرش فوری مقاله برای مصاحبه دکتری
پذیرش فوری مقاله برای مصاحبه دکتری
ضرورت چاپ مقاله برای مصاحبه دکتری
ضرورت چاپ مقاله برای مصاحبه دکتری
امتیاز چاپ مقاله و چاپ کتاب در مصاحبه دکتری
امتیاز چاپ مقاله و چاپ کتاب در مصاحبه دکتری
بهترین سایت معرفی مجلات برای پذیرش و چاپ مقاله
بهترین سایت معرفی مجلات برای پذیرش و چاپ مقاله
معرفی کتاب جدیدالنشر/ثبت اسم شما به‌ عنوان مترجم
معرفی کتاب جدیدالنشر/ثبت اسم شما به‌ عنوان مترجم
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی