رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از احصاء شاخص های سند آمایش خدمات دانشجویی کشور خبرداد و گفت: امکانات و بودجه به گونه ای توزیع خواهد شد که اختلاف رفاهی دانشگاه ها به حداقل ممکن برسد.
ناصر مطیعی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت تنظیم سند آمایش خدمات دانشجویی در کشور گفت: شاخص های مربوط به سند آمایش خدمات دانشجویی احصاء و فرایندهای بروزرسانی آن تدوین شده است.
وی ادامه داد: در طول ۳ یا ۴ دهه گذشته آموزش عالی گسترش کمی زیادی پیدا کرد و از طرف دیگر تعداد دانشجویان نیز افزایش یافت که این دانشجویان نیاز به خدمات رفاهی خوابگاه تغذیه دارند، این درحالی است که این خدمات رفاهی متناسب با هم رشد نیافته است، برای همین دانشگاه ها از نظر برخورداری از زیرساخت های رفاهی و خدمات رفاهی دارای یک وضعیت نیستند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم برای اینکه بتواند امکانات و حمایت هایی که انجام می دهد، عادلانه باشد، اول باید امکانات رفاهی دانشگاه ها را مشخص کند، به عنوان مثال اینکه کدام دانشگاه چه تعداد خوابگاه دارد چه تعداد خوابگاه و یا فضای جدید نیاز دارد تا در مرحله بعد با توجه به ضریب برخورداری و یا ضریب محرومیت، امکانات و بودجه به گونه ای تنظیم و توزیع شود که اختلاف دانشگاه ها از نظر خدمات رفاهی به حداقل ممکن برسد.
مطیعی افزود: در حال حاضر فرایندهای سند آمایش خدمات دانشجویی شناسایی شده همچنین شاخص های آن احصاء شده و در حال اجرای مقدمات سامانه سپاری است. این فرایند تبدیل سامانه ای خواهد شد که سال به سال به روز می شود.
وی ادامه داد : در حال حاضر ۱۸۶ آشپزخانه و ۳۴۶ سالن غذا خوری در دانشگاه های دولتی داریم که رتبه بندی شده اند، در سال ۹۸ حدود ۶۵ میلیارد تومان برای ارتقاء غذاخوری ها، ۸۸ میلیارد کمک به ارتقا سطح خوابگاه ها و ۱۲۱ میلیارد برای تعمیر و تجهیز خوابگاه ها در نظر گرفته شد.