در مورد رشته کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه و منابع آزمون و ضریب دروس کنکور و دانشگاه های پذیرنده این رشته و چگونگی ورد به این رشته و گرایش آن توضیحاتی را برای شما عزیزان داده شده است.
رشته کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه شاخهای از علوم پزشکی و آمیختهای از علوم زیستی، بهداشتی و تغذیه است که بر پایه علم تغذیه و باتوجه به عوامل فیزیکی، فرهنگی و اجتماعی اقتصادی در راستای ارتقاء سلامت جامعه گام بر میدارد. یکی از شرایط حفظ و ارتقاء سلامت فرد و جامعه دریافت غذای سالم و کافی است. غذا نه تنها باید نیازهای فیزیولوژیک را برآورده سازد، بلکه باید با شرایط و وضعیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه نیز هماهنگی داشته باشد. مسئولیت اساسی دانش آموخته علوم بهداشتی در تغذیه این است که با در نظر گرفتن نیازها و امکانات جامعه و با حفظ ارزشهای انسانی و اجتماعی در جهت تأمین و ارتقاء سلامت جامعه گام بردارد. برای دستیابی به این هدف باید افرادی تربیت شوند که مهارتهای تخصصی و اقتصادی منطبق با فلسفه بالا را جهت ارائه در سطح جهان دارا باشند. از این رو، متخصصان علوم بهداشتی در تغذیه باید مهارتهایی کسب کنند تا بتوانند بعنوان عضوی از تیم بهداشتی در حفظ و بهبود سلامت جسمی و روانی جامعه فعالیت کنند. دانش آموختگان این رشته باید علاوه بر این به مبانی الهی و دینی و ارزشهای حاکم بر جامعه توجه نمایند.
مجموعه علوم تغذیه |
||
---|---|---|
دروس مربوطه |
نام مراجع معرفی شده |
مولفین و مترجمین |
تغذیه اساسی و کاربردی |
1.shils olson, shike and ross 10th 2014 modern nutrition in health and disease |
|
بیوشیمی عمومی |
Principles of biochemistry |
Lehninger Devlin |
فیزیولوژی |
فیزیولوژی پزشکی |
گایتون |
زبان عمومی |
زبان کارشناسی ارشد |
تالیف دکتر ناصر حاجی پور انتشارات علوم و فنون معین |
دروس |
ضرایب |
---|---|
تغذیه اساسی و کاربردی |
4 |
بیوشیمی |
2 |
فیزیولوژی |
2 |
زبان عمومی |
2 |
دانشگاه |
دولتی |
مازاد |
جمع کل |
---|---|---|---|
آزاد واحد علوم تحقیقات تهران |
15 |
0 |
15 |
اصفهان |
5 |
3 |
8 |
ایران |
6 |
0 |
6 |
تبریز |
9 |
3 |
12 |
تهران |
9 |
3 |
12 |
شیراز |
2 |
1 |
3 |
قزوین |
5 |
2 |
7 |
یزد |
7 |
3 |
10 |
جمع کل |
58 |
15 |
73 |