در مورد رشته کارشناسی ارشد علوم تغذیه و منابع آزمون و ضریب دروس کنکور و دانشگاه های پذیرنده این رشته و چگونگی ورد به این رشته و گرایش آن توضیحاتی را برای شما عزیزان داده شده است.
رشته علوم تغذیه یکی از رشته های بسیار خوب و پرطرفدار وزارت بهداشت در مقطع کارشناسی ارشد است که با مواد غذایی، ارزش غذایی آنها و درمان های مبتنی بر تغذیه و رژیم های خاص غذایی سر و کار دارد. از نظر کلینیکی، این رشته به ارزیابی ارزشهای غذایی، نحوه تغذیه مناسب برای بهبود بیماری و حفظ سلامت افراد و همچنین تناسب بین فعالیت و رژیم غذایی می پردازد. از آنجا که این رشته یا یکی از ضروری ترین بخش های زندگی انسان یعنی غذا درگیر است، بنابراین بسیار مورد توجه قرار دارد. داشتن مجوز تأسیس مرکز مشاوره و همچنین استخدام به عنوان مشاور تغذیه در کلینیک ها، بیمارستان ها، مطب ها، باشگاهای ورزشی حرفه ای و حتی مراکز آموزشی - درمانی و مدارس باعث می شود تا بسیاری سودای این رشته را در سر پرورانده و نسبت به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد آن بسیار تمایل نشان دهند. از این روست که سطح رقابت در این رشته بسیار بالاست.
مجموعه علوم تغذیه |
||
---|---|---|
دروس مربوطه |
نام مراجع معرفی شده |
مولفین و مترجمین |
تغذیه اساسی و کاربردی |
1.shils olson, shike and ross 10th 2014 modern nutrition in health and disease |
|
بیوشیمی عمومی |
Principles of biochemistry |
Lehninger Devlin |
فیزیولوژی |
فیزیولوژی پزشکی |
گایتون |
زبان عمومی |
زبان کارشناسی ارشد |
تالیف دکتر ناصر حاجی پور انتشارات علوم و فنون معین |
دروس |
ضرایب |
---|---|
تغذیه اساسی و کاربردی |
4 |
بیوشیمی عمومی |
2 |
فیزیولوژی |
2 |
زبان عمومی |
2 |
دانشگاه |
دولتی |
مازاد |
جمع کل |
---|---|---|---|
آزاد واحد علوم تحقیقات تهران |
15 |
0 |
15 |
اصفهان |
5 |
3 |
8 |
ایران |
6 |
0 |
6 |
تبریز |
9 |
3 |
12 |
تهران |
9 |
3 |
12 |
شیراز |
2 |
1 |
3 |
قزوین |
5 |
2 |
7 |
یزد |
7 |
3 |
10 |
جمع کل |
58 |
15 |
73 |