بسیاری از مجلات در هنگام دریافت مقاله ، از نویسنده درخواست نامه کاورلتر cover letter میکنند. در نامه کاور لیتر باید اطلاعات مفیدی در مورد مقاله ارایه داده شود؛ اعم از اینکه چرا مقاله شما مهم است و چگونه متناسب با اسکوپ مجله میباشد. به طوریکه باید کاورلیتر نظر ادیتور مجله را به خود جلب نماید.
اولین کاری که برای نگارش کاور لیتر باید در نظر داشته باشیم بررسی دستورالعمل های مجله برای نویسندگان هست تا از این طریق از الزامی بودن نامه کاورلیتر برای ارسال به ادیتور اطلاعات کسب نماییم. بعضی مجلات درخواست نگارش اظهارات خاصی را در کاور لتر می دهند ، پس بهتر هست با خواندن قسمت دستورالعمل مجله برای نویسندگان از این اطلاعات و اظهارات آگاه شویم.
کاورلتر اولین مدرکی است که توسط سردبیر مجله بررسی می شود. هدف از نوشتن کاورلتر معرفی مختصر نویسنده مقاله و همچنین اهداف او از نوشتن مقاله می باشد. در واقع کاورلتر برای مجله مورد نظر برای ارسال مقاله و سردبیر مجله نوشته می شود. با خواندن نامه کاورلیتر مقاله هست که سردبیر تشخیص می دهد آیا خواندن مقاله ارسالی ارزش صرف وقت دارد یا خیر و بر حسب اون برای ارسال به داوری و یا ریجکت مقاله اقدام می نماید.
رزومه تحصیلی یا آکادمیک در واقع محتوا و اطلاعات رزومه تحصیلی فرد هست.
مهمترین تفاوت بین رزومه و کاورلتر در این است که سوابق علمی و عملی نویسنده در رزومه یا CV به صورت تیتر وار ذکر می گردد ولی در نامه کاور لتر همان طور که از تعریف آن مشخص می باشد به صورت مشروح سوابق مطرح می شود..
چنانچه در نوشتن نامه کاورلتر تخصصی کافی ندارید و تصور میکنید کاور لتر نگارش شده توسط شما نمی تواند نظر سردبیر را به خود جلب نماید و مقاله تان سریع ریجکت (رد) می شود؛ و یا زمان کافی برای نگارش کاورلتر را ندارید، موسسه سینا با سابقه بالغ بر 6 سال در زمینه فرمت بندی و سابمیت مقاله در مجلات داخلی و خارجی ،و نگارش کاور لتر به طور تخصصی آماده خدمت رسانی می باشد .