سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

ساختار یک مقاله مروری

انتشار 28 خرداد 1397
مطالعه 3 دقیقه

یک مقاله مروری تحقیقات اخیر در یک موضوع  تحقیقی را برای فهم و درک بهتر افراد و همچنین تجمیع یک موضوع تحقیقی بگونه ای خلاصه سازماندهی می‌کند.

ساختار یک مقاله مروری

یک مقاله مروری، پیشینه یا پس زمینه در یک موضوع علمی خاص را بررسی می کند و چندین مقاله را که در آن زمینه کار شده است را مورد تحلیل قرار می دهد. به عنوان مثال، شما می خواهید ببینید که در 10 تا 15 سال اخیر در خصوص یک موضوع خاص چه مطالعاتی انجام گرفته است. 
تعداد چنین مقالات نگارش شده ای کمتر از یافته های تجربی و جدید هستند. این مقاله دانش پیشین لازم را در مورد موضوع خاص مورد تحلیل قرار می دهد در حالی که یک مقاله علمی پژوهشی بر روی یک موضوع یا فرضیه جدید تمرکز کرده و سعی در یافتن نتیجه مطلوب برای آن می باشد. با توجه به اهمیتی که یافته های جدید دارند، بیشتر مقالات نوشته شده توسط محققین و پژوهشگران، از این نوع می باشد. اما مقالات مروری بیشتر جنبه آموزشی داشته و برای افرادی که قصد دارند در خصوص یک موضوع خاص یک مطالعه تکمیلی داشته باشند، این مقالات گزینه مناسبی می باشند.

بررسی ساختار مقاله مروری

یک مقاله مروری همانطور که گفته شد به تحلیل نتایج یافته های قبلی در یک موضوع خاص می پردازد. در نتیجه از لحاظ فرم نگارشی و ساختاری با مقالات پژوهش متفاوت خواهد بود. برای مثال در مقالات پژوهشی به دلیل جدید بودن موضوع بایستی روش کار انجام پژوهش و نتایج آن در مقاله بیان شود اما در مقالات مروری چون موضوع جدیدی بررسی نمی شود، بنابراین بخش نتایج و روش کار وجود ندارد.

ساختار معمول مقالات مروری

  1. عنوان
  2. چکیده
  3. معرفی
  4. متن مقاله
  5. نتیجه گیری
  6. منابع

مقدمه مقاله مرورری باید به ترتیب زیر نوشته شود:

  • اهمیت موضوع، هم از لحاظ تکنولوژی و هم کاربرد در دنیای واقعی، و هم در کمک به تحقیقات دیگر و چشم انداز دراز مدت.
  • شرح مختصر موضوع مورد بررسی
  • اهمیت بررسی این موضوع 
  • خلاصه ای از بخش های ارائه شده در این مقاله
  • خلاصه ای از استراتژی های پیشنهادی و مقالات موجود بر اساس طبقه بندی ارائه شده

بدنه یک مقاله مروری

لازم به ذکر است که در این قسمت شما باید روش جستجوی خود را برای به دست آوردن مقالات به طور خلاصه ارائه دهید. به عنوان مثال: کدام بانک اطلاعاتی را جستجو کردید؟ چه کلمات کلیدی را استفاده کرده اید؟ چند مقاله مورد مطالعه قرار داده اید؟ معیار انتخاب مقالات استفاده شده برای نگارش مقاله مروری از میان مقالات دیگر؟
سپس خلاصه ای از موارد و روش های استفاده شده در مقالات را ذکر نمایید.هر روشی بایستی در بخش توضیحی خود نوشته شود. یعنی اگر چندین دسته بندی در بخش مقدمه خود دارید، روش کار هر کدام را در بخش خود بنویسید. 
مشکلاتی که در این مطالعات وجود داشته و همچنان رفع نشده است را بیان کنید.
تحلیل آماری و نتایج گرفته شده برای هر بخش را مطرح کنید.

بحث و نتیجه گیری :

این بخش در مقالات مروری بسیار حائز اهمیت است. زیرا شما در این بخش به تحلیل نتایج گذشته می پردازید و سعی دارید یه تحلیل جدید و خوب از کارهای قبلی را ارئه دهید.
خلاصه ای از نتیجه گیری مقالاتی که مورد مطالعه قرار داده اید را در انتهای بحث و یا در بخش جداگانه ای تحت عنوان نتیجه گیری ارائه نمایید. البته اینطور نباشد که نتایج را کپی کرده و در مقاله قرار دهید. بایستی نتایج را بر اساس تحلیل های خود از مطالعات پیشین بنویسید. 

منابع

درج منابع و رفرنس ها در مقالات مروری نیز همانند مقالات علمی پژوهشی حائز اهمیت است. البته در مقالات پژوهشی منابع بسیار محدود هستند. اما در مقالات مروری با توجه به تحلیلی بودن آن، گاهی تعداد رفرنس ها به 200 عدد هم می رسد. سعی کنید سبک رفرنس نویسی مقاله خود را از همان ابتدا مطابق با دستورالعمل مجله ای که قرار است مقاله خود را در آن به چاپ برسانید، بنویسید.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام