یکی از پیشروترین سرویس های اطلاعاتی الکترونیکی سرویس ساینس دایرکت میباشد که در واقع یک کتابخانه دیجیتالی بزرگ به حساب می اید.
دانشجویانی که قصد انتخاب موضوع پایان نامه دارند احتمال زیاد با این سایت آشنایی دارند و بارها از آن استفاده کرده اند. هدف از تشکیل و فعالیت این کتابخانه دیجیتال پیشبرد مرزهای علم و دانش در سراسر دنیا و همچنین راهگشای محققان در تمام زمینه های علوم است تا بتوانند تصمیمات بهتری در رابطه با تولیدات، اختراعات و نگهداری و مداوای بیماران و… بگیرند.
به وسيله ساینس دایرکت می توان به بيش از 2500 مجله علمي، فني، پزشكي و بيش از 59 ميليون چكيده مقالات علمي به صورت تمام متن دسترسي پيدا کرد. با مقالات بيش از 120 ناشر ديگر ارتباط برقرار کرد. ساینس دایرکت تقريباً شامل تمامی موضوعات بخصوص علوم پايه ، علوم محض، كشاورزي ، فني و مهندسي، علوم پزشكي ، اقتصاد و علوم انساني و علوم اجتماعي می باشد.
اکثر مقالات و کتاب ها به صورت چکیده در ساینس دایرکت در اختیار عموم قرار دارد اما برای دسترسی به تمام متن آن ها باید مبلغی را پرداخت.
عضویت در پایگاه اطلاعاتی ساینس دایرکت به دو صورت عضویت عادی و عضویت سفارشی می باشد. برای عضویت در سایت ساینس دایرکت باید در صفحه اصلی این پایگاه، گزینه register را انتخاب کنید و با تکمیل آن می توانید به عنوان عضو پایگاه از امکاناتی که برای یک کاربر قرار داده شد، استفاده کنید.
جستجو در پایگاه اطلاعاتی ساینس دایرکت به دو صورت ساده و پیشرفته صورت می گیرد و از طریق گزینه Search قابل مشاهده است. تفاوتی که بین جستجوی ساده و پیشرفته وجود دارد این است که در قسمت مربوط به جستجوی پیشرفته امکان پیدا کردن منبع دلخواه کاربر بیشتر وجود دارد و کاربر می تواند با انتخاب قسمت مربوطه، به منبع دلخواه خود دست پیدا کند. ساینس دایرکت فایل راهنمای کاربران برای استفاده از جستجو را در قسمت Search tips قرار داده است.
تصویر زیر صفحه اصلی وب سایت سانس دایرکت میباشد که با مراجعه به سایت خواهید دید که به چند صورت میتوانید مقاله یا عنوان مورد نظرتان را جسجتو کنید. از طریق کلید واژه هاو نام نویسندگان. عنوان مجله یا کتاب و...