سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

شاخص IF ، JIF و JRK در چاپ مقالات ISI چیست؟

انتشار 18 اردیبهشت 1397
مطالعه 3 دقیقه

موسسه ISI بریا ارزیابی و رتبه بندی مجلات ، از شاخص های مختلفی استفاده میکند. در این مقاله شاخص IF ، JIF و JRK را مورد بررسی قرار می دهیم.

شاخص IF ، JIF و  JRK در چاپ مقالات ISI چیست؟

موسسه اطلاعات علمی ISI برای ارزیابی و اندازه گیری میزان اهمیت  و رتبه ی تمام مجلات تحت پوشش خود ، فاکتور های زیر را بررسی می کند:

1.ایمپکت فکتور(IMPACT FACTOR)

2.شاخص فوری (Immediacy index)

3.نیمه عمر (Immediacy index)

اما در برخی آیین نامه ها ممکن است با شاخص های IF، JIF و  JRK نیز مواجه شوید.در ادامه به توضیح این شاخص ها میپردازیم.

شاخص IF در ژورنالهای ISI

در بین تمام شاخص های سنجش علمی ، ایمپکت فکتور ، شناخته شده ترین و کاربردی ترین شاخص به شمار میرود.در واقع این شاخص نشان دهنده هنر مجله و کارکنان آن در جذب بهترین مقالات است و عبارتست از ، تعداد ارجاعات به مقالات منتشر شده  در دو سال قبل ، بر تعداد کل مقالات منتشر شده در آن دو سال .این عامل هر سال توسط ISI  با توجه به تعداد ارجاعات به هر یک از ژورنالهای علمی خود محاسبه و نتیجه ی آن در  Journal Citation Reports یا همان JCR ، منتشر میشود.این ضریب برای مجله محاسبه میشود.

شاخص JIF در ژورنالهای ISI

در موسسه ی ISI ، هر مجله برای خود دارای علامت ID ( شماره مجله ) است.ترتیب این شماره ها ، در ردیف بندی کلی مجلات این پایگاه ، بر اساس حروف الفبا است.بدین صورت ، ID  مجلاتی که با حرف A  آغاز میشوند ، از شماره ی یک آغاز شده و به ترتیب به مجلاتی که نام آنها با Z آغاز میشوند ، ختم میگردد.موسسه ISI  همچنین در پایان هر سال به صورت جدول ، میانگین فاکتور JIF را ارائه میکند.JIF ، در واقع میانگین فاکتور های تاثیر  نشریه در طول سالیان فعالیتش در ISI است.برای محاسبه JIF باید تمام فاکتور های تاثیر را در طی آن سالها با هم جمع و سپس بر تعداد سالهای وجودی فاکتور تاثیر ، تقسیم کرد. علاوه برآن میانگین انحرافات مطلق IF سالانه ، از مقدار JIF تعیین میشود و با آن افت و خیز های ژورنال مشخص میگردند.

شاخص JRK  در ژورنالهای ISI

در پایان هر سال ، مجلات هم موضوع ، بر طبق شاخص JIF مرتب  و این مجلات بر طبق امتیازات خود ، مشخص میشوند.مجلات با بیشترین JIF در صدر و مجلات با کمترین JIF در انتهای جدول قرار میگیرند. چنانچه شماره ردیف یک مجله در یک مطلب خاص (یک گرایش علمی خاص)، در چنین جدولی که به ترتیب JIF مرتب شده است، با نماد n نشان داده می شود و نماد N هم مشخص کننده ی تعداد ژورنال در آن مطلب خاص باشد، درجه بندی نشریه (Rank Journal) علامت اختصاری “JRK” در آن گرایش علمی خاص به صورت زیر تعریف و محاسبه می شود:مشخص است که JRK بین عدد صفر و یک قرار دارد. وقتی JRK برای مجله ای در موضوعی خاص، یک است ، . بدان معنی است که آن گرایش خاص علمی هیچ مجله ای وجود ندارد که درجه ی آن بر مبنای JIF، بالاتر از مجله مورد نظر باشد. وقتی JRK برای یک مجله موضوعی ۶۵ %می باشد، بدان معنی است که در آن گرایش خاص، ۳۵ درصد مجله ها بر مبنای JIF، بالاتر از مجله موردنظر هستند.

دیگر خدمات موسسه سینا

موسسه انتشاراتی سینا با رویکردی متفاوت در این حرفه  و با بهره گیری از پیشرفته ترین امکانات و استفاده از پرسنل نخبه و مجرب، جهت رفاه نویسندگان، دانشجویان و محققان محترم ، در بخش چاپ کتاب ، توانایی انتشار هر نوع کتابی با هر سبک و اندیشه ای را فراهم آورده است تا حتی دانشجویان عزیز نیز بتوانند پایان نامه ی خود را در تعداد محدود و با قیمت مناسب ،به چاپ برسانند.همچنین در بخش چاپ مقاله ، با تعاملات و رایزنی های گسترده با نشریات معتبر داخلی و خارجی ، امکان چاپ مقالات تضمینی را فراهم آورده است.

شما عزیزان میتوانید درخواست خود را از طریق ایمیل موسسه به نشانی : AZARGAN.PUB@GMAIL.COM و یا شماره تلفن های 09149724522 و  ⌕    ثبت سفارش کنید تا در کمترین زمان ممکن به انجام آن مبادرت کنیم.در ضمن اخبار سایت در مورد معرفی مجلات جدید و لیست ژورنال های نامعتبر و جعلی را از کانال تلگرامی ما دنبال کنید.

 نشان برتری یک مجموعه ی موفق ، کیفیت بالای اوست ، چراکه کیفیت اتفاقی نیست

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام