مدیر کل دفتر ارتباط جامعه با صنعت وزارت علوم با اشاره به اینکه به دلیل کرونا پروژه های ارتباط با صنعت دانشگاه ها متوقف نمی شود، گفت: قرارداد تنظیم شده میان طرفین در واقع یک تعهد حقوقی است.
پرتال دانشگاهی به نقل از محمدسعید سیف در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به این سوال که تکلیف پروژه ها و قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه ها با توجه به شرایط کرونایی و محدودیت های موجود چیست، اظهار کرد: پروژه های ارتباط با صنعت دانشگاه ها، تعهداتی را شامل می شود که باید در سال جاری اجرایی شود.
مدیر کل دفتر ارتباط جامعه با صنعت وزارت علوم افزود: البته چه از بعد کارفرمایی و چه از سوی مجریان پروژه ها مشکلاتی بر سر راه قراردادها و اجرایی شدن آن ها وجود دارد که در این خصوص باید مذاکراتی صورت گیرد. این مذاکرات باید صورت گیرد چرا که شاید لازم باشد در هزینه ها تجدید نظری صورت گیرد و یا از لحاظ زمان بندی تغییراتی در آن اعمال شود.
سیف ضمن تاکید بر اینکه پروژه های ارتباط با صنعت دانشگاه ها در هر صورت متوقف نمی شود، خاطرنشان کرد: قرارداد تنظیم شده میان طرفین در واقع یک تعهد حقوقی است و باید اجرایی شود.
وی در ادامه افزود: دانشگاه ها در این جهت که پروژه ها در شرایط کنونی به خوبی جلو برود، تمهیداتی را در نظر گرفته اند، از جمله اینکه برای استقرار محققان و پژوهشگران در دانشگاه تدابیری را اندیشیده اند و از طرفی شرایط را برای حضور آن ها در آزمایشگاه ها و کارگاه ها فراهم کرده اند.
مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم با اشاره به نامه معاون اول رئیس جمهور در خصوص تسهیل در پروژه های ارتباط با صنعت در شرایط کرونایی گفت: ۳ ماه گذشته معاون اول رئیس جمهور در نامه ای به دستگاه ها و وزارتخانه ها تاکید کردند که با توجه به شرایط کرونایی از لحاظ زمان و هزینه در قراردادهای ارتباط با صنعت تجدید نظر شود. در این مدت برخی دستگاه ها کمک کردند و نیاز است سایر دستگاه ها و وزراتخانه ها نیز در این امر همکاری لازم را در دستور کار خود قرار دهند.
سیف تعداد قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه ها در سال جاری (۹۹) را حدود ۸ هزار پروژه اعلام کرد و گفت: سال گذشته حدود ۸ هزار قرارداد منعقد شد و امسال همانند سال گذشته قرارداد منعقد شده است و حتی امسال مبلغ قراردادها افزایش جزیی داشته که البته اعداد در حال نهایی شدن است و جزییات آن به زودی اعلام می شود.