مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم ضمن اعلام آمار جدید فرصت مطالعاتی اساتید در صنعت گفت: «ارتباط با صنعت» برای تغییر وضعیت استخدامی اجباری است.
محمد سعید سیف در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره وضعیت گذراندن فرصت های مطالعاتی اساتید در دستگاه ها و وزارتخانه با توجه به شیوع کرونا، اظهار کرد: به نظر می آید در شرایط جدید، وضعیت بهتری از لحاظ فرصت های مطالعاتی اساتید وجود آمده است؛ چرا که اساتید به دلیل شیوع کرونا، حضور اجباری در دانشگاه ندارند ولی روال عادی در محیط های کار به قوت خود باقی است و اعضای هیات علمی می توانند در دستگاه های از پیش تعیین شده حضور یابند.
مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم ادامه داد: در جلساتی که با برخی وزارتخانه ها داشتیم، درباره ابعاد این طرح، اهمیت و اثرات آن به تفصیل توضیح دادیم و آن ها زمانی که در جریان اثرات مفید اجرای آن قرار گرفتند اعلام آمادگی کردند که حمایت هایی را برای جذب اعضای هیات علمی در دستور کار قرار دهند.
وی درباره تازه ترین آمار پایش فرصت مطالعاتی اساتید در دستگاه ها گفت: براساس آخرین پایشی که داشتیم، در یکسال اخیر ۱۱۰ فرصت مطالعاتی به ما اعلام شده که البته این در حال افزایش است؛ چون موضوعات جدیدی از سوی دستگاه ها در حال مطرح شدن است.
مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم ضمن تاکید بر اینکه ارتباط با صنعت برای تغییر وضعیت استخدامی اجباری است، گفت: اساتید برای تبدیل وضعیت استخدامی خود و همچنین آن هایی که می خواهند در مرحله رسمی-آزمایشی قرار بگیرند، لازم است در این طرح شرکت کنند.
سیف خاطرنشان کرد: برای حضور اساتید در صنعت این امکان وجود دارد که با موافقت دانشگاه یا مرکز پژوهشی، فرد هفته ای یک یا ۲ روز، بصورت پاره وقت فرصت مطالعاتی خود را پشت سر بگذارد.
وی در ادامه تصریح کرد: دوره فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت برای اعضای هیات علمی در دوره پیمانی حداقل ۶ ماه تمام وقت و یا ۱۲ ماه نیمه وقت و در دوره رسمی-آزمایشی ۳ ماه تمام وقت و یا ۶ ماه نیمه وقت است.