نوشتن مقاله برای بیشتر دانشجویان کاری سخت و زمانبر می باشد چراکه نوشتن مقاله یک پروسه طولانی دارد که دانشجو باید آن را طی نمیاد تا بتواند یک مقاله کامل و جامع بر اساس مطالعات و یافته های خود نگارش نمیاد.
در واقع برای موفقیت در نوشتن مقاله از پایان نامه باید اصول و آداب مقاله نویسی را بدانیم. مقالات دارای انواع متعددی هستند و هر مقاله با هدف متنوعی نگارش می شود. برای مثال برای نگارش مقاله علمی پژوهشی باید اصول نوشتن مقاله علمی را بدانید و بر اساس آن شروع به نگارش مقاله علمی-پژوهشی نمایید. در این مطلب ساختار مقالات علمی را مورد بررسی قرار میدهیم تا نوشتن مقاله علمی برای شما عزیزان آسان شود. پس با ما همراه باشید... .
اگر بخواهیم تعریف کلی از مقاله داشته باشیم باید بگوییم مقاله نوشته ای است که برای هدف خاصی در زمینه های مختلف از جمله علمی، ادبی، سیاسی و ... نگارش و چاپ می شود. به عنوان مثال گاهی هدف از نگارش مقاله میتواند ارائه و نظر در زمینه علمی باشد و یا ممکن است مقاله ای به منظور اطلاع رسانی به گروه خاصی نوشته شود. در کل می توان گفت هدف از نوشتن مقاله، توسعه ی مهارت های مهم و عملکردهای پژوهشی است که به شما اجازه می دهد آنها را به دیگران منتقل نمایید.
اولین دلیلی که در این زمینه میتوان به آن اشاره کرد اهمیت توسعه دانش می باشد. مشخصا نوشتن یک مقاله پژوهشی موجب بروز یافته های جدید درباره موضوع آن مقاله می شود و این کار کمک شایانی به رشد و توسعه دانش در جهان می کند. دومین دلیلی که برای اهمیت نوشتن یک مقاله از پایان نامه می توان به آن اشاره کرد توسعه بخش بودن آن مقاله و حل مشکلات مختلف می باشد. بسیار اتفاق افتاده است که پژوهش یک مقاله به حل بسیاری از بحران ها و مشکلات اجتماعی و فرهنگی و حتی شخصی افراد کمک بسیار زیادی کرده باشد. حل مشکلات به وسیله یک مقاله پژوهشی در دو بعد کلی و فردی تقسیم می شود. در بعد کلی توسعه بخش بودن مقاله برای جامعه، سازمان و یا حتی دانشگاه و آموزشگاه محل خدمت نویسنده سودمند است. در بعد فردی نیز نگارش مقالات علمی باعث میشود تا کارنامه علمی فرد رشد کرده و وی را از نظر علمی در مرتبه بالا قرار دهد.
ساختار مقاله علمی برای مجلات مختلف دارای یک چارچوب استاندارد از پیش تعیین شده است که محققان و نویسندگان مقالات برای گرفتن پذیرش از مجلات معتبر بایستی استایل معرفی شده را رعایت کنند. ممکن است جزئیات ساختار معرفی شده برای مجلات مختلف دارای اندکی تفاوت باشد که در سایت مجله مذکور قابل مشاهده خواهد بود. ولی در کل مقالات یک ساختار کلی دارند که معمولا اکثر مجلات از آن ها پیروی میکنند که در زیر به این ساختار اشاره شده است:
عنوان مقاله
هر مقاله با عنوان خود برای مخاطب معرفی می شود. امروزه که کاربران برای جست و جو آسان از اینترنت استفاده می کنند، انتخاب عنوان با گذشته متفاوت تر است. عنوان مقاله باید به نحوی تعیین شود که هم پوشش دهنده محتوای مقاله باشد و هم حاوی کلماتی باشد که در موتورهای جست و جوی اینترنتی به خوبی ظاهر شود.
چکیده
چکیده همان بخشی از مقاله است که مخاطب بر اساس آن تصمیم میگیرد که به خواندن مقاله ادامه دهد یا از آن منصرف شود. در چکیده مباحث مهم مقاله نوشته می شود. که برای مقالات علمی معمولا چکیده بین 150 تا 350 کلمه نوشته می شود. در این بخش از مقاله لازم نیست اشاره ای به پیشینه تحقیق شود و یا رفرنس ها درج گردند.
کلمات کلیدی
بعد از اتمام چکیده کلمات کلیدی نوشته می شوند. کلمات کلیدی در واقع کلماتی هستند که اگر مقاله را بشکافیم، متوجه می شویم که بنیان مقاله روی این کلمات کلیدی ساخته شده است.معمولا تعداد کلمات کلید در یک مقاله 6-4 کلمه می باشد.
مقدمه
بخش مقدمه تنه اصلی مقاله علمی است که چشم اندازی از کل مقاله را به خواننده ارائه میدهد. در بخش مقدمه مقاله باید به تمام فعالیت هایی که در تحقیق انجام شده، اشاره شود. در واقع مقدمه مقالات علمی باید شامل معرفی مسأله تحت بررسی یا سؤال تحقیق، پیشینه تحقیق یا مرور ادبیات و همچنین ارائه کار تحقیقی خود باشد. در این قسمت از مقاله سبک نگارش، لحن کلام نویسنده و موضوعاتی از این دست بنا به نوع مقاله و بستری که در آن به چاپ می رسد، مشخص خواهد شد. اما باید بدانید که ایجاز و درست نویسی و استفاده از جملات و کلمات قابل درک باعث می شود تا مخاطبان با قلمتان همراه شوند و بهتر متوجه مفاهیم و مطالبی شوند که ارائه می دهید.
آخرین بخشی که یک خواننده در مقالات علمی مطالعه میکند، بخش نتیجه گیری مقاله است. نتیجه گیری آخرین پاراگرافهای همه مقالات را شامل می شود. در واقع نگارش این بخش تا حدودی شبیه چکیده مقاله است با این تفاوت که در چکیده که اولین بخش مقاله است، نکات پیشزمینهای مطرح میشود تا ذهن خواننده برای خواندن محتوای اصلی مقاله آماده باشد. اما در بخش نتیجه گیری فرض بر این است که خواننده مطالب مقاله را خوانده پس نیازی به بیان نکات اضافی و اولیه نیست. در این بخش تنها خلاصهای از نکات مهم و محدودیتهای مقاله ذکر میشود. در برخی از مقالات، نویسنده با توجه به تحقیقاتی که انجام داده ممکن است با موضوعاتی روبرو شده باشد که نیاز به بررسی و تحقیق دارد و میشود آنها را در مقالهای جداگانه بررسی کرد. نویسنده میتواند این موضوعات را در قالب پیشنهاداتی برای مطالعات بعدی در این قسمت از مقاله بهطور خلاصه مطرح کند.
هنگامی که مقاله خود را تنظیم می کنید بخش مهمی از آن ارجاعات به مقالات و منابع خارجی است. بسیار اهمیت دارد تا منابعی که استفاده می کنید با اعتبار و از درجه علمی خوبی برخوردار باشند. به دلیل اینکه این ارجاعات بررسی می شوند و سند محکمی است از کار قوی که انجام داده اید و سندیت مقاله تالیفی شما را تعیین می کنند. برای اینکه این ارجاعات به مقالات درست و با کیفیتی انجام شود باید منابع و مقالاتی که به عنوان منبع گفته های شما استفاده می شوند معتبر باشند. اگر این مقالات ارجاع شده نامعتبر باشند، فرضیه ها و پیشینه تحقیق شما ارزش علمی خود را از دست داده و به کیفیت و ارزش مقاله لطمه خواهد زد.
حال که ساختار کلی یک مقاله علمی را میدانید، به آسانترین راه ممکن میتوانید از پایان نامه خود مقاله علمی پژوهشی استخراج نمایید.فقط کافی ایست مراحل زیر را دنبال نمایید:
ابتدا بر اساس موضوع پایان نامه تان و طبق تعریفی که از عنوان مقاله در قسمت بالا بیان شد یک عنوان جالب برای مقاله تان انتخاب نمایید.
حتما موضوعی را برای نوشتن مقاله از پایان نامه انتخاب کنید که به آن علاقه داشته باشید چرا که در این صورت نوشتن یک مقاله علمی برایتان خیلی آسان تر می شود.
قبل از این که عنوان و موضوع مقاله را مشخص کنید به این سوالات فکر کنید:
آیا این موضوع باید عمومی باشد یا تخصصی؟
آیا میخواهید در این مقاله صرفا اطلاعاتی ارائه دهید یا افرادی را متقاعد کنید؟
چه چیزی در این موضوع وجود دارد که شما را به آن علاقه مند ساخته است؟
مقدمه مقاله قسمتی از مقاله است که زودتر از هر چیزی در مقاله خوانده می شود بنابراین باید نظر خواننده را جلب کرده و برای او مشخص کند که تمرکز این مقاله به روی چه چیزی خواهد بود.
مقاله را با نوشته ای که توجه مخاطب را به خود جلب کند آغاز کنید. این می تواند یک اطلاعات عجیب و غافل گیرکننده، یک دیالوگ، یک داستان، یک نقل قول یا خلاصه ساده ای از عنوان مقاله باشد. برای مثال تعریف مختصری از موضوع تحقیق خود داشته باشید و سپس بیشینه تحقیق خود را بیاورید و در آخر مواد و روش هایی که در طی تحقیق به کار برده اید را ذکر نمایید.
بعد از اتمام قسمت مقدمه وقت آن است که نتیجه گیری مقاله تان را بنویسید.
نتیجه گیری در واقع جاییست که موضوع مقاله شما بسته شده و تمام ایده هایی که در مقاله آورده شده جمع بندی می شود. در این بخش اهداف اصلی مقاله تان را بازبینی کنید و آن ها را به شکلی تقویت شده در قالب سه الی پنج جمله خیلی قوی بیان کنید.
بر خلاف تصور با نوشتن بخش نتیجه گیری کار مقاله تان به پایان نرسیده است و مقاله شما برای تکمیل شدن هنوز نیازمند اطلاعات و جزییات ریزی است که با بازبینی و توجه به آن خواهید فهمید.
در بازبینی نهایی، ترتیب پاراگراف ها را چک نمایید. حتما توجه داشته باشید که قوی ترین نکته ای که می خواهید در مقاله بیاورید باید در پاراگراف های اول و آخر بدنه اصلی مقاله آورده شوند و مابقی نکات مابین این دو قرار می گیرند. همچنین اطمینان حاصل کنید ترتیب پاراگراف ها منطقی هستند.
در نهایت، نوشته خود را بازخوانی کرده و از لحاظ منطقی ارزیابی کنید. مطمئن شوید چیزی در مقاله وجود ندارد که مبهم باقی مانده باشد و ایده ها به هم مرتبط هستند.
در آخر اشتباهات املایی و گرامری را نیز بررسی نمایید و در صورتی که ایرادی وجود دارد آن را رفع نمایید. چرا که کوچک ترین اشتباه می تواند به میزان زیادی از ارزش مقاله تهیه شده کم کند.
چکیده خود را تکمیل کنید
بعد از اتمام مقاله زمان آن است که چکیده خود را بر اساس آنچه نوشتید نگارش کنید. برخلاف تصور همگانی که فکر میکنند چکیده اولین قسمتی است که نگارش می شود باید بگوییم که باید بعد از اتمام مقاله خلاصه ای از آنچه نوشتید را در قالب چکیده بیاورید
امروز با پیشرفت فضای مجازی و خدمات آنلاین سایت هایی در فضای آنلاین طراحی شده اند که به شما کمک می کنند تا از پایان نامه خود بتوانید مقاله با کیفیت بالایی استخراج نمایید. که این سایت ها برای دانشجویان و محققانی که زمان کافی برای نگارش مقاله خود از پایان نامه ندارند و یا مطمئن نیستند که میتوانند مقاله با کیفیت بالایی از پایان نامه خود بنویسند گزینه خوبی می باشد. در حقیقت این سایت ها با کمک متخصصان مربوط به هر رشته آماده همکاری با شما می باشند تا بتوانید هرچه سریع تر پذیرش در مجلات معتبر را کسب نمایند.
مراحل نوشتن مقاله از پایان نامه در سینا ترجمه
مقاله نویسی دارای اصولی است که برای موفقیت در نگارش مقاله با کیفیت باید آنها را بدانیم. اگر زمان و یا اطلاعات کافی برای نوشتن مقاله از پایان نامه ندارید. میتوانید سینا ترجمه را انتخاب نمایید.زیرا سینا ترجمه با داشتن سابقه بالغ بر 6 سال در زمینه نوشتن مقاله از پایان نامه توانسته است تیمی از محققان حرفه ای را گرد هم آورد تا در تمام زمینه های تخصصی بدون محدودیت زبانی بتواند نیاز دانشجویان و محققان را در زمینه استخراج مقاله علمی پژوهشی برآورده نماید. اگر شما هم جزء افرادی هستید که نیاز به نوشتن مقاله از پایان نامه دارید می توانید با آگاهی از مراحل نوشتن مقاله از پایان نامه که در زیر به آن اشاره شده سفارش خود را با خیال راحت ثبت نمایید.
ثبت سفارش و ارسال فایل پایان نامه و اطلاعات مورد نیاز برای محاسبه و اعلام قیمت نهایی |
---|
بررسی فایل پایان نامه توسط کارشناسان و برآورد اینکه چه تعداد مقاله قابل استخراج است |
---|
اعلام نتیجه به شما و دریافت تایید نهایی از جانب وی و شروع کار استخراج مقاله از پایان نامه |
---|
تایید نهایی مقالات توسط بازرسی و تحویل فایل های نهایی مقالات استخراج شده از پایان نامه |
---|
یکی از بزرگترین موسسات فعال در زمینه کارهای پژوهشی، سینا ترجمه می باشد. این موسسه با بهره گیری از نخبگان بزرگ مراکز آموزشی کشور، توانسته است در انواع خدمات پژوهشی حرف اول را بزند که از جمله خدمات می توان به نوشتن مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و تهیه مقاله از رساله دکتری اشاره کرد. در حقیقت سینا ترجمه با بهره گیری از پژوهشگران و مترجمین نیتیو آمده استخراج مقاله از پایان نامه هایی است که به زبان های مختلف نوشته شده است. اگر پایان نامه شما به زبانی فارسی یا غیرفارسی است و درخواست نوشتن مقاله را دارید یا میخواهید مقاله خود را به زبانی غیر از زبان فارسی، بصورت تخصصی و با کیفیت بالا ترجمه کنید، این نوید را به شما میدهیم که سینا ترجمه میتواند بهترین گزینه برای شما باشد
جهت ثبت سفارش نوشتن مقاله از پایان نامه روی لینک زیر کلیک نمایید
سینا ترجمه با بهره گیری از پژوهشگران و مترجمین نیتیو استخراج مقاله از پایان نامه تمامی زبان ها و تخصص ها را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد
در سینا ترجمه استخراج مقاله از پایان نامه با بالاترین کیفیت در 2 روز کاری انجام می گیرد.
در سینا ترجمه هزینه استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری هیچ تفاوتی ندارد