یکی از راه های تقویت رزومه برای شرکت در آزمون مصاحبه، چاپ کتاب است. در این مطلب میخواهیم بدانیم چاپ کتاب در مصاحبه دکتری چند امتیاز دارد؟
یکی از سخت ترین آزمون های امتحانی کشور، مربوط به آزمون مصاحبه دکتری است. این آزمون بدلیل ماهیت شفاهی و سوال و جوابی آن، برای داوطلبان، بسیار پر استرس است و نقش تعیین کننده ای برای افراد دارد. متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع دکتری، پس از کسب حدنصاب امتیاز آزمون کتبی، باید خود را آماده آزمون مصاحبه کنند. در این آزمون، اساتید دانشگاه که بعنوان داور حضور دارند و شروع به ارزیابی تخصصی داوطلب میکنند و سوالات متعددی را میپرسند و جوابی که داوطلبان به داوران میدهند، تعیین کننده خواهد بود. در ادامه در مورد مهمترین سوالات داوران از دانشجویان در جلسه مصاحبه، صحبت میکنیم.
سوالات تخصصی: عمده ترین سوالات در جلسه آزمون، به سوالات تخصصی مربوط میشود که داوران در بخش های مختلف از داوطلبان سوال میکنند. برخی از این سوالات به رزومه پژوهشی داوطلب مربوط است. در این بخش باید در مورد کنفرانس هایی که شرکت کرده اید، مقالات و کتاب هایی که چاپ کرده اید، پایان نامه و هر کار تخصصی مرتبط با رشته ای که دارید را ارائه کنید. رزومه پژوهشی مهمترین بخش در آزمون مصاحبه است و از 100 امتیاز ممکن، 40 امتیاز را شامل میشود. در ادامه، برخی سوالات به رزومه آموزشی مرتبط است که بیشتر سوالات در مورد کیفیت دانشگاه، طول زمان فارغ التحصیلی و معدل مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد است. این بخش 22 امتیاز دارد. همچنین اگر مدرک معتبر زبان بین المللی مثل تافل، تولیمو، آیلتس و ... داشته باشید، نسبت به نمره ای که دارید، به شما امتیاز تعلق میگیرد.(ماکزیمم 8 امتیاز)
سولات عمومی: سوالات عمومی، سوالات کلی هستند. از شغل فعلی شما، اهداف تحصیلی و اینکه چرا میخواهید در مقطع دکتری تحصیل کنید. کل رفتار، میزان تسلط شما به سوالات و نحوه برخورد شما با اساتید، از لحظه ورود تا اتمام جلسه زیر نظر است و به مجموع آنها امتیاز میدهند. خود جلسه آزمون 30 امتیاز دارد.
همانطور که در بخش قبل ملاحظه کردید، رزومه پژوهشی مهمترین عامل موفقیت افراد در جلسه مصاحبه است. یکی از مهمترین مواردی که به تقویت رزومه شما کمک میکند، داشتن کتاب های چاپ شده تخصصی است. معمولا متقاضیان، برای اینکه سر جلسه آزمون کتاب داشته باشند، یا باید کتاب تالیف کنند، یا اینکه از منابع خارجی ترجمه کنند و یا از پایان نامه خود، کتاب استخراج کنند. تالیف و ترجمه کتاب برای افرادی که تجربه نگارش، ترجمه و تدوین متن ندارند، کار بسیار دشوار و زمان بری است. اکثر متقاضیان، بواسطه داشتن پایان نامه و آسان و سریع بودن تبدیل آن به کتاب، معمولا این گزینه را انتخاب میکنند. باید خاطر نشان شویم، داشتن کتاب در جلسه مصاحبه دارای 4 امتیاز پژوهشی دارد و هر کسی که قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری دارد، باید این کار را انجام دهد. در ادامه در مورد نحوه تبدیل و چاپ کتاب صحبت میکنیم.
آماده سازی فایل کتاب: در ابتدا باید فایل پایان نامه به فایل کتاب تبدیل شود. برای این کار باید هر چیزی که نشان دهد این فایل، پایان نامه بوده حذف کنید. چکیده انگلیسی حذف شود، نام اساتید و آرم دانشگاه حذف شوند، چکیده به مقدمه اضافه شود، تمام کلماتی مانند "این پایان نامه"، "این مطالعه"، "این رساله" و ... حذف و کلمه "این کتاب" جایگزین آنها شود. بهتر است عنوان کتاب هم با عنوان پایان نامه یکی نباشد. در نهایت، در صورت نیاز فایل را ویراستاری ادبی کنید.
دریافت مجوز شابک: اکنون که فایل آماده است، بهتر است برای شروع شابک را از خانه کتاب دریافت کنید.
صفحه آرایی: هر کتابی باید نسبت به موضوع و تعداد صفحاتی که دارد، صفحه آرایی شود. معمولا کتاب های دانشگاهی در قطع وزیری (24*17) صفحه آرایی میشوند.
دریافت مجوز فیپا: در این مرحله از کتابخانه ملی باید فیپا دریافت شود که 2 الی 3 هفته زمان خواهد برد.
طراحی جلد: در این مرحله نسبت به موضوع کتاب باشد طراحی جلد انجام شود.
مجوز ارشاد: برای دریافت مجوز ارشاد، فایل نهایی کتاب، فایل نهایی طرح جلد و مشخصات برگ شناسنامه کتاب را به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال کنید. پس از بررسی، در صورت نداشتن مطالب ممیزی، فایل تایید شده و مجوز چاپ صادر میشود
صحافی و چاپ: در این مرحله در تعداد دلخواه کتاب چاپ میشود. معمولا برای تیراژ محدود از چاپ دیجیتالی و برای تعداد بالای 1000 نسخه، از چاپ آفست استفاده میشود.
دریافت اعلام وصول: اعلام وصول در واقع اجازه انتشار کتاب ایت. باید چند نسخه از کتاب چاپ شده به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال شود، اگر نسخه چاپی با نسخه مجوز گرفته همخوانی داشته باشد، مجوز اعلام وصول صادر میشود و عملا پروسه چاپ کتاب به پایان خواهد رسید.
نکته: با توجه به پروسه طولانی چاپ کتاب، برای اینکه سریعتر برای کتاب مجوز بگیرید، حتما با ناشری معتبر صحبت کنید تا پروسه چاپ کتاب توسط انتشارات انجام شود.
موسسه سینا فعالیت خود را با اجماع دانشجویان و محققان نخبه کشور ، از سال 91 آغاز کرده و در زمینه های پذیرش و چاپ مقاله، چاپ کتاب، ترجمه تخصصی، تبدیل پایان نامه به کتاب و ... به ارائه خدمات میپردازد. همچنین این موسسه ، توانسته است به کمک محققان بنام کشور ، با رایزنی و تعامل مناسب با ژورنال ها و مجلات معتبر بین المللی در بخش چاپ مقاله، درصد پذیرش مقالات را تا حد زیادی تضمین کند و این نوید را به دانشجویان و اساتید گرانقدر بدهد که میتوانند در بخش چاپ مقاله، با خیال راحت مقالاتشان را با تضمین بالا به چاپ برسانند.
یکی از بهترین خدمات موسسه سینا، خدمات آماده سازی و چاپ کتاب با کیفیت است. شما اگر کتابی تالیف شده، ترجمه شده داشته باشید یا اینکه بخواهید از پایان نامه خود کتاب استخراج کنید، موسسه انتشارتی سینا میتواند در این راه بهترین گزینه باشد. در ابتدا شرایط دقیق توسط کارشناس موسسه به شما ارائه شده، در صورت تایید نمودن، قرارداد چاپ کتاب خدمتتان ارسال میگردد. لازم به توضیح است که تمام مراحل چاپ کتاب در این موسسه، از صفحه آرایی تا زمان ارسال پستی، با نظر مستقیم نویسنده کتاب انجام شده تا کتاب کاملا با سلیقه مشتری همخوانی داشته باشد.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق ایمیل یا شماره تماس درج شده با کارشناسان موسسه تماس بگیرید. همچنین میتوانید برای ثبت سفارش خود کلیک فرمائید.