همانطور که میدانید گوگل اسکولار محلی برای نمایه سازی مجلات معتبر علمی میباشد.از این پایگاه میتوانید به مجلات منتشر شده در کل دنیا دسترسی داشته باشید.
مقالاتی که در مجلات مختلف چاپ میشوند باید محلی برای نمایه سازی داشته باشند پایگاه اطلاعاتی گوگل اسکولار محلی برای نمایه سازی مقالات معتبر محسوب میشوند این خدمت که از طرف شرکت گوگل ارائه شده است بسته به سیاست های هر مجله ممکن است تمام مقاله یا بخشی از آنرا نمایه سازی کند.برای نمایه سازی مقالات در این وب سایت ابتدا باید با معیار های گوگل اسکولار برای پذیرش مقاله آشنا شوید و سپس مقاله را نمایه کنید.
نویسندگان مستقل
منابع دانشگاه
ناشران مجله
مقالاتی که در گوگل اسکولار ثبت میکنید باید ایندکس شوند تا وقتی نام اثر یا نام نویسنده را سرچ میکنیم پیدا شوند بسیاری از مردم وقتی مجله ای را سرچ میکنند و در صفحه گوگل پیدا نمیکنند دلیل بر کم ارزش بودن محتوای مقاله میدانند یا پایین بودن اعتبار مجله میدانند اما گفتنی است که این تصور یک تصور اشتباه میباشد.زیرا پایگاه گوگل اسکولار صرفاً یک موتور جستجو در بین آثار علمی است و چه بسا مقالات معتبر زیادی که نوشته شده و چاپ شدهاند اما اثری از آنها در گوگل اسکولار وجود ندارد.
مجلات برای ایجاد تبلیغات برای مقالات درج شده خود سعی میکنند مقالات خود را در پایگاههای مختلفی نمایه سازند. در وب سایت بسیاری از مجلات گزینه به نام index وجود دارد که در آن ادیتور مجله مکانهایی که مجله مقالات خود را بعد از چاپ شدن در آنجا نمایه یا ایندکس خواهد کرد را نشان میدهد. معولاً وقتی مجلهای ایندکس تامسون رویترز یا اسکوپوس یا پابمد و موارد مشابه را دارد محققان دلگرم میشوند تا این مجله را بیشتر بررسی کنند اما مجلهای که تنها در گوگل اسکولار نمایه شود از دید بسیاری از پژوهشگران مجله معتبری محسوب نمیشود زیرا تمامی مجلات (فارغ از کیفیت آنها) براحتی میتوانند مقالات خود را در گوگل اسکولار نمایه سازند.
برخی از مجلات به دلایلی نامعلوم برخی مقالات خود را در گوگل اسکولار ایندکس میکنند و برخی مقالات خود را ایندکس نمیکنند. این مساله برعهده سردبیر است و واقعیت به غیر از سردبیر مجله شخص دیگری نمیتواند از دلیل آن باخبر شود، هرچند گمانهزنیهایی در این باره از سوی منتقدان ارایه شده است.
اگر شما نیز فردی هستید که مقاله چاپ شدهتان در گوگل اسکولار نمایه نشده و به هر دلیلی میخواهید آن را در گوگل اسکولار نمایه سازید، میتوانید روال زیر را انجام دهید:
بعد از انجام مرحله چهار چند روزی منتظر بمانید تا رباتهای جستجوگر گوگل بتوانند منبعی قابل اتکا و معتبر را برای اطلاعات درج شده در اکانت گوگل اسکولار برای مقاله تان پیدا کند. شما قبلاً در مرحله یک، این پایگاه یا منبع قابل اطمینان را که عبارت است از پایگاه ریسرچ گیت، ایجاد نمودهاید. گوگل با پیدا کردن مستندات مقاله شما از وب سایت ریسرچ گیت آن را در گوگل اسکولار نمایه خواهد نمود.