سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

چگونه استرس خود را در آزمون مصاحبه دکتری کاهش دهیم؟

انتشار 6 مرداد 1399
مطالعه 2 دقیقه

داشتن اضطراب و استرس در آزمون دکتری، برای بسیاری از داوطلبان بزرگترین دغدغه است. در این مطلب میخواهیم روش های کنترل و کاهش استرس را بررسی کنیم.

چگونه استرس خود را در آزمون مصاحبه دکتری کاهش دهیم؟

بیشتر افراد حس استرس و اضطراب را در مواجهه با مسائل و مشکلات مختلف تجربه کرده اند. معمولا هر رویدادی که به ما احساس ناتوانی بدهد، منشاء ایجاد اضطراب، ترس و یا ناراحتی است. وجود استرس به اندازه مناسب، همیشه هم بد نیست و میتواند دربازه زمانی کوتاه، عامل موفقیت افراد باشد. در واقع حس اضطراب را میتوان نوعی انگیزه برای انجام کارهای ضروری دانست، مانند مطالعه زیاد برای آمادگی برای آزمون امتحان!

علائم اضطراب

دلشوره، آرام و قرار نداشتن، عدم تمرکز، تنگی نفس، افزایش ضربان قلب، لرز بدن، تکرر ادرار، تعریق و بیخوابی میباشد.

استرس در آزمون مصاحبه دکتری

آزمون مصاحبه دکتری بدلیل اینکه بصورت شفاهی برگزار می شود برای بسیاری از داوطلبان سخت و استرس زا است. داشتن اضطراب و استرس در چنین آزمون مهمی تا حدی نرمال است، اما اگر این حالت بیش از اندازه باشد، مطمئنا تاثیر بسیار منفی روی عملکرد داوطلب خواهد گذاشت. 

کنترل استرس در آزمون مصاحبه

  1.  قبل از مصاحبه، در مورد دانشگاه و هیئت علمی تحقیق کنید. هرچه اطلاعات شما بیشتر باشد، احساس راحتی بیشتری خواهید داشت. بدانید که شغلی که برای آن مصاحبه می‌شوید، در چه موردی است و بدین گونه برای سؤالاتی که از شما پرسیده خواهد شد آماده‌تر خواهید بود.

  2.  سؤالاتی که از شما پرسیده خواهد شد را پیش‌بینی کنید. سؤالات استاندارد مصاحبه‌ها شامل موارد زیر است: ” چرا می‌خواهی برای این شرکت کارکنی؟”، ” بیش‌ترین توانایی شما در چه چیزی است” و ” بیش‌ترین ضعف شما در کجاست”.

  3.  قبل از مصاحبه نفس عمیق بکشید تا به آرامش شما کمک کند. وقتی نفستان را بیرون می‌دهید به خودتان بگویید که من مطمئن بوده و بهترین داوطلب برای این شغل هستم.

  4.  به مصاحبه زیاد فکر نکنید. بعضی از اشخاص مصاحبه شونده می‌خواهند تمرکز زیادی را روی مصاحبه گذاشته و فکر می‌کنند که شخص مصاحبه‌کننده قصد دارد او را کوبیده و به او علاقه‌ای ندارد. تمرکز زیاد به مصاحبه نیز ممکن است موجب ناامیدی شما شود.

  5.  با لباس‌های جدید به مصاحبه بروید. نکات بهداشتی را رعایت کرده و سعی کنید که لبخند بزنید. هرچه به خودتان مطمئن تر باشید، استرس شما کمتر خواهد بود.

رزومه خود را قوی کنید.

الان که زمان دارید و میتوانید رزومه پژوهشی خود را تقویت کنید، بهتر است از همین حالا شروع کنید. داشتن رزومه قوی متشکل از مقالات و کتاب های چاپ شده علاوه بر این که اعتماد به نفس شما را افزایش میدهد، میتواند تضمین کننده موفقیت شما باشد.

از کمک موسسات پژوهی استفاده کنید

موسسه سینا فعالیت خود را با اجماع دانشجویان و محققان نخبه کشور ، از سال 91 آغاز کرده و در زمینه های پذیرش و چاپ مقاله ، چاپ کتاب ، ترجمه تخصصی ، تبدیل پایان نامه به کتاب و ... به ارائه خدمات میپردازد. همچنین این موسسه ، توانسته است به کمک محققان بنام کشور ، با رایزنی و تعامل مناسب با ژورنال ها و مجلات معتبر بین المللی در بخش چاپ مقاله، درصد پذیرش مقالات را تا حد زیادی تضمین کند و این نوید را به دانشجویان و اساتید گرانقدر بدهد که میتوانند در بخش چاپ مقاله، با خیال راحت مقالاتشان را با تضمین بالا به چاپ برسانند.

تصویر
 

 

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام