سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

دلایل به روز رسانی رفرنس ها

انتشار 12 اردیبهشت 1398
مطالعه 2 دقیقه

به روز رسانی رفرنس ها کمک زیادی به پذیرش مقالات میکند اینکه بخواهید هر از گاهی رفرنس ها را بررسی کنید و آنها را بازنویسی نمایید باعث افزایش اعتبار مقالات میشود.

دلایل به روز رسانی رفرنس ها

رفرنس چیست و چه کاربردی دارد؟

رفرنس چیست و رفرنس نویسی چه اهمیتی دارد.شما زمانی که یک مقاله یا پایاننامه نوشته اید ممکن است که در طول نوشتن آن به منابع کتاب ها و مقالات دیگر استناد کرده اید و بخش هایی را از آن را طبق منابع دیگر نوشته اید در این صورت میبایست در بخش پایانی مقاله یا پایاننامه یک بخش را در نظر بگیرید که در ان اشاره به نام نویسنده و یا نام کتاب کنید و مشخص کنید که این بخش به استناد از نویسنده دیگری نوشته شده است.در صورتی که شما این کار را انجام ندهید و در بخش رفرنس مشخص نکنید که مطالب شما طبق نوشته نویسنده دیگری میباشد این کار بسیار غیر اخلاقی به حساب خواهد آمد و موجب ریجکت مقاله خواهد شد.بنابر این رفرنس دهی در مقالات بسیار حائز اهمیت میباشد و سعی کنید حتی کوتاه ترین متونی که به استناد از یک منبع دیگر نوشته اید را رفرنس نویسی کنید و مشخص کنید که از چه کتابی استناد شده است.

 روش های رفرنس دهی عبارتند از:

  • رفرنس نویسی به روش APA  
  • رفرنس نویسی به روش MLA 
  • رفرنس نویسی به روش AMA
  • رفرنس نویسی به روش Chicago 
  • رفرنس نویسی به روش The Turabian Style 
  • رفرنس نویسی به روش IEEE Documentation Style 
  • رفرنس نویسی به روش Iso 690 
  • رفرنس نویسی به روش Harvard 

رفرنس نویسی با نرم افزار های خاصی نیز انجام میشود که میتوانید با کمک این نرم افزار ها رفرنس نویسی را انجام دهید نرم افزار های مورد نیاز نرم افزار های Endnote ونرم افزارMendeley و نرم افزارZotero به خوبی میدانید که نحوه رفرنس دهی در هر مقاله متفاوت میباشد و ساختار و فرمت خاصی دارد بنابراین میتوانید با کمک این نرم افزار ها رفرنس ها را به صورت اصولی و صحیح بنویسید.به روز رسانی رفرنس ها در مقالات یا کتاب ها به ما کمک میکند تا بتوانیم به منابع علمی جدید نزدیک تر باشیم و یافته های جدید دانشمندان و نویسندگان را بتوانیم در مقاله خود پیاده سازی کنیم و از آنها بهره ببریم. 

دو يا چند تحقيق منتشر شده از يک محقق در يک سال

Sefc, K. M., Regner, F., Glِossl, J. & Steinkellner, H. (1998a). Genotyping Of Grapevine And Rootstock Cultivars Using Microsatellite Markers. Vitis, 37, 15–20.

Sefc, K. M., Guggenberger, S., Regner, F., Lexer, C., Glِossl, J. & Steinkellner, H. (1998b). Genetic Analysis Of Grape Berries And Raisins Using Microsatellite Markers. Vitis, 37, 123–125.

نمونه تنظيم كتاب‌ها (با ويرايش‌هاي بعدي و سه نگارنده)

Hartmann, H. T., Kester, D. E., Davies, F. T. & Geneve, J. R. L. (2008). Plant Propagation: Principles And Practices (7th Ed.). Pearson Prentice Hall. Pp.

نمونه تنظيم يك مقاله يا يك فصل در يك كتاب ويراسته (Edited Book)

Owens, C. L. (2008). Grapes. In: J. F. Hancock (Ed), Temperate Fruit Crop Breeding: Germplasm To Genomics. (Pp.197-234.). Springer Science.

راههای ارتباطی موسسه سینا

راههای ارتباطی با موسسه سینا

تلفن ثابت: ⌕               تلفن همراه : ۰۹۱۴۹۷۲۴۵۲۲

ایمیل: pub.sina@gmail.com

ثبت سفارش آنلاین

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام