رئیس دانشگاه آزاد از تلاش برای طراحی یک اپلیکیشن ویژه دانشجویان دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: در این اپلیکیشن خدمات آموزشی، فرهنگی و ... ارائه می شود.
خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، جلسه امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و یکی از بانکهای دولتی در راستای گسترش همکاری دوجانبه و ارائه انواع خدمات بانکی و پرداخت تسهیلات اعتباری به اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
طهرانچی در ابتدای جلسه با تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)، گفت: امروز نگاه موسساتی که به عنوان بنگاههای بزرگ و مجموعههای گسترده در حال ارائه خدمت مردم هستند، از نگاه خدمت دهنده و خدمت گیرنده به نگاه متقابل تبدیل و مفهوم پول و نقدینگی پیچیدهتر از گذشته شده و مدلهای جدیدی از آن در حال شکلگیری است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر مشارکت موسسات اجتماعی با یکدیگر در همکاریهای نوین، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه اجتماعی جهان، با دارا بودن ۶ میلیون فارغالتحصیل، یک میلیون و ۱۰۰ هزار دانشجوی در حال تحصیل، بیش از ۲۴ هزار عضو هیات علمی تمام وقت، ۳۴ هزار کارمند، بیش از ۴۰۰ واحد و مرکز دانشگاهی و ۷۰۰ مدرسه سما، بزرگ ترین شبکه حقیقی نسل جوان و نخبگان کشور را در اختیار دارد. این دانشگاه برای آشنا کردن نسل جوان با مفاهیم تجارت، سرمایهگذاری و... به دنبال این است که در حوزه خدمات مالی، یک مجموعه توانمند و بزرگ را در کنار خود داشته باشد.
عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه ۴۰ درصد آموزش عالی کشور را دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل میدهد، خاطرنشان کرد: سالانه حدود نیم میلیون جوان وارد دانشگاه آزاد اسلامی میشوند که بیش از ۸۵ درصد آنها شهریهپرداز هستند و میتوان گفت که دانشگاه آزاد اسلامی اولین محل آشنایی آنها با خدمات و کنشهای مالی بر محور پرداخت شهریه است که این مجموعه به خودی خود بسیار ارزشمند است. علاوه بر آن، بسیاری از دانشجویان این دانشگاه در رشتههای مالی و حسابداری تحصیل میکنند و از این حیث نیز به صورت تخصصی با مفاهیم مالی و بانکداری آشنا میشوند.
طهرانچی گفت: تلاش ما این است که مدلهایی را طراحی کنیم که تحصیل دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی تسهیل و هموار شود و مدلهای حمایتی برای دانشجویان ایجاد کنیم. از این رو، دانشگاه آزاد اسلامی با مشارکت بخشهای مختلف تلاش دارد تا تمامی خدمات مربوط به امور آموزشی، فرهنگی، دانشجویی و مالی دانشجویان را در قالب یک اپلیکیشن اختصاصی ارائه کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به برگزاری کلاسهای آموزشی این دانشگاه به صورت مجازی در ایام شیوع ویروس کرونا، اظهار داشت: کلاسهای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در بازه زمانی ۱۶ فروردین تا ۱۶ خرداد به صورت مجازی و برخط برگزار و در این مدت بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار کلاس آنلاین به صورت متمرکز تشکیل شد. بیش از ۱۷ میلیون حضور دانشجویان در مدت دو ماه در کلاسهای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی به ثبت رسید.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی که عنوان بزرگ ترین دانشگاه حضوری جهان را از آن خود کرده است، در ایام شیوع ویروس کرونا و برگزاری مجازی کلاسهای آموزشی توانست رکورد حضور ۷۰۰ هزار دانشجو در بستر کلاسهای آموزش مجازی و به صورت متمرکز را از آن خود کند.
عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در فضای مجازی، سازمانها و نهادهایی موفق و سر پا خواهند بود که تغییرات را درک کرده و به هنگام آنها را اعمال کنند، گفت: برنامهریزی در حوزه فضای مجازی یکی از اولویتهای جدی دانشگاه آزاد اسلامی است.
طهرانچی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به وجود نیروی انسانی خلاق و شبکه گسترده حقیقی و مجازی دانشگاه آزاد اسلامی، این تفاهمنامه همکاری میتواند فراتر از کنشهای مالی برای مردم، دانشجویان و دانشآموزان دانشگاه آزاد اسلامی مفید و موثر باشد.